musia Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Przepraszam Besa, ale to nie tak. To moja pierwsza wystawa licząca w juniorach, Byłam przejęta bardziej niż mój pies. Szybciej zapamiętałam twoją psinę (centkowaną na czarno - to pamiętam). Równocześnie z kimś chyba rozmawiałam, ty podeszłaś - skojarzyłam później , że ty to ty. Opus wygladał męża, ja byłam tak zakręcona i przejęta , że po ocenie i porównaniu , ze zmęczoną rodziną wyjechaliśmy czem prędzej. Nawet nie dotarłam do Maleństwa , choć tak sobie obiecywałam. Raz jeszcze przepraszam . Ty podeszłaś , zagadnęłaś, jak skojarzyłam to już ciebie nie było. A i jeszcze moja od lat przypadłość - nie pamiętam twarzy. Mogłam nawet później siedzieć 2 kroki dalej i się nieodezwać. Podszedł do mnie pan , rozmawiali.śmy , ja już kojarzyłam , ale z początku nie. I to był człowiek z którym jechałam z Opola samochodem 2 godziny. Wstyd. To samo mam u mnie na osiedlu . Zagaduje pani, pyta o wystawy , a ja po długim czasie kojarzę , że my się znamy dobrze , ale przez cavalierkę. Wstyd. Besa, obiecuję , że jak się spotkamy raz jeszcze gdzieś przy bassetach,a ja skojarzę pogadamy. Wczoraj naprawdę byłam zakręcona- klapki na oczach i uszach. ---------- Andrzej się śmieje , że przez 13 lat mogę powiedzieć gdzie jaki pies mieszka , kiedy się pojawił, a nie rozpoznam sasiadów z którymi mieszkam od tylu lat. Quote
Besa Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 musia napisał(a): Szybciej zapamiętałam twoją psinę (centkowaną na czarno - to pamiętam). No tak, tak - psy się na ogół zapamiętuje z ludźmi gorzej :wink: . Bo ja to niezuważalna jestem. :wink: Ale tak na poważnie - na moim osiedlu jest fryzjer - moja córka była tam raz, ja trzy razy. Ją pamiętają, mnie nie. Coś w tym chyba jest nie? A tak całkiem na poważnie - przeprosiny przyjęte, ale następnym razem nie odpuszczę i będę stać przed Tobą jak słup aż skojarzysz. :lol: PS. Ta cętkowana na czarno - to właśnie Cera - debiutantka, a mąż prowadził Afrę - weterankę i Karola który wczoraj tylko kibicował. Quote
Bogarka Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 sheltomaniak napisał(a):KTOŚ jeszcze coik chce? :wink: Poprosilabym ogary polskie i greye. Gratulacje dla zwyciezców :klacz: Quote
musia Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 A takiego beagielka uchwicił mój syn weimarka i niufka i bassety Quote
Szarcia Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 sheltomaniak napisał(a):KTOŚ jeszcze coik chce? :wink: Ja bym bardzo prosiła o angielskie cocker spaniele jeśli można :) A wie ktoś może kiedy opublikują wyniki? Quote
Lotos Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 [quote name='musia']A takiego beagielka uchwicił mój syn weimarka i niufka i bassety Piękne! Dawaj więcej :lol: Quote
sheltomaniak Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 OGARY POLSKIE PSY: Klasa mlodziezy: RAGO Galicyjska Sfora SUKI: Klasa mlodziezy: KLINGA KAJA Klasa posrednia: ROMA ze Zlotego Rogu Klasa championow: CAMENA Cantus Caninus Quote
sheltomaniak Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 GREYHOUND Pies,klasa pośrednia-FOLLOW THE WHITE RABBIT Ypsylon Quote
dorotal Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 A zobaczysz czy byl king charles spaniel(nie cavalier)? :D Quote
sheltomaniak Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 dorotal-sorki ze nie napisalam ale przeoczylam :) Nie nie było tych psiakow:) Cavalierki byly ale tych nie:) Quote
sheltomaniak Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 COCKER SPANIEL ANGIELSKI CZARNY PSY: Klasa otwarta: CRIS z Karpentne SUKI: Klasa mlodziezy: LAYLA Domitianus VERONIQUE z Vejminku Klasa otwarta: AILISH WISE BLACK Lastug COCKER SPANIEL ANGIELSKI KOLOR PSY: Klasa mlodziezy: AMBER Nie Zaginiony Świat Klasa posrednia: MONET Brakemon Klasa otwarta: IGON z Żywieckiej Rudzy SUKI: Klasa mlodziezy BONEY M Lastug COCKER SPANIEL ANGIELSKI ZŁOTY PSY: Klasa mlodziezy: HUK z Żywieckiej Rudzy Klasa otwarta: KARMINO Brakemon Klasa championow: MARTIN z Vejminku SUKI: Klasa mlodziezy: BEEFY PETRA Wrzeciono Czasu MIKI z Żywieckiej Rudzy Klasa otwarta: GERDA z Żywieckiej Rudzy Quote
Bogarka Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Sheltomaniak dzieki! Zapomnialam sie zapytac, czy byly charty wegierskie? Musiu, jaki sie ladny ten Opus! Quote
sheltomaniak Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Bogarka napisał(a): Zapomnialam sie zapytac, czy byly charty wegierskie? Nie było Quote
Gosia & c.o. Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Agasia chyba jednak sie nie domyślasz ;) Rase wziął pies z młodzieży JUSTIN z Żywieckich Łączek. II na BIS oddziału Bytom była Princess Xena Xandrina. A na BOG beagle nie został :roll: Ogromne gratki dla wszystkich wystawiających Quote
Agasia Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Gosia a jednak sie domyslam bo wlansie Justina obstawialam, wiedzac ze Bill nie wzial rasy 8) Quote
Sonya-Nero Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 No to ja się jeszcze troszeczkę pochwalę :oops: :D moja 10 letnia weteranka Sheila Złocisty Jastrun , mimo, że była najgrubsza :oops: z całej szestnastki wdrapała się na II miejsce na BISie Weteranów :D Quote
JustynaJK Posted May 23, 2005 Author Posted May 23, 2005 super zdjęcia,nie macie jeszcze więcej??? Quote
arnika Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Gratulacje dla wszystkich :D Flashka-g, widziałam was na bisie - nie dość, że piękne psiaki, to jeszcze jak wystawiane! gratulacje. Ursus, czy aby nie odpoczywałeś z grupką jamniorków (kilka czarnych, czekoladowy i marmurek) pod drzewem koło placu zabaw? :wink: mojego parówa nie chcieli przyjąć na ring, ale zabawę i tak mieliśmy przednią :lol: niestety wraz z mimi i emarą skusiliśmy się na zakup wędzonych przysmaków, co skończyło się jedną wielką psią biegunką :-? Quote
Justi0022 Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 A będzie ktoś tak miły i poda mi leonbergery :D Quote
Złośnica Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 No to się skromnie pochwalimy...pojechaliśmy po CWC i je dostaliśmy 8) Quote
sheltomaniak Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 LEONBERGERY PSY: Klasa posrednia: BORYS Leonberika LUKI z Topoliho Dvora Klasa otwarta: CZYNGIS Oaza Wschodu SUKI: Klasa pośrednia: BESSI Leonberika CZUJNA z Bursztynówki ETNA z Górek Małobądzkich Klasa otwarta: LUNA z Topoliho Dvora Quote
maga18 Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Sonya i Zlosnica... GRATULUJE!!! :klacz: Sliczne fotaski!! :D Quote
rOOn7 Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Wielkie gratulacje dla wszyskich dogowiczow - za kazdy wynik, i pozdrowionka dla Gosia i kropki jak zobaczylismy ze wygralas BIS Junior suni to smialismy sie ze dwie siostry beda rywalizowac ;-) Flaska i Gosia: Quote
Recommended Posts