Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiem,że ma,ale dałam ją na Kraków - tam jest największy odzew , należy jej sie wkońcu dom ,a z tego co widze nikt jej wypatrzyć nie może:shake:.

Jaaaaakiiii czarny paseeek :crazyeye: nie strasz mnie,normalnie nie dość,że wszystko sie motało,bo allegro ostatnio ma mnie w .... czterech literach (o ile je posiada:evil_lol:) to jeszcze wszystko w htmlu przekręca :mad:.

• Replies 476
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marlena:) napisał(a):
Wiem,że ma,ale dałam ją na Kraków - tam jest największy odzew , należy jej sie wkońcu dom ,a z tego co widze nikt jej wypatrzyć nie może:shake:.

Jaaaaakiiii czarny paseeek :crazyeye: nie strasz mnie,normalnie nie dość,że wszystko sie motało,bo allegro ostatnio ma mnie w .... czterech literach (o ile je posiada:evil_lol:) to jeszcze wszystko w htmlu przekręca :mad:.

Mówię co widzę :evil_lol:

Posted

Myśle,że nie jest taki zły :evil_lol:
Linka do aukcji wyśle Ci na gg :)

Czyli tylko u mnie jest ten czarny pasek :crazyeye:

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Czyli tylko u mnie jest ten czarny pasek :crazyeye:

no na to wychodzi... Dobrze,że widzisz czarne paski,a nie białe myszki :evil_lol:

Posted

no na to wychodzi... Dobrze,że widzisz czarne paski,a nie białe myszki :evil_lol:

Oj tam od razu białe myszki trochę przesadzasz wystarczy że muszę się w lustrze przeglądać :diabloti:

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Oj tam od razu białe myszki trochę przesadzasz wystarczy że muszę się w lustrze przeglądać :diabloti:

To dlatego nie przyjeżdżam, musiałabyś mnie oglądać a to mógłby być zbyt duży szok:evil_lol:

Posted

To dlatego nie przyjeżdżam, musiałabyś mnie oglądać a to mógłby być zbyt duży szok:evil_lol:

Oj tam najwyżej założę bardzo ciemne okulary i będzie git :razz:

Posted

Basia1968 napisał(a):
NIKT NAWET NIE ZAGLĄDA NA WĄTKI TARNOBRZESKIE - ALE NIE ZRAŻA MNIE TO WCALE - OGŁASZAM SOBIE SAMA I SAMA SOBIE PODBIJAM WĄTKI :eviltong:- MOJE TARNOBRZESKIE PSIAKI TEZ POTRZEBUJĄ POMOCY

Wrociłam :eviltong: i od razu pedze na Tarnobrzeski watek ;)

a czarne paski na allegro z przykroscia musze stwierdzic widzę i ja - czyli to juz niedługo i białe myszki :diabloti:;) ?

Posted

Skaczemy na pierwszą.
Basiu mam prośbę umieść w pierwszym poście 2 nowe wątki naszych suczek (Misi I Ety), z góry dzięki :p

EDIT. Dzięki :)

Posted

Basia1968 napisał(a):
Luzik a Neo, to z zakręcowanym ogonkiem małe, niskopodwoziowy onek:loveu: mają zdjęciątka???

Chodzi Ci o tego czarnego-podpalanego z kojca??

Posted

tak ten niskopodwoziowy oneczek i ta sun ieczka, która została sama:-( tam jest przeciez jeszcze Gapcio:crazyeye::crazyeye: o którym na smierć zapomniałam

Posted

Basia1968 napisał(a):
tak ten niskopodwoziowy oneczek i ta sun ieczka, która została sama:-( tam jest przeciez jeszcze Gapcio:crazyeye::crazyeye: o którym na smierć zapomniałam

Ten czarny to był Azorek (już w nowym domku w Krakowie) suczka Safi i Gapcio nadal czekają :shake:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...