andzia69 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 plakaciki boskie:):) oby się ktoś zakochał....dobrze, ze jest bezpieczna i nie zamarznie:( ten psiak o mały włos by zamarzł: http://www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100127/SWINOUJSCIE/71295564 Quote
bullterrierka Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='Monday']No no no....piękne plakaciki po prostu :) Mam tylko nadzieję, że nikt nie ścignie za rozwieszanie plakatów w miejscach publicznych...u wetów wieszasz?[/QUOTE] mamy z siostrą taką taktyke,że raczej nas nikt nie ścignie ;) taśmy dwustronne z tyłu na plakacikach poprzyklejałyśmy raz dwa i plakat doczepiony Quote
bullterrierka Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 alegratka dla Zośki http://ale.gratka.pl/ogloszenie/3479779_pregowana_przesliczna_amstaffka_szuka.html Quote
andzia69 Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 jest jakiś odzew po ogłoszeniach i plakatach? Quote
andzia69 Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 czy jest jakis odzew z ogłoszen? plakacików? Quote
bullterrierka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='andzia69']czy jest jakis odzew z ogłoszen? plakacików?[/QUOTE] telefon milczy:shake: Quote
bullterrierka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 telefon nadal milczy.... Zosiu gdzie Twój dom? Quote
lilith27 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 ja dostałam pw od julie niedlugo wpłynie mi kaska z bazarku Quote
Monday Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='doddy']Jak Sofinka stoi z finansami?[/QUOTE] Przepraszam, trochę zaniedbałam zgłaszanie pieniążków na koncie Sofii: Aktualnie jest 1511zł i niezapłacony hotel za 10 styczeń - 10 luty. Jakoś płacenie z góry nam nie wychodzi :( Ostatnie wpływy były następujące (ewab uwzględnisz je w pierwszym poscie??? :) ) ewab - 200zł (za styczeń i luty) malibo57 (za luty) - 50zł andzie69(za luty) - 50zł doddy w pierwszym poście zawsze jest rozliczene, aktualne - tylko tym razem tak jakoś z mojej winy nie zostało ono uaktualnione. Przepraszam, ostatnio jakoś mam mniej czasu, więc jak włączam komputer, to często na dogo nie wchodzę, tylko biorę się za ogłoszenia psiaków...niemniej nawaliłam :( Żadnego odzewu w sprawie Sofii ???? Nic? Quote
Monday Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Beata, zrobię ci przelew, żebyś zapłaciła Magdzie za Sofię. Czy wysłać ci tak jak ostatnio o 60zł mniej (za twoją deklarację na styczeń i luty ? ) Quote
doddy Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Monday, super rozliczenie. Martwiłam się, czy Sofinka już w długach nie tonie i stąd moje pytanie o jej fundusze. :) Beata, a jak odzew z ogłoszeń? Quote
bullterrierka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 doddy nie miałam nawet jednego telefonu w sprawie adopcji Zośki taki śliczny pies a telefon milczy.... dzisiaj zrobie jej ogłoszenie ze zdjęciem w gazetach: -Anonse Radom -Oferta Warszawa Monday przelej mi tak jak ostatnio i dopłace swoją deklaracje ;) zakończył się mój bazarek pieniążki które zostały uzyskane przeznacze na ogłoszenie w gazecie echo miasta Quote
doddy Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Kurcze, to chyba u wszystkich bullowatych cisza, bo o nasze też niewielka ilość dzwoniących a ogłoszeń setki. A jak zachowanie Zosi? Jak pilnowanie zabawek? Quote
Monday Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='bumerang']Ja za luty tez już przelałam![/QUOTE] Nie mam żadnych innych wpłat z lutego :( Może w piątek robiłaś i jeszcze nie było zatwierdzenia przelewu...poczekamy, jak wysłane to dojdą. Wysłałam już pieniądze Beacie...w obec czego ewab możesz do rozliczeń wpisać również wpłatę od Beata M 60zł za styczeń i luty....oraz wydatki 750zł Zostaje 821zł Quote
Monday Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='bumerang']Przelewałam 3.02[/QUOTe] nie mam tej wpłaty :( nie wiem dlaczego....bumerang, możesz sprawdzić jeszcze raz przelew? ostatnie wpłaty to 26.01 od ewab 200zł, 1.02 od andzia69 50zł i 2.02 malibo57 50zł...potem nic, tylko przelew wychodzący dzisiejszy do BeatyM za hotel... Quote
bumerang Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Tak i kasę omyłkowo wysłałam do Tinki, przepraszam pisałam by wysłały po sprawdzeniu konta na konto Sofii. Przepraszam ale to chyba ja zle podałam synowi konto i namiary. Quote
Monday Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 ufff....nie ma sprawy bumerang ;) Cieszę się, że się wyjaśniło. Dziękuję, że poprosiłaś o przelew od Tinki do Sofii. Quote
bullterrierka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 doddy napisał(a):Kurcze, to chyba u wszystkich bullowatych cisza, bo o nasze też niewielka ilość dzwoniących a ogłoszeń setki. A jak zachowanie Zosi? Jak pilnowanie zabawek? cisza straszna.... ale dobrze będzie:multi: dla Zosi szukamy domku w którym były terriery typu bull,osoby bardzo doświadczonej,znającej rase aktywnej,która poświęci jej dużo czasu i uwagi,przy której Zosia będzie miała dużo ruchu jeśli chodzi o zabawki to Zosia jest na nie strasznie nakręcona ale nie zachowuje się agresywnie u Magdy był też szkoleniowiec z Wawy,który "sprawdził naszą pręguske wszystko OK Zosia w hoteliku okazała się zupełnie innym psem niż była w schronisku Magda odwaliła kawał dobrej roboty teraz tylko domek Doddy czy byłaby możliwość umieszczenia jej na stronie Fundacji AST? Quote
andzia69 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 doddy napisał(a):Jasne, poproszę tekst. może z któregoś ogłoszenia ściągnąć....nie pamiętam kto i gdzie ogłaszał:oops: Quote
doddy Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Dlatego najłatwiej mi na gotowca poczekać :) Wiem, że jestem leniwa zołza :) Quote
Recommended Posts