olekg89 Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 dzis wymacałem u mojej suki ze pod sutkami jak złapie tak chodzbym chciał wyrwac jej je to ma taki placek gruby i pół twardawy .to moja pierwsza sunia :( poprzednie psy czyli briard i jamnik były psami doda ze 23 lutego skonczyła sie cieczka czy to mogą byc objawy ciazy urojonej????? pomocy bo ja umieram z niepokoju :cry: pozatym je jak zwykle biega skacze przez płoty nio i tradycujnie prawie nic nie pije ,ale to dlatego ze je zupki :wink: z góry dziekuje wam pozdrawiam Quote
coztego Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 pomocy bo ja umieram z niepokoju To się uspokój, pies wyczuwa niepokój pana i niepotrzebnie się denerwuje ;) Mogą to być objawy ciąży urojonej, chociaż to trochę za wcześnie, może być też tak, że sutki jeszcze nie wróciły do normy po cieczce... Ty się nie denerwuj, tylko idź w poniedziałek do naszej pani wet i na pewno Cię uspokoi. (a przy okazji może spotkasz nas 8) ) [quote name='olekg18']złapie tak chodzbym chciał wyrwac jej je Nie wyrywaj! :nono: Quote
olekg89 Posted March 12, 2005 Author Posted March 12, 2005 oj to mnie trochu uspokoiłas ale ona sie wogóle po cieczce zmieniła niechce sie bawic z psami tylko ze mną patykiem i piłeczka .pilnuje wszystkich patyków na polu ,a jak jakis pies chce wziac patyk to kaja go atakuje myśle ze to przez schronisko ona tam musiała walczyc o jedzenie :cry: i d;latego tak jej odbiło :( zrobiła sie spokojniejsza chodzi koło nogi siada przed ulicą zostaje przed sklepem no inny pies kompletnie :roll: ja chce tamtą roztrzepaną kaje :cry: o i jeszcze jedno troche przytyła nio i mało pije jakoś a o której bedziecie u weta hmmm????moze wkoncu was poznam Quote
adda Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 Oleg18, sunia z dziewczynki stała się kobietą, może dlatego jest mniej postrzelona :D Quote
olekg89 Posted March 13, 2005 Author Posted March 13, 2005 ale mnie chodzi o te sutki podspodem twarde :roll: teraz to mi nawet ona odpowiada bo biega za patykami ,ale olewa psy jest jeden z którym chce sie bawic jej rówiesnik maxio :angel: Quote
coztego Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 [quote name='olekg18']a o której bedziecie u weta hmmm????moze wkoncu was poznam Może... :hmmmm: Ja bym chciała jechać zaraz po 15-tej. Ale czy mój ojciec będzie akurat wtedy dyspozycyjny to nie wiem... :roll: o i jeszcze jedno troche przytyła Bo przestała rosnąć. Skoro tyje to znaczy, ze dostaje trochę za dużo jedzonka, albo ma za mało ruchu... 8) nio i mało pije jakoś Ale pije? Podchodzi do miski z wodą i chłepce? Jeśli jada "mokre" żarcie to pije znacznie mniej niż przy suchym, dawkuje sobie wg. potrzeb. Pewnie na spacerkach zjada też trochę śniegu. 8) Quote
olekg89 Posted March 13, 2005 Author Posted March 13, 2005 nio je snieg !!!!!i je gotowane zupki ,musze jej zmiejszyc porcje jedzenia. ruchu ma b.duzo własnie wrócilismy z 2 godzinnego spaceru biegała za sniezkami :lol: i jestesmy oboje wykończeni ale do pani wet i tak sie przejdziemy niech ja pomaca :evilbat: Quote
PIKA Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 [quote name='olekg18'] ale ona sie wogóle po cieczce zmieniła niechce sie bawic z psami tylko ze mną patykiem i piłeczka .pilnuje wszystkich patyków na polu ,a jak jakis pies chce wziac patyk to kaja go atakuje myśle ze to przez schronisko ona tam musiała walczyc o jedzenie :cry: i d;latego tak jej odbiło :( zrobiła sie spokojniejsza chodzi koło nogi siada przed ulicą zostaje przed sklepem no inny pies kompletnie :roll: ja chce tamtą roztrzepaną kaje :cry: o i jeszcze jedno troche przytyła nio i mało pije jakoś To może byc objaw ciązy urojonej :wink: Tylko te sutki za wsześnie grubieją :hmmmm: [quote name='coztego'] Mogą to być objawy ciąży urojonej, chociaż to trochę za wcześnie Nie koniecznie za wcześnie :wink: Moja miala objawy zaraz po cieczce :wink: Nie chciala się ruszać, była agresywniejsza do psów bo .... była w ciązy :wink: Quote
olekg89 Posted March 13, 2005 Author Posted March 13, 2005 juz sie nie denerwuje !!!!!! kaja idzie pod nóz 18 marca w gliwicach .niesty nie u nas czego b.żałuje bo sośnicka pani wet jest superrr :lol: -coztego cos o tym wie bo tylko 1 lecznica w gliwicach sie zgłosiła do tej akcji nio i za jedyne 100 zł kaja bedzie wysterylizowana :wink: uffff Quote
coztego Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 olekg18 napisał(a): za jedyne 100 zł kaja bedzie wysterylizowana :wink: uffff Myślę, że w naszej lecznicy nie byłoby dużo drożej... Pytałeś "między ludźmi" o opinię o tym wecie, u którego będziesz sterylizował? Aha: jeśli to co u Kai się pojawiło, jest ciążą urojoną to sterylka się nie powinna odbyć. Należy poczekać na zakończenie tych urojeń... :roll: Quote
olekg89 Posted March 13, 2005 Author Posted March 13, 2005 mam opinie o tym wecie moja babcia kastrowała tam swojego psa ,moja druga babcia sterylizowała suke .i jest to dobry weterynarz coztego-ty mnie nawet niestrasz sterylka musi byc :wink: a mam dobra opinie nawet od innego weta w gliwicach Quote
PIKA Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 coztego napisał(a): Aha: jeśli to co u Kai się pojawiło, jest ciążą urojoną to sterylka się nie powinna odbyć. Należy poczekać na zakończenie tych urojeń... :roll: Mozna zrobic :wink: Saba tak miała, z tym, ze najpierw dostała Galastop, po którym nalezy wykonac sterylkę w przeciagu 14 dni od zakończenia kuracji :wink: Quote
coztego Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 PIKA napisał(a):coztego napisał(a): Aha: jeśli to co u Kai się pojawiło, jest ciążą urojoną to sterylka się nie powinna odbyć. Należy poczekać na zakończenie tych urojeń... :roll: Mozna zrobic :wink: Saba tak miała, z tym, ze najpierw dostała Galastop, po którym nalezy wykonac sterylkę w przeciagu 14 dni od zakończenia kuracji :wink: PIKA, ale olekg18 napisał(a):kaja idzie pod nóz 18 marca To już za 5 dni, dlatego radzę uważać i skonsultować z wetem te powiększone sutki i zmiany w zachowaniu suki. Quote
olekg89 Posted March 13, 2005 Author Posted March 13, 2005 nio jutro ide do weta :D .i siem wypytam cio i jak Quote
coztego Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 olekg18 napisał(a):nio jutro ide do weta :D .i siem wypytam cio i jak Byłeś? Jak tam Kaja? Quote
olekg89 Posted March 15, 2005 Author Posted March 15, 2005 pani powiedziała ze kaja dorasta i to tylko zmiany hormonalne sa i dlatego te cycki ma takie a nie inne,ale teraz ciekawostwa kaja kłapneła na panią wet :o normalnie mnie zgieło ja jej moge macac a jak pani wet tylko dotkneła kaja obrót i nietrafiła w reke :evilbat: moja spokojna sunia umnmi sie bronic!!! Quote
Recommended Posts