lucySxy Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 naprawde, nie przypuszczalam ,ze ktos o niej powie , ze sie ROZTYLA!!! Quote
bea_m Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Proszę moją wypowiedź przyjąć z przymrużeniem oka. A tak na prawdę to wreszcie wygląda jak prawdziwe szczenie. Widać że dużo pracy Pani w ją włożyła. Quote
lucySxy Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 bea_m napisał(a):Proszę moją wypowiedź przyjąć z przymrużeniem oka. A tak na prawdę to wreszcie wygląda jak prawdziwe szczenie. Widać że dużo pracy Pani w ją włożyła. Moja również prosze przyjac z przymrozeniem oka:cool3: Tylko nie wkleily mi sie uśmieszki:roll:, jak to na dogomani,fajnie-ja nigdy nie wiem jak moj post bedzie ostatecznie wygladał:evil_lol: Quote
Tola Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Pięknie teraz sunia wyglada:loveu: A czy mała ma jakies imię:oops: Quote
lucySxy Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Jej "potencjalni "rodzice adopcyjni prawdopodobnie nadadzą jej imię "ZUZA" Pisze potencjalni poniewaz suczka jest jednak u mnie ,a bedzie zabrana w niedziele.To naprawde mila , grzeczna suczka , ktora zachowuje sie teraz jak normalny szczeniak i zasluguje na jak najlepszy i szcesliwy dom. Quote
lucySxy Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Wczoraj suczka zostala zaszczepiona,byla zwazona i zbadana.Wazy 6,6 kg i jest zdrowa. W niedziele bedzie zabrana do swojego domu.Pozniej wkleje zdjecia suni, naprawde wyglada jak normalny, zdrowy szczeniaczek. Quote
bea_m Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 No to się roztyła ;) :loveu: Na prawdę wygląda jak normalny zdrowy szczeniaczek. A ja sie cały czas zastanawiam co spowodowało że była taka chudziutka. Włściciele? Quote
lucySxy Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Zuza pojechala juz do swojego domku, była bardzo szczesliwa, chetnie z NImi poszła, właściwie zmiana opiekuna nie zrobiła na niej zadnego wrazenia. Zuzce zycze dlugiego, szczesliwego psiego zycia w nowym domku. wszystkim dziekuje za pomoc i zainteresowanie. Quote
Tola Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 ja tez zyczę suni szczescia i miłosci w nowym domu. A Tobie Lucynko dziekuję za opiekę nad maleństwem:loveu: Quote
lucySxy Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Witam wszystkich! Minal prawie rok ,jak ZUZA goscila na tej stronce. Teraz jest zdrowa, radosna, mieszka w Warszawie i czesto towarzyszy swemu Panu w rowerowych spacerach. Wyglada tak.. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us . Quote
funia Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Pamiętam jak Z Lucy zabierałyśmy ja ze schronu ....Niesamowite jak to biedne maleństwo wyrosło Quote
Tola Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Śliczna:loveu::loveu::loveu: Miała szczęscie, ze w schronie zostala zauwazona i zabrana, dzięki temu zyje. A zamojski schron nadal przeciwny wydawaniu psów do DT:shake: Quote
Recommended Posts