elmira Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Lilek napisał(a):Tak myślę, myślę i myślę, że chyba znam.Dała ci najładnieszą kruszynkę pewnie, ale należy ci się,słonko.A kaziowi taka pańcia jak ty też się przyda bardzo.;)Elmi, ja myślę, że lepiej wyjaśnić sprawę niż czekać w napięciu-zadzwoni czy też nie. Najgorsza wiaomość jest lepsza niż jej brak, tak sądzę.Można go po prostu zapytać, czy podjęli już jakąś decyzję.A jak Morelianka się czuje? Masz racje. Zadzwonię. Morelka czuje sie dobrze. Własnie zdażylimy przed deszczem, bo wyszlismy na wieczorne siusiu, a u nas burza. Jest bardzo grzeczna. Jest bardzo kochana. I bardzo chcę, zeby znalazła domek. Bo jak ja oddam, jak ona uwierzy, że ma go u mnie?:placz: Quote
Lilek Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Och, moja kochana Elmi, nawet nie masz pojęcia, jak bardzo lubię cię za twój stosunek do zwierzów.Ja też mam problem z rozstawaniem się ze zwierzakami.Luczka może burczeć sobie, ile chce i ma w dodatku rację, ale trudno rozstać się z psem, który ci zaufał.Ja robię to tylko przez rozsądek, bo my coraz starsi, a i psiakom w takim tłoku źle.Toteż cały czas kibicuję swoim psom ( choć nie tylko swoim). Ale wiesz, kiedy dziś zobaczyłam, jak moja okropnie zestresowana Madzia (miała mieć sterylkę, siedziała w klatce czekając, ale wetka nie dała rady dziś) zacisnęła przednie łapki w takie malutkie piąstki, to prawie się poryczałam.To wszystko jest takie trudne, choć wiem, że im pomagam w ten sposób.A do pana zadzwoń.Nie ma sensu czekać, jeśłi nie ma na co.A może jest?Lepiej wiedzieć.Śpij dobrze, słonko ty, twoje zwierzaczki i cała rodzina.Spokojnej nocy.:lol: Quote
łolkiee Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Bardzo proszę aby podziękować Matyldzie za ten piękny obrazek... jak mamcia mi do dzisiaj wręczyła to aż się wzruszyłam z zachwytu :loveu::loveu: Quote
izzie1983 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Oooo a co było na obrazku? :razz: Wstaw go tu jeśli masz jak, też chcę poznać dzieło Matyldy :modla: Quote
łolkiee Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 izzie1983 napisał(a):Oooo a co było na obrazku? :razz: Wstaw go tu jeśli masz jak, też chcę poznać dzieło Matyldy :modla: Mam mam już wstawiam;) poszukuje jakiejś ładnej Ramki dla niego. img064.jpg | olkiee | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl Quote
luka1 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 łolkiee oświadczyła że powielanie obrazka jest zabronione - to jej prywatny obrazek Quote
elmira Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Nic z tego domku, co miałam dzwonić. Najpierw nie mogłam sie dodzwonic, a teraz nikt nie odbiera. Dla mnie to potwierdzenie, że ten pan jej nie chce. A ona nie moze trafic do byle jakiego domu. Quote
Lilek Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Tym gorzej dla pana, bo nie wie, jakiego miłego psiulka traci.A zdjęcia księżniczce zrobiłaś przesliczne.Elmi, kochana, wymizizaj Morelianę od Lilka. Nie tracę nadziei, że domek czeka na pysię gdzieś tam i że wyczają ją i zobaczą, jaka jest łądniutka i grzeczna.Serdeczności dla was wszystkich:loveu: Quote
Ziutka Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Było kolejne zapytanie o Morelkę...może tym razem :roll: aaaa tffuuu...żeby nie zapeszać cholera Quote
aldira Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 zapewne ktoś zabierze śliczną ;psinkę do domu w,którym będą jej ludzie:-(:-( Quote
elmira Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Suńka jest u mnie cały czas. Jeszcze nie mam informacji o tym drugim potencjalnym domu. Quote
aldira Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 jeszcze się nikomu nie spodobała?:-(:-(:-(jest taka śliczna:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
elmira Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Jestem. Z Morelką wszystko oki, ale domu stałego brak. Sunia przyzwyczaja sie do nas, a to bardzo niedobrze, bo ona długo akceptuje nowych ludzi. Quote
auraa Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Skąd ja to znam!!!!!!!!:shake: Co u Kaziulka? Quote
elmira Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Ehhh, a to taka fajna sunia. A Kazio jest rozpuszczany, rozpieszczany i psuty;). Je za trzech, broi za pieciu i na dodatek jest niesamowitym przytulakiem. Quote
elmira Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Kolejny dzień i nikt o Morke nie pytał. Prosimy o głosy na Fundację Nero, której podopieczną jest Morelka, oraz przeszło 80 psów i innych zwierzatek. http://www.dogomania.pl/forum/f402/ankieta-wylaniamy-kandydata-do-krakvetu-na-wrzesien-146030/ Fundacja Nero-poz. nr 1. Quote
idusiek Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 elmira napisał(a):Jestem. Z Morelką wszystko oki, ale domu stałego brak. Sunia przyzwyczaja sie do nas, a to bardzo niedobrze, bo ona długo akceptuje nowych ludzi. co to znaczy ze długo sie przyzwyczaja? warczy, nie lubi, ucieka? :oops: Quote
elmira Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 idusiek napisał(a):co to znaczy ze długo sie przyzwyczaja? warczy, nie lubi, ucieka? :oops: A nie, nie. nic z tych rzeczy. W tej suni nie ma żadnej agresji. Ona jest mały strachulec. Źle znosi zmiany. Quote
aldira Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 co z pieskiem? może już jest w domku?:-(:-(:-( Quote
Ziutka Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 aldira napisał(a):co z pieskiem? może już jest w domku?:-(:-(:-( Niestety nadal szuka domku Quote
Recommended Posts