basia Posted September 15, 2003 Posted September 15, 2003 asia40 :lol: Niezapomnij pochwalić się fotkami na forum 8) :D Quote
SZAMAN Posted September 18, 2003 Posted September 18, 2003 A czy można uzywać takich środków "dopingujących" jak: małe smakołyki, czy małą zabawkę dla zainteresowania psa? Chodzi mi głównie o klasę baby i szczeniąt? Quote
Manu Posted September 18, 2003 Posted September 18, 2003 "Szamanko", a Ty będziesz na Klubówce ? :D Quote
asia40 Posted September 19, 2003 Posted September 19, 2003 :D Fotki odebrałam wczoraj teraz szukam skanera za który nie trzeba zapłacić :roll: Ceik bardzo śliczny 8) April też fotogeniczna może kiedyś zrobimy z nich parę? :oops: Quote
SZAMAN Posted September 19, 2003 Posted September 19, 2003 "Szamanko", a Ty będziesz na Klubówce ? :D Będę,będę, z numerem 238. Dzisiaj byłam obejrzeć z Szamanem teren wystawy. Oby miejsca ringów były w cieniu, bo inaczej to Szaman da popis swoich umiejętności ciągnięcia do cienia. Przecież jak w upał można stać spokojnie albo jeszcze lepiej :biegać w kółko i to przy nodze. :niewiem: Quote
Manu Posted September 21, 2003 Posted September 21, 2003 Nie wiem, jak jej wrażenia (choć wspomnienia po niej powinna mieć BARDZO miłe 8) :D ), ale moje takie sobie - co do organizacji tylko, bo cała reszta super. Zresztą pewnie jeszcze się inni wypowiedzą w tym temacie... Organizacyjnie do DOOPY... Przede wszystkim ciasno i brak miejsca dla psów i ludzi. Pokręcono coś z ringami, czy jak, w dwóch miejscach blisko siebie widziałam ring o tym samym numerze. Zmiana sędziego w ostatniej chwili. Parking - beznadzieja. Wystarczy tyle. Ale ogólnie wróciłam zachwycona, choc zmeczona, ze względu na ludzi i psy z Forum, a poza tym naoglądałam się mnóstwo psów z ras widzianych przeze mnie po raz pierwszy na oczy: Duży Japoński Pies, Owczarek Belgijski Gro... Gronek, no..., WILCZAK CZECHOSŁOWACKI (!!!). Te ostatnie głaskałam, bawiłam sie ciut, jeden, jedna w zasadzie, polizała mnie po twarzy ! Uff..., jakie przeżycia... Quote
SZAMAN Posted September 22, 2003 Posted September 22, 2003 SZAMAN i jak wrażenia z oględzin? Wrażenia z oględzin Szamana pozytywne. Sędzia zatroszczył się o psiaki,każąc biegać z nimi po ringu tylko po połowie zacienionej i wiele ciepłych słów powiedział o każdym z maluchów.Oby wszyscy zawsze taką miłą atmosferę stwarzali przy ocenie. A Szaman otrzymał I lokatę w konkurencji 4 psiaków (łącznie z nim). Spotkaliśmy także jego 2 miotowe siostry, ale teraz nie pamiętam ich imion, spotkał też tatusia, a pani Żmuda zrobiła Szamanowi fotki. A co do organizacji, to rzeczywiście z parkingami krucho, a przy takiej słonecznej pogodzie, to nie było za wiele miejsc ocienionych. Wystawcy przy ringu Husky byli ściśnięci przy drzewach. Ale moje wrażenia i tak pozytywne, bo tyle psiaków Husky w jednyym miejscu i właścicieli którzy chcą o nich rozmawiać , to jeszcze nie widziałam. Quote
SH Posted September 23, 2003 Posted September 23, 2003 A co do organizacji, to rzeczywiście z parkingami krucho, a przy takiej słonecznej pogodzie, to nie było za wiele miejsc ocienionych. Wystawcy przy ringu Husky byli ściśnięci przy drzewach. święte słowa!Dodam jeszcze, że dopiero po interwencji jednego z wystawców sędzia niemiecki oceniający "starsze roczniki" zlitował się nad psami i pozwolił czekać na opis w cieniu :( Dobrze, że chociaż miał do oceny 78 zwierzaków zrobił to bardzo sprawnie :) Quote
SH Posted September 23, 2003 Posted September 23, 2003 Acha! Zapomniałam jeszcze dodać, że mieliśmy miłą niespodziankę. Otóż po 4 latach spotkałam się z sunią z mojej hodowli, Vanessą (po domowemu Nesca) :D Mieszka ze swoim panem i ósemką innych haszczaków w Łomży, pracuje w zaprzęgu i jest przepiękna :D Quote
asia40 Posted September 23, 2003 Posted September 23, 2003 SH czy możesz podać swoją stronkę www ? Lubię waniliowy kolor u haskych, ulubiony serial w domu to 'Na południe" Quote
SH Posted September 23, 2003 Posted September 23, 2003 Ten adres jest jeszcze objęty tajemnicą 8) :wink: , bo... strona nie jest gotowa :lol: Może wkrótce..? Quote
Recommended Posts