Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 545
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A to już jedne z ostatnich zdjęć jakie zrobiłam Czine.
Właśnie wyjrzałam właśnie za okno i zobaczyłam piękny śnieg :multi: Mam cichą nadzieję, że jutro jak wstanę, to jeszcze będzie, żebym mogła wziąć swoje szczęście i aparat, by pokazać Wam jak moja Czina cieszy się tym śniegiem, a ja razem z nią :loveu:

wejdźcie koniecznie na www.czina.pl

Posted

Spełniło się chyba marzenie wszystkich zaprzęgowych psiaków, które żyją w naszym klimacie - NADESZŁA ZIMA !!!!!!
Nie wiej, jak wasze pociechy, ale moja Czina jest zachwycona :multi::multi::multi::multi:, a ja razem z nią (oczywiście nie jak mam jechać do pracy :-) )

więcej na www.czina.pl

Posted

[quote name='perdusia1']Ja też jestem z Łowicza, a Czinula- super. Czy to może zdjęcia z niedzieli?:eviltong:

No witamy :lol::lol::lol: W końcu zawitałaś do nas :lol::lol::lol:
Tak Aniu, to są zdjęcia z niedzieli

przeszlus

Powiem Ci coś więcej, z Kaja i Paula mieszkają obok mnie w bloku :lol:

Co do moich fotek, to mam swoją słodką tajemnicę, jak je robić :cool3: Choć czasem muszę długo czekać by móc złapać jakieś fajne ujęcie :lol:
A Cziny obrożę sama haftowałam, więc jest niepowtarzalna :cool3::cool3:

www.czina.pl

Posted

[quote name='Paula03']Im więcej psiarzy z Łowicza na dogo tym lepiej ;)

http://realizacje.cal.pl/czina/zdjecie174.jpg
Ja już mówiłam na żywo, ale napiszę jeszcze tutaj, że obróżka jest fantastyczna :p

Na zdjęciach to chyba jeszcze mało tego śniegu, teraz jest go więcej ;)

Zgadzam się, im nas więcej tym lepiej :p
Jak chcesz, żeby Ci wyhaftować coś dla Katy, to daj znać. Jak będę potrafić, to zrobię to z przyjemnością :lol:
Co do zdjęć, to masz rację. To są zdjęcia z niedzieli, więc śniegu było mało. Czekam do soboty, żeby zrobić zdjęcia w terenie :p

www.czina.pl

Posted

[quote name='przeszlus']No to macie super :)
a czemu żednego wspólnego spacerku nie macie ?
Albo zdjęć :diabloti:

Spotykamy się na spacerach, ale dość rzadko :-( Wychodzimy o innych porach, i tylko czasem nasze wyjścia się zbiegają w czasie. Postaram się to nadrobić i udokumentować na zdjęciach.
Paula, co Ty na to ??

www.czina.pl

Posted

Mi tam pasuje, proszę podać dzień i godzinę :diabloti: Tylko, żeby jeszcze było widno :D

A co do tego haftowania to ja bym chciała taką obróżkę jak ma Czina ;) Strasznie mi się podoba :) Musimy dogadać się co do tego, oczywiście ;)

Posted

[quote name='Paula03']Mi tam pasuje, proszę podać dzień i godzinę :diabloti: Tylko, żeby jeszcze było widno :D

A co do tego haftowania to ja bym chciała taką obróżkę jak ma Czina ;) Strasznie mi się podoba :) Musimy dogadać się co do tego, oczywiście ;)

To może sobota ? Mam akurat wolne, więc możemy wybierzemy się na drugą stronę. Ciekawa jestem, jak wygląda las :lol: Powiedz Kai, fajnie by było jakby dołączyła do nas :p

Co do obroży, to zacznij od kupienia jednokolorowej (chyba, że już masz), to zostaje zakup muliny, w jakim chcesz kolorze (koszt: 1 zł) i ładny uśmiech do mnie :loveu:

www.czina.pl

Posted

[quote name='kasia_owczarzak']To może sobota ? Mam akurat wolne, więc możemy wybierzemy się na drugą stronę. Ciekawa jestem, jak wygląda las :lol: Powiedz Kai, fajnie by było jakby dołączyła do nas :p

Co do obroży, to zacznij od kupienia jednokolorowej (chyba, że już masz), to zostaje zakup muliny, w jakim chcesz kolorze (koszt: 1 zł) i ładny uśmiech do mnie :loveu:

www.czina.pl

Sobota? Nie wiem czy dam radę, bo najpierw do schroniska, a potem do 15 w sklepie zbieram jakieś paczki czy coś ;)

No to najpierw muszę kupić obrożę, potem tą mulinę i na końcu mój śliczny uśmiech :D

Posted

[quote name='Paula03']Sobota? Nie wiem czy dam radę, bo najpierw do schroniska, a potem do 15 w sklepie zbieram jakieś paczki czy coś ;)

No to najpierw muszę kupić obrożę, potem tą mulinę i na końcu mój śliczny uśmiech :D

To jak kupisz, to daj znać :p

A na spacer możemy iść w niedzielę, co Ty na to ??

www.czina.pl

Posted

[quote name='kasia_owczarzak']To jak kupisz, to daj znać :p

A na spacer możemy iść w niedzielę, co Ty na to ??

www.czina.pl

Oki ;)

Niedziela pasuje :) Tylko jeszcze o której godzinie?
A z Kają to pogadam jutro w szkole czy pójdzie z nami :)

Posted

ames napisał(a):
hej Czina- wariatuńcio:) ten śnieg to z naszych psów istne potworki robi;)
ale to cudowne to oglądać:)
ale ma ładnie wyszytą obróżkę:) http://realizacje.cal.pl/czina/zdjecie174.jpg
mam nadzieję,że trochę więcej śniegu już u Was!
udanych śniegowych szaleństw!
i Czinka daruj już pańci kolejne spodnie;)

Potworki, to za mało powiedziane :p Ale masz rację, jak się na nich patrzy, to aż łezka się w oku kręci ze szczęścia. Tymbardziej, że pamiętam jak się mordowała w lato.

Śniegu jes przynajmniej o 300% więcej. Te zdjęcia były robione w niedzielę, więc jeszcze śnieg nie padał tak intensywnie jak w poniedziałek czy we wtorek.
Co do spodni, to jeszcze jestem w stanie znieść te dziurki, ale gorzej z kurtką, którą podarla mi na tyłku kiedy mnie usiłowała uszczypnąć :angryy:

www.czina.pl

Posted

ale słodko śpi na ostatniej fotce:)
ta fota cudna [url]http://realizacje.cal.pl/czina/zdjecie197.jpg[/url], śnieżek do pycholka na ochłodzenie:)