Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 476
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Apacz ma domek. Super domek!
Gosiu normalnie .... chłop mnie gonił /wzrost i waga chyba 110 kg/ i dzieki temu, że była zaspa, przewrócił się i mnie nie dopadł:evil_lol::evil_lol: ojj zostałaby ze mnie plamka. Psiaczek oczywiście jest.

Gosiu malizna Nuteczka - ta z Sokolnik - jest w hoteliku u Murki juz od wczoraj. Tylko jest jeden problem zamknęli wątek hotelikowy :angryy::angryy: Ona ma roczek!!! była dzisiaj u weta.

Posted

Bidulek wystraszony :(

Śliczny jest, takie kudłaczki to ludzie lubią, mam nadzieje, że szybko znajdzie się ktoś chętny na Niego. Minie kilka dni, pies odsapnie po tych przeżyciach to trzeba porobić mu zdjęcia i ogłaszać. Macie już imię dla Niego?Mi pasuje na Tobiego:diabloti:

Posted

A czy znalazłby sie ktoś do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej kolo Kielc(nie wiem jeszcze gdzie dokladnie bo czekam na adres)w sprawie tej ratlerkowatej Miki?Pani bardzo bardzo zależy na niej.Mieszka w drewnianym domku,takim bez gospodarstwa żadnego i cały czas są wszyscy w domu tylko pieska im do środka brakuje.

• 2 weeks later...
Posted

Jakby ktoś widział:

W okolicy ulicy Warszawskiej w Tarnobrzegu zaginął roczny piesek, kundelek o imieniu LOBO. Wysokość w kłębie do kolana (około 50cm), waga około 24kg.
Umaszczenie biszkoptowe z szaro-czarnym grzbietem. Może lekko utykać na prawą tylną łapę. Nie miał obroży.
Dla znalazcy nagroda.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...