funia Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Wspaniałe wiesci !!!Więc czekamy cierpliwie na zdjęcia . Quote
Lipizzan Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 magda222 napisał(a):\A fotki może chociaż na śpiąco udałoby się zrobić? :) Taaaa Atos ma chyba szósty zmysł co do wyczuwania kiedy mam aparat. Ale postaram się. Przy okazji składamy Atos i ja wszystkim kochanym ciotkom i wujkom życzenia Szcześliwego Nowgo Roku, oby w tym roku było jak najmniej biednych psów do ratowania. Quote
magda222 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Lipizzan napisał(a):Taaaa Atos ma chyba szósty zmysł co do wyczuwania kiedy mam aparat. Ale postaram się. Przy okazji składamy Atos i ja wszystkim kochanym ciotkom i wujkom życzenia Szcześliwego Nowgo Roku, oby w tym roku było jak najmniej biednych psów do ratowania. Dziękujemy !!! :) Wszystkiego dobrego !!! :) Quote
Lipizzan Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Kochane cioteczki i wujkowie złe wieści. :-( Atos w czwartek wieczorem zaczął trochę kuleć. W piątek było gorzej tak samo żle było w sobotę i niedzielę. Myślałam, że kolec od róży mu wlazł bo byłam z nim na spacerze w Dolinie Szwajcarskiej i tam są róże. Obejrzałam ani krwi ani noga nie spuchnięta. Więc w poniedziałek poszłam z nim do weterynarza na Ksiązecą. Weterynarz zbadał mu tę nogę i stwierdził , że prawdopodobnie ma zapalenie torebki stawowej. Dostał jakieś zastrzyki i dostałam dla Atosa Carprodyl F 100mg. 2 x dziś i po jednym do piątku. Uprzedził mnie że jak dziś ne będzie znaczącej poprawy do jutra to mam się z nim zjawić na rentgen. Na szczęście dziś jest DUŻO DUŻO LEPIEJ :p:p:p Niestety Atosińki dostał szlaban od weterynarza na bieganie. Szlaban na miesiąc. Więc dziś jak wyszliśmy na poranny spacer to w miejscu w którym zawsze spuszczam Atosa ze smyczy stanął i był zdziwiony ,że nie chcę go spuścić ze smyczy. Dziś była znaczaca poprawa tak że chciało mu się biegać. No więc spacer jest przeplatany komendami POWOLI i NIE BIEGAMY. A jego zaczyna nosić i chce mu się biegać a tu lipa. No przez miesiąc musi pocierpieć :-( nie ma wyjścia. Quote
magda222 Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Atos ma taką opiekę, że raz dwa wyzdrowieje :) Marzą mi się fotki... ;) Quote
funia Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 Mnie też ..... Przeca to mój synuś z czasów wolontariatu .Kochana psina Quote
Lipizzan Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 [quote name='magda222']Marzą mi się fotki... ;) Chcecie zdjęcia oto one: Krowa się pasie Dziewczyny nie wiem dlaczego nie mogę wstawić zdjęcia. Bo ono się nie chce wyświetlić. Wklejam link do mojej strony na facebooku http://www.facebook.com/media/set/?set=a.3738336132883.161767.1110514635&type=1#!/media/set/?set=a.3738336132883.161767.1110514635&type=1 Quote
magda222 Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Lipizzan napisał(a):Chcecie zdjęcia oto one: Krowa się pasie Dziewczyny nie wiem dlaczego nie mogę wstawić zdjęcia. Bo ono się nie chce wyświetlić. Wklejam link do mojej strony na facebooku http://www.facebook.com/media/set/?set=a.3738336132883.161767.1110514635&type=1#!/media/set/?set=a.3738336132883.161767.1110514635&type=1 Piękny, szczęśliwy pies :loveu: Quote
Lipizzan Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Dziewczyny ja się załamię. Widzę, że ten link do facebooka jest już nie aktywny. Nie mam pojęcia dleczego?? Pliss macie jakieś pomysły jak wkleić te cholerne zdjęcia na to forum! Quote
funia Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 Ja widziałam jest piekny mój olbrzymek , Ja wiem jak wkleić ale kurde muszę zmykać z neta ...Moze jutro Ci pomogę .To proste bardzo .Sćiagnij program IMAGEShack i przez to leci szybciutko i prosto , Quote
magda222 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Zapraszam na bazarek z chłopięcymi ciuchami: http://www.dogomania.pl/forum/threads/229433-Chłopięcy-ciucholand-dla-Fundacji-Edano-do-31-07-godz-22-00-ZAPRASZAMY!!! Proszę o kupowanie, reklamowanie, hopanie :) Dochód na ogromną gromadę zwierzaków pod opieką tyskiej Fundacji EDANO :) Quote
Lipizzan Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Kochane Cioteczki i Kochani Wujkowie, Ale dawno się nie logowałam na tym forum. Ale obciach. Pewnie jesteście ciekawi co u Atosa słychać. Słuchajcie Atos od ponad roku mieszka w nowym domku z dużym ogrodem :-) Oczywiście ze mną. Jakiś czas temu weterynarz zdiagnozowała u niego postępującą chorobę zwyrodnieniową stawów. Kazała mi dawać mu preparat na wzmocnienie stawów na razie wystarczy bo Atos chodzi normalnie. tylko muszę bardzo uważać aby za długo nie siedział na mokrej i zimnej ziemi bo wtedy zaczyna kuleć. po drugie stał się tak wybredny, że chiński piesek może się schować ze swoją wybrednością. Codziennie mu gotuję ryż z warzywami i z mięskiem, ale jak do tego nie dodam smalczyku, śmietany, albo oleju to pies tego nie tknie. Nawet jeżeli dodam np smalec to i tak podejdzie do miski powącha, a potem odejdzie bo przecież musi pomyśleć czy warto to zjeść. Mówię wam taki cyrk jest z nim i z tym jego jedzeniem. ehmmmmmmmm Quote
Lipizzan Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Pytanie do funi czy jamora. Czy Atos w schronisku też był taki wybredny??????? BO jakichkolwiek chrupek to on nawet nie chce tknąć.... Przynajmniej u mnie. Pytam tak z ciekawości... Quote
Recommended Posts