Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kasienka001']Ale śliczna sunia. Ja właśnie jestem świeżo po adopcji prawie malamuta :) I już zauważyłam, że śnieg to jest to co lubi najbardziej.

Pozdrawiamy

Witamy, Witamy :multi:

Zapraszamy częściej :p
Bardzo Ci się chwali, że adoptowałaś "prawie malamuta" tylko powiedz, czemu napisałaś "prawie"???

www.czina.pl

• Replies 545
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kasienka001']cześć!

Widać że ktoś miał fantazję i jest zmieszany z owczarkiem. Jednak zachowanie malamucie... :)
http://www.dogomania.pl/threads/173492-BiaA-e-cudo-SpAE-dza-mi-sen-w-z-powiek-PomoA-ecie-Malamut-w-Brodnicy-JUA-W-DOMKU tu można poczytać naszą historię. Zdjęć też będzie niedługo więcej

Oglądałam i czytałam waszą historię. Psiak jest cudny i powiem szczerze, że jednak nie tylko zachowanie (z tego co pisałaś), ale i z wyglądu jest bardziej Alaskanem niż Owczarkiem :lol:. Życzę powodzenia w rozwiązywaniu problemów fizjologicznych :p i zapraszam do odwiedzenia nas. Szkoda, że mieszkasz tak daleko od nas, bo "zmusiłabym" Cię do dołączenia do naszego klubu :megagrin:.

www.czina.pl

Posted

u nas to jest tak że właściciele Alaskanów widzą Alaskana a miłośnicy owczarka mówią że ma dużo z ONka :)

A problemy u nas coraz bardziej sporadyczne :P

Szkoda, że daleko tym bardziej że na wsi gdzie właśnie się przeprowadziliśmy wszystkie psiaki uwiązane na łańcuchu, a Gandalf z chęcią by się pobawił. Ah polska wieś...

Posted

[quote name='kasienka001']u nas to jest tak że właściciele Alaskanów widzą Alaskana a miłośnicy owczarka mówią że ma dużo z ONka :)

A problemy u nas coraz bardziej sporadyczne :P

Szkoda, że daleko tym bardziej że na wsi gdzie właśnie się przeprowadziliśmy wszystkie psiaki uwiązane na łańcuchu, a Gandalf z chęcią by się pobawił. Ah polska wieś...

Ci którzy mieszkają na wsi chcą do miasta, Ci którzy są mieście, chcą do wsi :p Tak źle i tak niedobrze :shake:. Ja, co prawda mieszkam w blokach i marzy mi się domek na peryferiach miasta. Jedno już mam :lol: peryferie, bo moje osiedle jest na uboczu. To ma swoje plusy - cisza, spokój, dużo zieleni i blisko do lasu, więc dla Cziny i dla mnie wymarzone miejsce tylko domku nam jeszcze brakuje :-( Ale może kiedyś...

www.czina.pl

Posted

[FONT=Comic Sans MS]JUŻ JEST !!!!!!![/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS]:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/FONT][FONT=Comic Sans MS]

[/FONT][FONT=Comic Sans MS]ZUPEŁNIE NOWA - STARA GALERIA[/FONT][FONT=Comic Sans MS] :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

[/FONT][FONT=Comic Sans MS]WEJDŹ KONIECZNIE !!![/FONT][FONT=Trebuchet MS]

www.czina.pl
[/FONT]

Posted

z góry przepraszam za offa
kochani zapraszam
na PSIE BAZARKI z przeróżnymi nowymi akcesoriami.
Zbieramy pieniążki na psiaki z Pabianic w DT. Link do bazarku jest w podpisie bo za dużo tego jest

• 2 weeks later...
Posted

Zrobiłam sobie dodatkowy w roku długi weekend, zabrałam psiaki i wyruszyliśmy do Władysławowa :lol: Pogoda nam dopisała (jak na tą porę roku). Zima nad morzem jest cudna !!! Zupełnie inna niż w moim rejonie. Oczywiście nie obyło się bez zdjęć :lol:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...