Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 476
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paulinko jak najbardziej przydadzą się - może na aukcję allegro. Na przykład Murzynek - plakacik w zamian za karmę, smycze - bo to jest Pani w Wysokiej Strzyżowskiej najbardziej potrzebne. Ja na razie mam gorączkowy okres w pracy więc musiałam troche przystopować, ale od jutra będę więcej ogłaszac psiaki.

Posted

NIKT NAWET NIE ZAGLĄDA NA WĄTKI TARNOBRZESKIE - ALE NIE ZRAŻA MNIE TO WCALE - OGŁASZAM SOBIE SAMA I SAMA SOBIE PODBIJAM WĄTKI :eviltong:- MOJE TARNOBRZESKIE PSIAKI TEZ POTRZEBUJĄ POMOCY

Posted

Weszłam na chwile i pisze zanim mnie znowu wywali...:angryy:
Plakaty wykombinuję dziś lub jutro, bo wcześniej chciałam ściągnąć zdjęcia z wątku ale się oczywiście nie dało :mad:
Mam nadzieję, że się to uspokoi.

Posted

Ja ogłaszam tylko na adopcje.org i cafeanimalia.pl jeśli ktoś chce ogłosić na innych to z góry dięki tylko jedna prośba żeby potem ewentualnie je zdjąć jak znajdą dom, bo mieliśmy sytuacje gdy ludzie dzwonili po psiaka choć ten już od dawna był w nowym domu :cool3:

Posted

Hmm kto prowadzi Wasz profil na naszej klasie?
Może warto było by Go zaktualizować tak aby te psiaki w największej potrzebie również się tam znalazły. Bo tylko 6 tam jest :-(
I szczeniaczki, tyle ich jest, a teraz ludzie może się skuszą. Można by też zaprosić większą liczbę osób do profilu. Wiem, że nasza klasa dużo pomaga. ;)

Plakat zaprojektowałam, wysłałam, pisałam chyba u Murzynka już:D

A co do tego, że jesteś sama...Na mnie możesz zawsze liczyć, tylko pisz co trzeba a jak bedę w stanie to pomogę. Cioteczka Ewa też na pewno pomoże,teraz jest na wakacjach:evil_lol:

Posted

Paulinko - oczywiście wielkie dzieki za pomoc. Plakacik wykorzystam, bo jest śliczny / jak zwykle zresztą/ - a co do profilu na n-k ja niestety nie wiem dokładnie kto to prowadzi, ale faktycznie nasza - klasa to ogromny odzew i myslę, że trzeba to uruchomić, ale ja niestety nie mogę. A zresztą nie będę zakładac nowego profilu, bo znowu cos tam zrobie nie tak......... bo z reguły jest tak, że albo ktos wie lepiej ode mnie, albo ktos wystawił, albo ktoś coś............ i takie tam duperele:evil_lol::evil_lol: /takowe postepowanie jest dla mnie kobitki starszawej śmieszne/. Napisałam do nowego stowarzyszenia myślę, że sie młodziez odezwie i pomoga mi w ogłaszaniu psiaków - TAKIM PRAWDZIWYM OGŁASZANIU!!! np. jedna osoba będzie ogłaszac dwa psiaki i pilotowac takie ogłoszenia, a nie każdy wuj na swój strój i zero porozumienia. Chyba sie wkurzyłam???? nooo:evil_lol:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Hmm kto prowadzi Wasz profil na naszej klasie?
Może warto było by Go zaktualizować tak aby te psiaki w największej potrzebie również się tam znalazły. Bo tylko 6 tam jest :-(
I szczeniaczki, tyle ich jest, a teraz ludzie może się skuszą. Można by też zaprosić większą liczbę osób do profilu. Wiem, że nasza klasa dużo pomaga. ;)
quote]

Profil na naszej klasie prowadzę ja. Był aktualizowany ale nie było żadnego odzewu dlatego stwierdziliśmy że nie warto tego nadal ciągnąc. Największy odzew jest z allegro. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...