lucySxy Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 W ten czwartek ma ją odwiedzić jej nowe pańciowstwo! A za 2 tygodnie pojedzie do nowego domku. Quote
Basia i Barni Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Kasiu to co zobaczyłam to biedne maleństwo to się w głowie nie mieści :shake: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 lucySxy napisał(a):W ten czwartek ma ją odwiedzić jej nowe pańciowstwo! A za 2 tygodnie pojedzie do nowego domku. Super ! :loveu: Oby życie tej maleńkiej skrzywdzonej suni, od teraz było już tylko szczęśliwe ! :thumbs::thumbs: Quote
Basia i Barni Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 lucySxy napisał(a):W ten czwartek ma ją odwiedzić jej nowe pańciowstwo! A za 2 tygodnie pojedzie do nowego domku. o Boże to cudownie :multi: Quote
bea_m Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='lucySxy']Taka teraz jestem No to kiler wyrasta z naszej suczki :evil_lol::evil_lol: A tak na poważnie. Piękna jest. I szczęścia jej życzę w trakcie wizyty przed adopcyjnej. Quote
lucySxy Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 funia napisał(a):dzzieki Lucynko ,serce mi sie raduje:loveu: Funia, to Ty ja uratowalas:loveu: Ty i Pani Kasia, bo zareagowalyscie tak szybko, ja tylko dawalam jej jesc i modliłam sie zeby nieodeszla za TM, bo byla straszna:shake: Ale teraz juz zyje i wszystko bedzie dobrze. A gdyby zostala w schronie to byloby żle. Quote
Basia i Barni Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 gratuluję wszystkim szybkiej reakcji :multi: Quote
kate11 Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 oby było jak najmniej takich przypadków i w ogóle zwierząt porzucanych, niestety mamy wakacje - to jedno; drugie to: nieudane podarunki komunijne. Dzięki Funiu, dzięki Pani Lucynko ;) Quote
Basia i Barni Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 kate11 napisał(a):oby było jak najmniej takich przypadków i w ogóle zwierząt porzucanych, niestety mamy wakacje - to jedno; drugie to: nieudane podarunki komunijne. Dzięki Funiu, dzięki Pani Lucynko ;) między komunią ,są urodziny, imieniny .... później święta itd i tak bez opamiętania super ,że maluszek ma szanse na lepsze życie :loveu: Quote
lucySxy Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Dzisiaj sunie odwiedzili jej panciowstwo( pisze "jej" bo juz pewne na 100%,ze do nich jedzie) Zabiora ja za 2 tygodnie, jak beda wracac od rodziny. Tak sie dobrze czuje na raczkach u pana i pańci :P A to nowe zdjecia, suczka juz lepiej wyglada i ma wiecej tłuszczyku. Quote
bea_m Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 [quote name='lucySxy']Dzisiaj sunie odwiedzili jej panciowstwo mc Tak sie dobrze czuje na raczkach u pana i pańci :P A to nowe zdjecia, suczka juz lepiej wyglada i ma wiecej tłuszczyku.[quote] No to sunia sobie miejsce znalazła. Wygodnicka panienka:evil_lol: wie gdzie najcieplej i mięciuchno :lol: Super informacje a sunia rzeczywiście bardzo ładnie przytyła. Za dwa tygodne Pańciowie jej nie poznają :cool3: Quote
Basia i Barni Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 [quote name='bea_m'][quote name='lucySxy']Dzisiaj sunie odwiedzili jej panciowstwo mc Tak sie dobrze czuje na raczkach u pana i pańci :P A to nowe zdjecia, suczka juz lepiej wyglada i ma wiecej tłuszczyku. No to sunia sobie miejsce znalazła. Wygodnicka panienka:evil_lol: wie gdzie najcieplej i mięciuchno :lol: Super informacje a sunia rzeczywiście bardzo ładnie przytyła. Za dwa tygodne Pańciowie jej nie poznają :cool3: Ja się zastrzelę nowy Pancio karmi piersią :evil_lol: dom na 100% :multi: Quote
GoskaGoska Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 hehehe no troszkę to przypomina karmienie piersią:evil_lol: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Piękne fotki maleńkiej dziewczynki. :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Super wieści :multi: A Maleńka jest śliczna :loveu: Quote
bea_m Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Ja musze podobne zjęcie mojego kropka z moim tz znaleźć w archiwum . No kropka w kropke wygląda to tak samo. :loveu: Quote
lucySxy Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 To juz sie wkleiło? nawet nie wiem kiedy?Ach , ta Dogomania, czasami działa... To sa zjecia suczki pilnujacej dzielenia jedzenia-oczywiscie dla doroslych, ale wszystko co dla dorosłych kusi- jak sie okazuje... Quote
Recommended Posts