Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o kurcze pieczone, a ja dopiero teraz tu trafiłam:oops:
Moje 4 jamniory przesyłają pozdrowienia dla Morelci:bye::bye::bye::bye:
Jak bym mogła w czymś pomóc, to piszcie

A co do kopania, to radzę się przyzwyczaić, bo w końcu jamniki to norowce i kopanie mają we krwi :evil_lol: Na to nie ma rady.
I na podkradanie jedzenia też... Cwane są dziadygi ;):lol:
Co do chowania się, to moim zdaniem dobre są różne budki, do której mogła by się schować, ale i obserwować z niej otoczenie. Jeden z moich psów tak się "zadomowił" w transporterze, że nie można teraz mu go zabrać :lol:
Nie to, żeby był agresywny, ale chodzi obrażony do momenty, gdy JEGO "buda" nie wróci na swoje miejsce:evil_lol: Więc stoi w rogu salonu, oczywiście ze sciągniętymi drzwiczkami:lol: a on, jak ma ochotę na trochę spokoju lub coś przeskrobie to zaraz do niej włazi :grins: i
Sunia, która była u mnie na DT też na początku bała się moich dzieci (2x6lat). Jak tylko się do niej zbliżały to Ona od razu bach, przyklejona do podłogi :roll:
Ale po jakimś czasie, jak zobaczyła, że nie robią jej żadnej krzywdy, to zaczęła im wystawiać brzucho do drapania :lol:

Trzymamy mocno kciuki by niunia jak najszybciej znalazła swój domek :kciuki:

• Replies 549
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj Morelka przeszła samą siebie. Przyszła sama, wywaliła się na plecy i dostałam dwa nieśmiałe buziaki :) Prześlicznie bawi się z psami.

Czekamy na telefon, ale na razie ciiiiiiiiiii ;)

Posted

To jak ta ciiiiiiiiiii się skończy to ja poproszę info na komórkę, a na razie Elmirze, Morelce, Pepe, Nodiemu, Chapkowi i wszystkim osobom z tego wątku życzę miłego końca tygodnia, bo ja się na 4 dni zabieram i będę odcięta od świata :evil_lol:

Aaaaaaaaaaa i kotce jeszcze :D

Posted

Lilek napisał(a):
Elmirko, psieju-czarodzieju, czy to ciiiii to jest to, o czym myślę???Ciiiiiiii:loveu:

Mam nadzieje, że to jest to. Dzwonił Pan, któremu mOrelka wpadła w oko. Mamy jeszcze się zdzwonić.

Poza tym wszytko ok :)

Posted

Na razie nic. Ja zadzwonie w razie czego i zapytam, choc uwazam, że jeżeli ktos chce pieska, to sam powinien. Wczoraj byłam na wizycie przedadopcyjnej u państwo z mojego miasta, którzy chca adoptować starsza sunie z Zamoscia. Po tych ludziach widac było, że CHCĄ, i podchodzą do tego bardzo, bardzo powaznie. I nie da sie ukryć, że z entuzjazmem.

Nie chcę oczywiscie pisac, ze ten pan podchodzi inaczej, ale czas pokaże.

Co do Morelki, to sunia robi coraz wieksze postepy. Ośmiela się. Nawet dzisiaj dziadowała o jedzenie w kuchni;) :D Ale mnie to wszystko cieszy. Pokazuje to, że sunia czuje sie coraz pewniej.

Moja tesciowa bardzo ja dopieszcza i codziennie, po moim powrocie z pracy mam relacje, jak to Morelka wychodzi na dwór z nia, a jak ładnie zjadła :)

Posted

[quote name='elmira']Moja tesciowa bardzo ja dopieszcza i codziennie, po moim powrocie z pracy mam relacje, jak to Morelka wychodzi na dwór z nia, a jak ładnie zjadła :)
To powiec teściowej że my chcemy zdjęcia...
ps. jak tam kotek słucha się nie brudzi ??

Posted

Kurczę, Elmi, ja też lubię kociki.ALe moje psy nieee.:-(:-(:-(I dlatego nie mam kota ani jednego (oprócz tego w głowie, ale to już od urodzenia:evil_lol:).
Ale masz cudnego kicia.A skąd Kaźmirz wziął się u ciebie?

Posted

[quote name='Lilek']Kurczę, Elmi, ja też lubię kociki.ALe moje psy nieee.:-(:-(:-(I dlatego nie mam kota ani jednego (oprócz tego w głowie, ale to już od urodzenia:evil_lol:).
Ale masz cudnego kicia.A skąd Kaźmirz wziął się u ciebie?

Kazia mam od pewnej Pani. Ma na imię Ola, ale przekazała mi go jej Mama:lol: Myślę, że je znasz.

Słuchajcie, a na koniec rzecz najwazniejsza i nie ukrywam, że niezbyt wesoła. ten Pan od Morelki nie dzwoni. Jak radzicie: mam zadzwonić, czy nie?

Posted

Tak myślę, myślę i myślę, że chyba znam.Dała ci najładnieszą kruszynkę pewnie, ale należy ci się,słonko.A kaziowi taka pańcia jak ty też się przyda bardzo.;)Elmi, ja myślę, że lepiej wyjaśnić sprawę niż czekać w napięciu-zadzwoni czy też nie. Najgorsza wiaomość jest lepsza niż jej brak, tak sądzę.Można go po prostu zapytać, czy podjęli już jakąś decyzję.A jak Morelianka się czuje?