Shetanka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Hej, kto się wybiera ? ;) Ja będę tym razem z goldenem :cool3: i wiem że Zuza będzie bo ze mną jedzie XD Quote
Zuza i Noddy Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 HuSkaCz napisał(a):Ja będę ;) ze szczeniakiem setera irl. :D Będziesz z Brando? Ja będę z shih tzu ;) Quote
HuSkaCz Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Tak, z Brando ;) Rano ostro poćwiczę, więc myślę, że dam radę! :D No to powodzenia dziewczyny GL&HF :) Quote
IrishDevils Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Ja będę ale tylko z aparatem, więc zdjęć nie zabraknie :cool3:. Quote
HuSkaCz Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Będę bardzo wdzięczna, jak ktoś uchwyci mnie na eliminacjach... ;) Quote
Kaya Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Shetanka, a z ciekawości, to z jakim Goldenem będziesz? (takie zboczenie :lol:) Quote
Shetanka Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Oj, w końcu poszłam z posokowcem bawarskim, ponieważ golden był wtedy na ringu. A przydomek napiszę trochę później jak się 'ogranę'. Gr. starsza; Im - Kinga Pietrucha ze springerem + Zw.Dnia IIm - dziewczyna z foksterierem IIIm - Mateusz Legieta z saluki IVm - Alicja Nowak z wyżłem Gratki :D a co do młodszej grupy... to tego nie wie nikt :lol: bo wtedy zaczęło lać... Ja z posokowcem 5/5 ;) ma ktoś fotki? Quote
MateUsz Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Gratki :D KINGA Mówiłem, że wygrasz ;D Słabość do springerów działa cuda :) A ja masakra nie dawajcie moich zdjęć ;D :evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Biutka napisał(a):Zdjęcia poproszę! :D No fajnie było by jakby ktoś wstawił. Quote
IrishDevils Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Ja mam kilka fotek grupy starszej :eviltong:. Quote
HuSkaCz Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Shadow, mogę ukraść? :D Ślicznie dziękuje! :serduszka: Quote
Shetanka Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Ja też mogę ukraść? Chociaż nagradzałam sunię i trochę dziwnie wyszło, nie ustawiona była za bardzo :lol: niedość, że pies przemoczony to ja tez zmokła kura taka :lol: Quote
IrishDevils Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='Shetanka']Ja też mogę ukraść? Chociaż nagradzałam sunię i trochę dziwnie wyszło, nie ustawiona była za bardzo :lol: niedość, że pies przemoczony to ja tez zmokła kura taka :lol: [quote name='HuSkaCz']Shadow, mogę ukraść? :D Ślicznie dziękuje! :serduszka: Nie musicie kraść :eviltong:. Użyczę wam zdjęć bez łamania prawa ;). Quote
Zuza i Noddy Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Szkoda, ze shih tzu nie wpadł ci w obiektyw. Quote
Recommended Posts