Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ania :)']Świetny macie teraz duecik :D
http://img690.imageshack.us/img690/676/dsc0307resize.jpg a tutaj wygląda jakby był po jakiejś walce :D :D

Dzięki :) Młody walczył z trawnikiem... trawnik przegrał ;)

[quote name='Zuza i Noddy']O jejciu, co to za cudaczek?
Powiedzcie, ze jesteście za 2 tygodnie w Szczecinie.

Będziemy z Andzią w Szczecinie i Lubieszynie ale młody zostanie w domu. Jak masz ochotę zobaczyć na żywo to zapraszam po wystawie do nas :))

[quote name='Tengusia']alez rozkoszny robaczek :loveu:

http://img199.imageshack.us/img199/985/dsc0012resizex.jpg

ja tez chce taki prezent :placz:

Dzięki ;)
Też na początku myślałem, że jest rozkoszny... dopiero u nas w domu pokazał co potrafi ;)

[quote name='ania90']sliczny duecik :)

Dziękuję :)

[quote name='klaudusia0219']co za piękność ! :loveu: z jakiej hodowli ? ;) a maść taka sama jak Andzia ? :)

Młody to QURTYZ Astari Staff - pierwszy miot w tej hodowli
Maść taka sama jak u Andzi, błękitno-płowy z białymi znaczeniami - ale nie to było kryterium wyboru malucha ;)

Posted

chaotic napisał(a):
Będziemy z Andzią w Szczecinie i Lubieszynie ale młody zostanie w domu. Jak masz ochotę zobaczyć na żywo to zapraszam po wystawie do nas :))
Młody to QURTYZ Astari Staff - pierwszy miot w tej hodowli
Maść taka sama jak u Andzi, błękitno-płowy z białymi znaczeniami - ale nie to było kryterium wyboru malucha ;)

Ja jadę ze znajomą od Westów i sobota jestesmy w szczecinie, a w niedziele ona jedzie do Lubieszyna, a ja zostaje w szczecinie, bo V gr. jest wtedy, a ja zgłosiłam mojego i jeszcze zabieram bejbika od Asiaczka, Kurcze szkoda, ze małego nie zobaczę, ale chyba w Sopocie to już będzie szalał.
Jaki ten świat mały, znam te psiaki z hodowli Astari Staff, bo jakieś 2 lata, może mniej, może więcej pisałyśmy na tym samym forum.

Posted

klaudusia0219 napisał(a):
a takie 'nieskromne' pytanie do znających się (bo u mnie z hodowlami astów słabo) :D czy hodowla dobrze się zapowiada ? :D

Ciężko powiedzieć. Ja jestem zadowolony bo maluchy były czyściutkie, zadbane, wychuchane. Socjalizowane z dziećmi i innymi psami, przyzwyczajane do klatki. Młody dostał bardzo ładną wyprawkę :)

Posted

to bardzo dobrze ;) miejmy nadzieje, że dalsze mioty też będą takie ładne jak ten :) a patrzyłam i dużo psiaków ma biel w umaszczeniu , to prawda, że ast z powyżej 80% bieli jest 'niedobry' na wystawy? Bo moja siostra kupiła białą astke (z papierami ;) ) i była sprzedana jako pet :niewiem:

a mały widzę, że z Andzią się b. ładnie dogaduje :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
O Andzi to wiadomo, że dla mniej jest najładniejsza, ale nie mogę się napatrzeć na małego jest przesłodki, przezabawny, cudny po prostu.

Dla mnie Andzia też jest NAJ, a młody to diabeł wcielony... on tylko tak słodko wygląda ;)
Widzimy się w sobotę?

Posted

chaotic napisał(a):
Dla mnie Andzia też jest NAJ, a młody to diabeł wcielony... on tylko tak słodko wygląda ;)
Widzimy się w sobotę?

Oczywiście, mam do wystawienia bigielke na ringu 15, a wy jak widzę na 16, więc na pewno się spotkamy.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='klaudusia0219']wygląda jakby miał błekitne oczy :loveu:[/QUOTE]

Jeszcze troszke są błękitne ale już zaczęły ciemnieć :)

[quote name='ania90']sliczne psiaczki:)[/QUOTE]

Dziękuję

Posted

[quote name='Angi']cudne :loveu:[/QUOTE]

[quote name='understandme']witamy się :)

Piękne psy! :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Cześć!
Dzięki :)

[quote name='klaudusia0219']ja tam czekam na kolejną porcję zdjęc :D[/QUOTE]

Niebawem się pojawi :D Młody już ma szwy z uszu zdjęte, w piątek był zaszczepiony trzeci raz. Jutro zabierzemy bandę na jakieś odludzie i jak pogoda dopisze to coś pstryknę :)