Monday Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Bo jeszcze nie zebrałyśmy wszystkich deklaracji za styczeń i dlatego malibo póki co nie śmiem Cię prosić o więcej :oops: Quote
malibo57 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Monday, umowa była taka, że finansuję Sofii jeden miesiąc pobytu w hotelu - niezależnie od deklaracji. Jaka to kwota? 750? Quote
Monday Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 W tym miesiącu mamy jeszcze dwa kalendarzowe bazarki, to na poczet przebywania Sofii w hotelu od 10stycznia do 10lutego (malibo pisała, że na ten termin dołoży co nam zabraknie :) ). Co później...hm, no cóż trudno powiedzieć. Quote
Monday Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 malibo57 napisał(a):Monday, umowa była taka, że finansuję Sofii jeden miesiąc pobytu w hotelu - niezależnie od deklaracji. Jaka to kwota? 750? Nie taka, a taka jak napisałam wyżej, że na czas 10styczeń 10luty dołożysz to co zabraknie. Ale jakbyś chciała zmienić umowę na to co napisałaś wyżej....:) to by było aż nierealne:) 750/miesiąc, taka cena :( Quote
malibo57 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Nie obiecałam, że dołoże, jeśli zabraknie, tylko zapłacę za miesiąc. Tak to pamiętam. Quote
Monday Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 To ja się nie kłócę malibo :) Możesz płacić...kiedy tylko zechcesz :) DZIĘKUJEMY PRZEOGROMNIE MALIBO !!!!!!!!!!!!! (uratowałaś nas na kolejny miesiąc...naprawdę) Jesteś niesamowita, jak i wszyscy, którzy dzielą się czymkolwiek z psami. pieniędzmi, czasem....czymkolwiek. Quote
malibo57 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Zrobię przelew. Wiem, że ab-agnieszka zawaliła sprawę. Czy Sofię to też dotknęło? Quote
Monday Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Nie, nic mi nie wiadomo o ab agnieszce ew związku z Sofią Quote
andzia69 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 malibo57 napisał(a):Zrobię przelew. Wiem, że ab-agnieszka zawaliła sprawę. Czy Sofię to też dotknęło? nie - Sofia nie była pod opieką BB..na szczęście chyba...choc moze nie na szczescie, bo by wiecej osób moze zagladneło i wsparło...a tak to tylko urazone moim podpisem jeszcze się wycofały!:angryy: Quote
malibo57 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Twój podpis kogoś uraził?! O naiwności - sadziłam, że to o Tobie;-) Quote
andzia69 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 malibo57 napisał(a):Twój podpis kogoś uraził?! O naiwności - sadziłam, że to o Tobie;-) ja też tak myślałam;) widać ktoś rozumie inaczej:) Quote
mmd Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Hej, ciotki Monday mi wyświadczyła przysługę i jedyne jak mogę się odwdzięczyć to przez psa, więc poproszę numer konta:) deklaruję 50 (jednorazowo niestety) I pozdrawiam krajanki (pochodzę z Kielc) :) Quote
Monday Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 :) mmd...jakie niestety - dziękujemy przeogromnie Zaraz podeślę mój numer konta - bo ja trzymam pieniążki Sofii Quote
ewab Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Hm..., która ciotka wyświadczyła jeszcze komuś przysługę;) Pozdrawiam krajankę (choć ja z Kielc nie pochodzę - napływowa jestem:)) Quote
bullterrierka Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 jutro będą nowe wiadomości o Zośce ;) Quote
Monday Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Konto Sofii zostało zasilone przez dwie dogomaniaczki :) mmd 50zł malibo57 750zł :) Dziękujemy przeogromnie, Sofia nie ma pojęcia, że my tu dla niej się staramy zebrać kaskę, aby mogła być u Magdy, gdzie czuje się najwidoczniej rewelacyjnie :) No...ale niech się tam nie zasiedzi. Trochę ufności jeszcze nabierze i domku szukamy dla cudnej, prześlicznej pręgusowej amstafki. Czy Sofia to rasowy amstaf, czy mieszaniec...bo ja się nie znam Quote
andzia69 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Monday napisał(a): Czy Sofia to rasowy amstaf, czy mieszaniec...bo ja się nie znam pies w typie;) rasowy to z papierkami:) Sofia - bądx grzeczna to pójdziesz do domku !!! Quote
bullterrierka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Magda dzisiaj nie przyjedzie do Radomia spotkam się z nią na początku przyszłego tygodnia także z obiecanych wieści o Zośce nici:shake: Quote
ewab Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Jak Zośka jest grzeczna to my też musimy grzecznie poczekać:) Quote
doddy Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Jak ciotki amstaffowe będą mieć chwilę, to niech wejdą na wątek kolejnej amstaffowej bidy, b. chudego astka z odmrożeniami. http://www.dogomania.pl/threads/177227-DRAMAT-ASTA-NERO-jak-miesiAE-czny-pobyt-w-schronisku-zmienia-psa?p=13848047#post13848047 Quote
ewab Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Uzupełniłam I post o wpłaty od tuli 60 zł i z bazarku Monday 20 zł:loveu:. Już mamy początek przyszłego tygodnia:eviltong:. Będą wieści, a może fotki:p? Quote
Monday Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 DOstałam info od Beaty M, która rozmawiała z opiekunką Sofii Magdą, że można już próbować dziewczynę wyadoptować :) Czyli zabieramy się za ogłoszenia !!! Warunek przyszłego domku : musi to być dom bardzo odpowiedzialny i bardzo doświadczony w posiadaniu psów...chyba lepiej żeby trafił się jakiś znawca i miłośnik bullowatych. No i dzieci odpadają. Niesamowite wymagania - ale może się uda. Przekażę też wiadomość o tym piesku podrzuconym do mamy Beaty M...Beata ogłosiła go w anonsach i tak jak mówiła tula - niesamowity odzew w sprawie szczeniaka, który wyrośnie na dużego psa. Więc trzymamy kciuki. Quote
tula Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Super że można już dziewczynkę ogłaszać, bardzo proszę czy ktoś mógłby napisać jakiś fajny tekścik do ogłoszeń to ja jak najszybciej porobię troche w necie. Monday fajnie że duży odzew w sprawie psiaka, trzymam mocno kciuki żeby znalazł sie jakiś dobry domek. Quote
Monday Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 A może tekst ten który służył do cegiełek jakoś przerobić? Bo co można napisać ? Quote
Recommended Posts