Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 350
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mamy już potwierdzenie...wysłane 14 maja :D
Hmm...ja tam nie chcę nic mówić, ale jak ja dzwoniłam do ZK w Bytomiu to Pani była szalenie miła i wszystko mi powiedziała co chciałam 8)

Posted

Oby, oby.
Niestety jeszcze mi sie nie zdarzylo, zeby prognoza z onetu sie nie sprawdzila - a sprawdzam ja rzadko, bo rzadko zdarza sie, ze bardzo mi zalezy na pogodzie.
Poki co u mnie leje, a wczoraj zakropilam stwora advantixem i dzis chodzil w worze na smieci :evilbat:

Posted

Czy ktoś mi może zacytować dokładnie o tych weterynaryjnych.

Aha , czy idziecie w takim razie na przeglad zdrowotny przed wystawą do swego weta??

potwierdzenia bytomskie sa wysyłane z Chorzowa , bo z tym urzędem mają umowę.

Ja nie wiem czy zdążę dostać potwierdzenie. Jak w takim razie opowiedzieć się na bramce??? mam numerek w razie czego odebrać w sekretariacie.

Najlepsze , że zgłoszenie było elektroniczne. Dokładnie wypełnione rubryki. A jednak pomylili właściciela z hodowcą.

Posted

Czy ktoś mi może zacytować dokładnie o tych weterynaryjnych.

"Przy wejsciu na teren wystawy nalezy przedstawic aktualne swiadectwo szczepienia psa przeciwko wsciekliznie."

Aha , czy idziecie w takim razie na przeglad zdrowotny przed wystawą do swego weta??

A po co? Tyle, ile zobaczy wet bez dokladnych badan to widze sama, a swiadectwo szczepienia p/wsciekliznie mam wazne do sierpnia.

Posted

My też będziemy - potwierdzenia już dotarły. Cera debiutuje i ma jedną konkurentkę - tylko nie wiemy jaką, a Afra - stara rutyniara jest w weteranach sama.
Ponoć to właśnie u nas może być zmiana sędziego :-? - a skoro tak to może być różnie (wolelibyśmy pierwotnie ustaloną sędzinę).
Teraz na onecie już nie ma deszczu w niedzielę i ma być ciepło. :D
Może przynajmniej to się sprawdzi.

Posted

Chwilę, chwilę miała być Anna Rajs...

------- ps. Anna Rajs ocenia na ringu 2, ( bassety idziemy razem)

Zmieniono sędziego ringu 3 - p. Zygmunt Jakubowski na Dorotę Kuczyńską- Standełło

Posted

No właśnie podobno A. Rajs ma zastępować innego sędziego którego nie będzie a u nas ma być P.Śliwka. Ale to wszystko narazie tylko domysły.
Pewnie jak będzie dowiemy się na miejscu.

A może w końcu się poznamy? :D

Posted

qrna, już nie będę sprawdzać pogody w internecie , buuuuu...

wczoraj - bytom - 22-go słonecznie 23 stopnie
dzisiaj - 22 - go Zmienne zachmurzenie - deszcz 23 stopnie