Darianna Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Mój biedny rudzielec w wersji a'la zmokła kura ;) Oliwia, pochwal się punktami :) Quote
Impresja&Simarilion Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Wielkie gratulacje dla Kingi od Penki I Nadii!! Życzymy kolejnych sukcesów! Quote
HuSkaCz Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Chciałam podziękować Tobie, Darianna za Brando, z którym super się współpracowało :loveu:. Po fotkach dopiero widzę, jakie błędy popełniłam. Do finału niestety się nie dostałam, punkty 5/5 ;) pozdrawiam Quote
Pietruszka Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Wreszcie mogę się wypowiedzieć, bo od paru tygodni nie mogłam się zalogować:shake:. Dziękuję serdecznie za te gratulacje:eviltong:, niespodziewałam się w ogóle, że kiedyś zajmę tak wysokie miejsce. Pozostałym uczestnikom też serdecznie gratuluję wyników;) Shadow9 - czy mogę użyczyć paru Twoich fotek i wstawić je na swoją stronkę? z góry dziękuję:p Quote
Recommended Posts