Luzia Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Basia1968 napisał(a):to super, że Azorek w domeczku:loveu::loveu: a do kogo pojechał i skąd ludzie - tak tylko zapytam ;) Jacyś znajomi dziewczyn ze stajni, chłopak w psiaku się zakochał i specjalnie po niego przyjechał. Domek na pewno super bo pod stałą obserwacją :evil_lol:
Paulina_mickey Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Basiu który z Waszych psiaków najbardziej potrzebuje domu? Jakiś jeden
Basia1968 Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 najbardziej to to chyba Neo albo Gapcio. Gapcio bardziej, on niestety jest po wypadku i ma problemy pewne. Neo jest bardzo bardzo długo. Aaaaaa cholerka on wszystkie chcą do domu:-(:-(:-( nie umiem wybrać!!
Paulina_mickey Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Macie więcej zdjęć Gapcia niż te ze stronki?
Paulina_mickey Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Znalazłam zdjęcia Neo więc jemu zrobiłam: Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się Animalia.pl :: Internetowy serwis o zwierzętach, sklep zoologiczny Ogłoszenia bezpłatne. Giełda ogłoszeń - kupię , sprzedam, wynajmę. ogłoszenia :-: Lecznica Małych Zwierząt :-: Zbigniew Mozga ogłoszenia drobne > ojej.pl Neo-mix owczarka szuka domu! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa Neo-mix owczarka szuka domu! - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl Darmowe ogłoszenia drobne, praca, mieszkania, sprzedam, towarzyskie, Polska, Anglia, Świat: Warszawa
Basia1968 Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Paulinko wedź na wątek Smutka - jeśli możesz pomóc w rozsyłaniu wątka
Paulina_mickey Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Basia1968 napisał(a):Paulinko wedź na wątek Smutka - jeśli możesz pomóc w rozsyłaniu wątka Chodzi o tego z Twojego podpisu?
Paulina_mickey Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [quote name='Basia1968']tak o tego = plakaciki by się zdały Wyślij mi jak możesz jego zdjęcia, to coś popróbuję. mickey3@op.pl Albo już nie, wezmę sobie z allegro. Już wszystko wiem :cool3:
Paulina_mickey Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 RATUNKU!!! POMOCY!!! ALARM!!! PILNE!!! Pod Częstochową została znaleziona UBOJNIA bernardynów,podhalanów,coli...psy były przerabiane na smalec!!! Znaleziono trupy,kosci...zywe szczeniaki,ponad 10 bernardynów,podhalany,coli...drobne pieski!!!! Mosii bierze kilka psów,szczeniaki.... PILNIE potrzebna domków tymczasowych dla 2 bernardynów oraz 2 podhalanów(suni i psa!)... Dzisiaj jeszcze zostanie założony watek!!!
Basia1968 Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 podniesiemy sobie moje psiaczki kochane:loveu::loveu:
Basia1968 Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 szkoda, że tak to wszystko upada:-(:-(
_ChiQuiTa_ Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='Basia1968']szkoda, że tak to wszystko upada:-(:-( ehhh brak slow:shake:
ewatr Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Czesc tarnobrzezanie :lol: czas ise pokazac swiatu !
Basia1968 Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 tak sobie troche podniesiemy się na dogo:eviltong::eviltong:
Paulina_mickey Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Miałam chętnego/chętną na Neo. Namiary podałam na pw Basi.
ewatr Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Basia1968 napisał(a):Allegra ma domek:loveu: super :multi::multi::multi: oby tak dalej....
Paulina_mickey Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Wakacje się kończą więc może w końcu coś ruszy :cool3:
Paulina_mickey Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 W poniedziałek jadę do Lublina, więc jakby jakaś bida potrzebowała transportu to mogę wziąć. Tarnobrzeg i okolice :cool3:
Basia1968 Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Oto ogłoszenia zrobione dla Sajfi - której nie ma tutaj na wątku: Darmowe anonse ogłoszenia PL,darmowe ogłoszenia,anonse ogłoszenia PL Darmowe ogłoszenia drobne, praca, mieszkania, sprzedam, towarzyskie, Polska, Anglia, Świat: Warszawa Animalia.pl :: Ogłoszenia ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl ogłoszenia :-: Lecznica Małych Zwierząt :-: Zbigniew Mozga Safi to śliczna urodzona w marcu suczka. / Owczarek niemiecki / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse Paulinko dziękuję
Paulina_mickey Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 dalszy ciąg Ogłoszenia Najpewniej.pl - Szczeniak mix owczarka szuka domu! - Owczarki Mammisia.pl - Ogłoszenia zwierzęta. Wszystkie zwierzęta. Oddam, sprzedam, kupię, zamienię! Ogłoszenia zwierzęta Rzeszów Podkarpackie - Petsy mix owczarka szuka domu - Vendito - Polska Szczeniak mix owczarka szuka domu! - Tarnobrzeg - Oddam psa na Morusek.pl
Basia1968 Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 u tarnobrzeskich psiaków ...cichuśko.......
Paulina_mickey Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Mam chętnego na Safi , przekazałam namiary na Basie. :cool3:
Recommended Posts