Paulina_mickey Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Basia pomolestuje Cię tutaj :mad::evil_lol: Napisz mi na pw, co za dużo i co za mało jest na profilu FB fundacji. Margo Krecik, Bezik i Fifi Frania,Fiona,Figa,Fila Ziutek Mucha Gutek, Mati Niewidomy(ma jakieś imie?) Szarik Nutka Masza Roki Pchełki Pati, Cypisek Sonia i dzieciaki Trześniówka Lori Lakota Brego A jeśli jeszcze kogoś dorzucić to też piszcie.
Paulina_mickey Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Ogłoszenia dla Dina skończone-teraz Szarik :) bazarek ogłoszeniowy: http://www.dogomania.pl/threads/202168-Pakiety-og%C5%82osze%C5%84-dla-Piegusa-i-Dinusia-do-20.02.-ZAPRASZAM!?p=16298116#post16298116
Luzia Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Aktualne zdjęcia chłopaczków z Dąbrówki: Dinar:
Luzia Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Dinar: Dagis: I ich mamusia: I ostatnie w linku: https://lh6.googleusercontent.com/_J7Mllhm_iJs/TVfzMM1icNI/AAAAAAAAHRA/3tnYRNayZo4/DSCN9816.jpg
Paulina_mickey Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Ogłoszenia Dinusia już skończone, dziś zrobimy Szarika. Kto następny??:cool3:
Basia1968 Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Następne to: Sonia i szczeniaki - nadal. Mati i Gutek Nutka trzeba masę ogłoszeń Masza
Paulina_mickey Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Basia1968 napisał(a):Następne to: Sonia i szczeniaki - nadal. Mati i Gutek Nutka trzeba masę ogłoszeń MaszaSonia i dzieciaki razem?Czy może jedno dziecko wybrać i pisać o nim a nadmienić, że nie jest tylko ono?Sama nie wiem jak najlepiej?Chyba, że wszystkie po kolei osobno- ale to długo zejdzie znowu.
Paulina_mickey Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Przypominam o obazarku dla Dina! http://www.dogomania.pl/threads/202168-Pakiety-og%C5%82osze%C5%84-dla-Piegusa-i-Dinusia-do-20.02.-ZAPRASZAM%21
Basia1968 Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 dwa chłopaki powyżej - od sunieczki z Dąbrówki - zmieniliśmy imiona na Dżeki i Dino - bardziej wpadające w ucho - robimy im ogłoszenia z namiarami na mnie.
Luzia Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Basia1968 napisał(a):dwa chłopaki powyżej - od sunieczki z Dąbrówki - zmieniliśmy imiona na Dżeki i Dino - bardziej wpadające w ucho - robimy im ogłoszenia z namiarami na mnie. Ale te psiaki nie szukają domów... Ale cóż nie mnie decydować, w końcu ja nie należę do tych "wyższych", co z tego że mam stały kontakt z ich właścicielką i to jej decyzja. Nie wspominając o tym, że nikt z psami się nie interesował poza mną i Kasią S., o pomocy z karmą nie wspomnę.. Ale w sumie nic już mnie nie może zdziwić ;) A co do imion to troszkę to dziecinne. Jak dla mnie mogą się nawet nazywać Misio i Ciapek. Bo obecna właścicielka i tak woła je jakoś tam po swojemu, co nie zmienia faktu że psów nie odda.
Basia1968 Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 o pomocy dla tych psiaków nie jesteś informowana oraz o ewentualnej rozmowie z tą panią/ jesteś poza tym /o stałości kontaktów nie pisz bo wiesz że to niestety kłamstwo/ a imiona są po prostu zwykłe łatwiejsze do zapamiętania /bez podtekstów
Luzia Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Basia1968 napisał(a):o pomocy dla tych psiaków nie jesteś informowana oraz o ewentualnej rozmowie z tą panią/ jesteś poza tym /o stałości kontaktów nie pisz bo wiesz że to niestety kłamstwo/ a imiona są po prostu zwykłe łatwiejsze do zapamiętania /bez podtekstów Kto jak kto, ale jeśli chodzi o kłamstwa to Ty jesteś mistrzem ;) Szacun :) Jak coś wiem z kogo brać przykład.
Basia1968 Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 zapewne po kolejnym :drinking: :evil_lol::evil_lol: i dodam - w końcu mistrzem w jakiejś dziedzinie trzeba być :evil_lol::evil_lol:
minia913 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Luzia napisał(a):Podejmowanie podejmowaniem, gadanie gadaniem... ;) Pies jest u mnie i to ja za niego odpowiadam tak samo jak ja decyduję czy oddam do adopcji czy nie. Osoby "wyższe" mają gów... do gadania za przeproszeniem ;) Choć dalej nie rozumiem pojęcia wyższe-niższe ( to chyba przez to że mam prawie 180) :evil_lol: Przechodzisz samą siebie! od jakiegoś czasu tylko czytam i się nie odzywam ale dłużej nie będę siedzieć cicho to jakie jest Twoje podejście do psów miałam okazję zobaczyć na własne oczy. Jakbyś nie wiedziała o czy piszę to Ci przypomnę MACHÓW!!! nie jestem w stanie zliczyć ile razy psiak garnący się do Ciebie usłyszał spier... i tym podobne. W dupie masz psy na tymczas bierzesz tylko i wyłącznie dla pieniędzy i z Twoich opowiadań wiem ,że masz daleko w poważaniu co się z tymi psami dzieje jak Cię nie ma w domu. Jeżeli chcesz decydować o psie , którego masz na tymczasie to weź go na DS. Dla Ciebie liczy się tylko kasa i inne korzyści materialne. Wydaje Ci się , że robisz bóg wie co dal psów a tak naprawdę poza zamieszaniem wokół siebie robisz niewiele. Twoja pomoc już kilka razy skończyła się na upchnięciu psa u Twojego doktora S. i to wszystko. wracając do Machowa ile razy nie pojechałaś do psów bo Ci się nie chciało bo nie było samochodu i trzeba było w te upały jechać rowerem? Czekałaś aż się trafi jeleń co Cię podwiezie, ile razy bawiłaś się z psami ? twoja opieka kończyła się na wrzuceniu żarcia do michy wypiciu browaru i rzuceniu kilku przekleństw do psiny , która się akurat zaplątała pod Twoimi nogami. Jesteś mocna w gębie i nic poza tym przypomnij sobie ile razy zostałaś pogryziona przez psa bo pod wpływem alkoholu chciałaś pokazać kto tu rządzi? Pochwal się tu wszystkim jak to psy przebywające u Ciebie uczą się trzymać potrzeby fizjologiczne bo Tobie się nie chce rano wstać i wyprowadzić nie zacytuję Cię w tym momencie ale powiedziałaś ,że czasem muszą wytrzymać do 12 w południe bo TY śpisz albo grasz na komputerze i nie masz dla nich czasu. Zastanów się następnym razem jak będziesz chciała kogoś oczernić i posądzić o kłamstwa bo tobie ludzie mają dużo do zarzucenia i to faktów!!! Chcesz pomagać psom to pomagaj ale nie oczerniaj uczciwych ludzi bo obiecuję Ci , że wytknę Ci tu na forum każdy jeden grzeszek jaki popełniłaś wobec choćby najmniejszego stworzenia.
minia913 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Luzia napisał(a):Kto jak kto, ale jeśli chodzi o kłamstwa to Ty jesteś mistrzem ;) Szacun :) Jak coś wiem z kogo brać przykład. Basi daleko do Ciebie w tej profesji
rita60 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Brawo minia,swoim postem tylko potwierdziłaś moje przypuszczenia jakim "człowiekiem" jest Luiza. Jedno mnie tylko zastanawia,dlaczego ludzie zajmuja sie zwierzetami,jesli nie czuja ku temu powołania...dla pieniedzy ?????ale przecież jest tyle innych zajęć... Luiza jak jestes taka domatorka,to załatw sobie chałupnictwo.
Paulina_mickey Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Luzia napisał(a):Kto jak kto, ale jeśli chodzi o kłamstwa to Ty jesteś mistrzem ;) Szacun :) Jak coś wiem z kogo brać przykład. oj żebyś choć w jednej milionowej części była takim mistrzem jak Basia.... Od niej dzieli Cię wszystko....wykształcenie, doświadczenie a przede wszystkim prawdziwa i bezinteresowna miłość do zwierząt...
wtatara Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 MAM DOMEK Z OGRODEM DLA SUNI lub pieskaPODOBNEgo DO TEJ. MA BYĆ MŁODy . DOMEK NIE SPRAWDZONY , JEST KOŁO kROSNA. PANI SIĘ W TEJ ZAKOCHAŁA ALE JA SZUKAM JEJ BLIZEJ KRAKOWA, BO TAM SIĘ SUNIA ZNAJDUJE.
Paulina_mickey Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Odezwała się do mnie miła Pani, która jest zainteresowana adopcją Odiego.
Marlena:) Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Bracia i Siostry... Osobiście byłam u Kamyka, robiłam co mogłam, by go stamtąd wyciągnąć - zdziwicie się, ale u mego boku była właśnie Luiza. Była ze mną na tamtejszym posterunku prosić o interwencję, osobiście rozmawiała z właścicielem Kamyka. Także uczciwie proszę się odpier**ić od tego tematu, jego drążenie robi się zwyczajnie nudne i niesmaczne... I tak niczego nie dokonacie. Co do traktowania psów...kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień. Proponuję najpierw spojrzeć na siebie. Mi osobiście nie raz zdarzyło się krzyknąć na nieposłusznego psa, lub zareagować inaczej w przypadku tych gryzących się, w nerwach nie raz zamachnęłam się powstrzymując się w ostatniej chwili. Nieposłuszny pies często staje się "debilem" , ale żaden się nie skarży, nie wpadł w depresję i nie ma stanów lękowych. Nie powtarza też epitetów kolegom Dorosłe psy wychodzące ostatni raz o 3 nad ranem spokojnie wytrzymają do południa. Ewo - skoro jesteś taka wszechwiedząca, chętnie poznam grzeszki Luizy (nieśmiało stwierdzę, że znam ją 'nieco' lepiej niż Ty, ale śmiało, przeanalizujemy je razem ). Jeśli chcecie zagłębcie się dalej w modlitwy, różaniec pomaga (podobno). Amen ...................
Sucharek Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Tak siedzę i sobie patrzę i doszedłem do wniosku, że Marlenko... Po pierwsze wtrącasz się między wódke a zagrychę nie masz bladego pojęcia o tym jak traktowała Luiza psy, nie masz pojęcia o niczym. Są osoby, które na własne oczy widziały jak Luiza traktuje psy - osobiście byłem tego świadkiem i Minia ma tutaj w 1000% racje. Jej podejście do psów jest tragiczne. Próbujesz na każdy możliwy sposób bronić Luizy ale i to za bardzo Ci nie wychodzi - ona adwokata nie potrzebuje. Z każdym postem pogrążasz się i robisz z siebie pośmiewisko. Jesteś jak taka zbuntowana nastolatka - najeżdżasz na każdego, bluzgasz a i tak gówno udowadniasz tym. Więc siądź sobie na pięciu literach zaparz sobie meliski, zrób sobie 10 wdechów i wydechów bo jak tak dalej pójdzie to się nerwicy nabawisz. To nie jest miejsce dla ludzi takiego pokroju ja bym radził zmienić forum albo zakopać topór wojenny i zająć się swoimi sprawami bo to nie Ciebie dotyczy ta dyskusja. Lepiej nie wywołuj smoka z za krzaka. I przestań w tak bezczelny sposób odzywać się do dużo starszych osób.
Monika_tbg Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Luzia napisał(a):Kto jak kto, ale jeśli chodzi o kłamstwa to Ty jesteś mistrzem ;) Szacun :) Jak coś wiem z kogo brać przykład. Luzia, ja na twoim miejscu nie napisała bym ani słowa na kogoś że rzekomo kłamie, bo jak by nie patrzeć chyba nie znam osoby z psiowego grona, która by nie miała chodź jednego przykładu na twoje kłamstwo..:]
Marlena:) Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Otóż, pewnie Cię zaskoczę, ale o tym, czy to forum jest dla osób 'mojego pokroju' mam większe prawo decydować ja niż Ty, doświadczony Dogomaniaku :) Bronię osób, które na to zasługują i mam do tego pełne prawo. To Wy jesteście wulgarni i tak nudni w drążeniu tematów niezwiązanych z wątkiem, że to już dawno stało się niesmaczne. Zawsze jestem kulturalna, ale są sytuacje, w których kulturalnym być się nie da. Nie pozwolę obrażać ludzi, którzy na to nie zasługują i tak samo wulgarnie broniłabym każdego, kto na to zasługuje - Agusiazet, Rity, a nawet Paulina&Mickey, oraz wiele wiele innych wartościowych osób wypowiadających się w tym temacie. Znam Luizę od 5 lat - zapewniam Cię, że wiem na jej temat dużo więcej niż Ty, zapewniam Cię też, że z pewnością zasługuje na to by jej bronić. Pośmiewiskiem stajecie się Wy - dorośli - i jak to określiłeś dużo starsi ludzie,a pisząc bezużyteczne eseje bez końca, niczym modlitwy o zbawienie udowadniacie swoją wielką dojrzałość. Jeśli chodzi o wiek, hmmm -nieskromnie stwierdzę, że niejeden 'dorosły' nie dorasta mi do pięt.Jesteście mocni w stukaniu w klawiaturę, z odwagą i robieniem czegoś w opisywanych tematach w trybie 'real' gorzej. Wątek dotyczy również mnie, gdyż byłam częścią akcji 'Kamyk', a to ona jest głównym powodem owego - tworzonego przez Was bajzlu. Mówisz o adwokacie. Nie wiem, czy Twoja wszechwiedza pozwoli Ci na dostrzeżenie tegoż szczegółu, ale swoją wypowiedzią sam stałeś się adwokatem "kółka wrogów Luizy", którego członkowie są równie 'wszechwiedzący', a jeden z nich sam nie jest bez winy. O moją nerwicę się nie martw. Przy sprzątaniu psich kup się zrelaksuję ;)
Recommended Posts