JustynaJK Posted May 18, 2005 Author Posted May 18, 2005 jestem pewna,ze to nie komputer :o a namieszane nieżle,to fakt Quote
Złośnica Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Mamy już potwierdzenie...wysłane 14 maja :D Hmm...ja tam nie chcę nic mówić, ale jak ja dzwoniłam do ZK w Bytomiu to Pani była szalenie miła i wszystko mi powiedziała co chciałam 8) Quote
JustynaJK Posted May 18, 2005 Author Posted May 18, 2005 ponoć sa zmiany w obsadzie sedziowskiej Quote
golden_owner Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Oby w goldenach! Czy cos wiadomo wiecej o tych zmianach? Ja mam potwierdzenie od wczoraj, nadane z up w Chorzowie 14.05 8) Quote
JustynaJK Posted May 18, 2005 Author Posted May 18, 2005 z tego co mi wiadomo,to nie w goldenach :( Quote
golden_owner Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Szkoda :( Wg prognozy z onetu w niedziele bedzie padac :evilbat: Suuuuper Quote
sheltomaniak Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Ja słyszałam ze ma byc gorąco 26 stopni!!Szczerze to co strona z pogoda i prognoza w TV to inne temperatury :P Quote
sheltomaniak Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Ja właśnie zerknęlam na WP- "W większości bezchmurnie,temp.max 22 stopnie, min.9 stopni" :D - Prognoza dla Bytomia na niedziele. Quote
golden_owner Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Oby, oby. Niestety jeszcze mi sie nie zdarzylo, zeby prognoza z onetu sie nie sprawdzila - a sprawdzam ja rzadko, bo rzadko zdarza sie, ze bardzo mi zalezy na pogodzie. Poki co u mnie leje, a wczoraj zakropilam stwora advantixem i dzis chodzil w worze na smieci :evilbat: Quote
musia Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Czy ktoś mi może zacytować dokładnie o tych weterynaryjnych. Aha , czy idziecie w takim razie na przeglad zdrowotny przed wystawą do swego weta?? potwierdzenia bytomskie sa wysyłane z Chorzowa , bo z tym urzędem mają umowę. Ja nie wiem czy zdążę dostać potwierdzenie. Jak w takim razie opowiedzieć się na bramce??? mam numerek w razie czego odebrać w sekretariacie. Najlepsze , że zgłoszenie było elektroniczne. Dokładnie wypełnione rubryki. A jednak pomylili właściciela z hodowcą. Quote
JustynaJK Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 umowa z pocztą w Chorzowie,a skrytka pocztowa w Bytomiu?pomieszanie z poplątaniem narazie zimno i brzydko na dworze Quote
sheltomaniak Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Na Onecie już sie pogoda zmieniła:P Bez deszczu :D heheh do tej niedzieli ta pogoda sie jeszcze zmienic z tysiąc razy :P Quote
golden_owner Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Czy ktoś mi może zacytować dokładnie o tych weterynaryjnych. "Przy wejsciu na teren wystawy nalezy przedstawic aktualne swiadectwo szczepienia psa przeciwko wsciekliznie." Aha , czy idziecie w takim razie na przeglad zdrowotny przed wystawą do swego weta?? A po co? Tyle, ile zobaczy wet bez dokladnych badan to widze sama, a swiadectwo szczepienia p/wsciekliznie mam wazne do sierpnia. Quote
Besa Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 My też będziemy - potwierdzenia już dotarły. Cera debiutuje i ma jedną konkurentkę - tylko nie wiemy jaką, a Afra - stara rutyniara jest w weteranach sama. Ponoć to właśnie u nas może być zmiana sędziego :-? - a skoro tak to może być różnie (wolelibyśmy pierwotnie ustaloną sędzinę). Teraz na onecie już nie ma deszczu w niedzielę i ma być ciepło. :D Może przynajmniej to się sprawdzi. Quote
rOOn7 Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Do mnie tez dzisiaj dotarlo potwierdzenie :-) Besa 1 konkurentka hehehe - u nas nie ma tak lekko :-) Quote
musia Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Chwilę, chwilę miała być Anna Rajs... ------- ps. Anna Rajs ocenia na ringu 2, ( bassety idziemy razem) Zmieniono sędziego ringu 3 - p. Zygmunt Jakubowski na Dorotę Kuczyńską- Standełło Quote
Besa Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 No właśnie podobno A. Rajs ma zastępować innego sędziego którego nie będzie a u nas ma być P.Śliwka. Ale to wszystko narazie tylko domysły. Pewnie jak będzie dowiemy się na miejscu. A może w końcu się poznamy? :D Quote
PSYLLA Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 A.Rajs ma uprawnienia tylko na VI gr więc nie może zastępować sędziego z innej grupy. Quote
musia Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 qrna, już nie będę sprawdzać pogody w internecie , buuuuu... wczoraj - bytom - 22-go słonecznie 23 stopnie dzisiaj - 22 - go Zmienne zachmurzenie - deszcz 23 stopnie Quote
Tomek67 Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Mamy potwierdzenie, które wędrowało do nas 5 dni. Numberek 1052. I wszystkie dane się zgadzają. :P Quote
nice_girl Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Tomek67 napisał(a):Mamy potwierdzenie, które wędrowało do nas 5 dni. Numberek 1052. I wszystkie dane się zgadzają. :P Debiut wystawowy? :wink: Quote
Recommended Posts