Canaveral-staff Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Mamusia porządek trzyma widzę do tej pory :) super dziewczyny wyglądają - całuski Świąteczne w mokre nochale Quote
chaotic Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Canaveral-staff napisał(a):Mamusia porządek trzyma widzę do tej pory :) super dziewczyny wyglądają - całuski Świąteczne w mokre nochale młodsza dostała... starszej przekaże jak się spotkamy ;) kilka fotek świątecznych Quote
AmiX Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [FONT=Calibri]I jak tu się nie podzielić z taką słodką mordeczką :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
chaotic Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Sezon wystawowy dla nas rozpoczyna się już za niecały tydzień więc postanowiliśmy wyjąć klatkę. Chcieliśmy przypomnieć Andzi jak to jest za kratkami ;) Po rozłożeniu klucha sama się zapakowała do swojego więzienia ;) Jak się później okazało nie tylko Andzia z chęcią weszła do klatki... Quote
dodunia-guciunia Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Dawno tu nie zaglądałam!!! Fotki superowe...z mamusią jak podgryza córcię rewelacja!!!!!!!! :) Nio i z koleżanką fretką fantastyczne!!! Powodzenia i dalszych sukcesów na wystawach!!! Mała ...w sumie juz nie taka mała...jest śliczna!!!!! :D Quote
chaotic Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Bo to jej ukochana fretka :) Freciak próbował klatkę sobie przywłaszczyć, ale Andzia się nie dała ;) Andzia jak kiedyś fretkę obcą na dworzu widziała to potem pierwsze co do domu i się upewniła czy jej ktoś fretki nie ukradł :P pozdrawiam Marta Quote
Zuza i Noddy Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Jak one świetnie razem wyglądają :loveu: A przy okazji dziękujemy za odwiedzinki u nas ;) Quote
karkakarka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Przyszłam zajrzeć czy są zdjęcia, a tu nic ;) Quote
chaotic Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='karkakarka']Przyszłam zajrzeć czy są zdjęcia, a tu nic ;) już się poprawiam ;) Andzia w sobotę skończyła rok :) Tak radziła sobie z tortem: Na urodziny wpadła najlepsza koleżanka, taka przyszywana siostra ;) pozdrawiam sebastian Quote
Zuza i Noddy Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 To wszystkiego naj naj naj dla Angie :multi::loveu::multi::loveu: Jest prześliczną sunią ;) Quote
chaotic Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Nie mogę pisać posta pod postem to wstawiam więcej niż 5 zdjęć w Bydgoszczy na nocnej 1/4 zw.mł njwr a na dziennej 3/4 ocena BDB :D Drzonków 1/8 zw.mł njwr Fotki z weekendu w Drzonkowie Andzia wypatrzyła kotka... z zaprzyjaźnioną profesjonalną handlerką :buzi: Quote
Zuza i Noddy Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Jeszcze raz ogromne gratulacje dla Andzi, strasznie się ciesze, ze udało nam się spotkać i już nie mogę się doczekać następnej wystawy. Quote
chaotic Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 [quote name='Zuza i Noddy']Jeszcze raz ogromne gratulacje dla Andzi, strasznie się ciesze, ze udało nam się spotkać i już nie mogę się doczekać następnej wystawy. Ja się nie mogę doczekać kiedy Andzia pojawi się z Tobą na MP :) kilka fotek dzisiejszych: pozdrawiam sebastian Quote
Zuza i Noddy Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Nowa obróżka, ślicznie jej. Cudowna jak zawsze, już się za nią stęskniłam. Mam nadzije, ze widzimy sie w Katowicach? Quote
Zuza i Noddy Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 http://img209.imageshack.us/img209/9696/dsc0036n.jpg Śliczna fruwająca Andzia :loveu: Quote
tigrunia Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Aaaaaaaa ille fotek :crazyeye::crazyeye: Wszystkie pikne, slicne :loveu: Andzia widzę dużo ruchu ma :multi: I wy też przy okazji :evil_lol: Super!Pozdrawiam Quote
Zuza i Noddy Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 No i nie udało nam się spotkać w Katowicach. ja to dopiero po 13 byłam na miejscu, ale piszcie jak tam wam poszło. Wesołych świat! Quote
karkakarka Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Andzia jest piękna :) Napisz jak w katowicach poszło :) No i gratulacje za Bydgoszcz :D Quote
chaotic Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 W Katowicach Andzi nie poszło... zeszła bez lokaty z oceną doskonałą pozdrawiam sebastian Quote
karkakarka Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 http://img98.imageshack.us/img98/4232/dsc0310i.jpg Piękna :) Nawet najwybitniejszym psom zdarza się czasem zejść bez lokaty, więc nie ma co się przejmować ;) Jest ocena doskonała! Gratuluję! Quote
Recommended Posts