Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:multi: malibo nawet nie umiem powiedzieć jak się cieszę - DZIĘKUJĘ

Żeby ona szybko do domu się nadawała. Kiedy wg Magdy można ją ogłaszać ?
Może ktoś w tej pręgusce się zakocha...oby.

• Replies 667
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bez zmian.
Magda cały czas z Zośką pracuje ale narazie Zośka do adopcji się nie bardzo nadaje.
Do Magdy jest totalnym przytulaskiem i ją poprostu uwielbia,cały czas trwa oswajanie Zochy z facetami bo do nich za bardzo miłością nie pała.
Myśle,że wszystko jest na dobrej drodze.Ale potrzeba czasu.

Posted

Monday ja w styczniu zapłacę 10+ 30 nie martw sie najwazniejsze,że i TZ lepiej i czarnuch też.
Przepraszam ale mam troche deklaracji i pomyliło mi sie myślałam,że 20 zł a to było 30:oops:

Posted

Beata M napisał(a):
Bez zmian.
Magda cały czas z Zośką pracuje ale narazie Zośka do adopcji się nie bardzo nadaje.
Do Magdy jest totalnym przytulaskiem i ją poprostu uwielbia,cały czas trwa oswajanie Zochy z facetami bo do nich za bardzo miłością nie pała.

Co te chłopy jej narobiły:angryy:.

Posted

Beata M napisał(a):
Bez zmian.

Co te chłopy jej narobiły:angryy:

Posted

[quote name='Monday']Jest źle :(
Ja znowu o pieniądzach - zostało 816zł, z tego Beacie dlam 640 na hotel (60zł dołoży Beata)...do 10 stycznia hotel będzie opłacony, a nam zostanie tylko 176zł + 300zł z deklaracji.
Oj, liczę, że nie spodobają się wam prezenty świąteczne i puścicie ja na bazarku dla suczki.
Nie mam pojęcia skąd zebrać te pieniądze.

Acha...jeszcze 40zł z cegiełek było o ile pamiętam, ale te pieniądze nie są u mnie.

U nas pieniądze czekają. Jak będziecie chcieli aby wpłacić je Magdzie to dajcie znać w którym miesiącu a Magda nam je dopisze do faktury.
Obiecujemy się też coś dorzucić od siebie jak nie będziemy mieć akurat kryzysu finansowego.

Posted

bumerang napisał(a):
Monday ja w styczniu zapłacę 10+ 30 nie martw sie najwazniejsze,że i TZ lepiej i czarnuch też.
Przepraszam ale mam troche deklaracji i pomyliło mi sie myślałam,że 20 zł a to było 30:oops:

bumerang - dziękuję..pisałaś, że sytuację masz nieciekawą...dziękuję, że mimo to wpłacisz kolejne pieniądze.

Posted

doddy napisał(a):
U nas pieniądze czekają. Jak będziecie chcieli aby wpłacić je Magdzie to dajcie znać w którym miesiącu a Magda nam je dopisze do faktury.
Obiecujemy się też coś dorzucić od siebie jak nie będziemy mieć akurat kryzysu finansowego.

Fajnie doddy - dzięki za takie wparcie.
Zima przyszła, psów sporo...marzną :( To i z kasą ciężko - rozumiem to.

Też już zaczęłam się zastanawiać, czy nie lepiej przenieść gdzieś Sofię w tańsze miejsce....ale Magda chyba z nią "porządek" po mału robi, nie ma co przerywać czegoś co zaczyna działać.

Posted

Moim zdaniem nie ma mowy o przenoszeniu suni.Ona tutaj rokuje bardzo dobrze,Magda wkłada w nią multum pracy ale pamiętajmy,że jest to pies z "problemami" i wszystko idzie metodą małych kroczków.Z Zochą nie można nic na siłe.
Będzie dobrze troche cierpliwości.

Posted

Macie rację, ja napisałam, że tylko się zastanawiałam...bo pieniądze...ale nie ma co zatrzymywać zmiany Sofii. Ale i tak chcę, żeby jak najszybciej była adopcyjna i żeby jeszcze szybciej do tej adopcji trafiła :)
Chyba potencjalny domek będzie musiał na szkolenie do Magdy jeździć :)

• 2 weeks later...
Posted

Sofia przynajmniej w święta w schronie nie siedziała ;)
Co z sunią? Jak ona się zachowuje? Nadaje się już do nowego domku ????
Ktoś był, zrobił zdjęcia? Teraz dzień krótki, ciężko z tymi zdjęciami.

Posted

Witam,
z przykrością informuję iż od lutego wycofuję swoją deklarację. Jest mi z tego powodu przykro bo wiem, że dla psiaka jest ważna każda złotówka, dlatego przepraszam.

Posted

a.piurek, dzięki, że płaciłaś dla Sofii pieniądze...
ewab, skorygujesz listę deklaracji?
Mam nadzieję, że bazarkami nadgonimy.
Dostałam kalendarz "firmowy" schroniska radomskiego. Puszczę go na bazarek. Z tego co wiem, to nie będzie on w sprzedaży...więc może ktoś się skusi i jakiegoś grosza za niego da?

Posted

A wicie co - ręce mi opadają i wyć chce się strasznie jak widzę los psów wiejskich - przy budzie, na krótkim łańcuchu. I ta buda...żeby to można było jeszcze budą nazwać....
żal ogromny, aż żyć się odechciewa !!!!

Posted

malibo57 napisał(a):
Prawda:( Każdy wyjazd na wieś, to porażka. A najgorzej chyba w mazowieckim - czarna dziura, po prostu. To nie jest cywilizowany kraj.

Świętokrzyskie niestety nie lepsze.

Posted

a.piurek napisał(a):
Witam,
z przykrością informuję iż od lutego wycofuję swoją deklarację. Jest mi z tego powodu przykro bo wiem, że dla psiaka jest ważna każda złotówka, dlatego przepraszam.

czy wycofujesz swoją deklarację z powodu mojego podpisu?jak to mi pisałaś na pw?

Posted

Jak uda mi się czasowo być u Magdy we wtorek i w środę w dzień (a nie po zmroku) to postaram się zrobić Sofince nowe zdjęcia i poobserwować jej zachowania.

Posted

[SIZE="4"]http://www.dogomania.pl/threads/176408-kalendarze-dla-zoA-ki-do-04-stycznia?p=13770663#post13770663

przedmiotem bazarku są kalendarze na rok 2010
dochód będzie przeznaczony dla Zośki
agresywnej astki, nad ktorą pracuje behawiorysta w hotelu

Zośka bez wsparcia finansowego pozostanie na zawsze agresorką
a wiadomo co się robi z niebezpiecznymi zwierzętami

wspomagając Zosieńkę nie dajemy jej dnia w hotelu
dajemy jej szansę na życie