bullterrierka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Monday']malibo, nie przeszkadza...bo chyba pieniądze Sofii będą jednak na moim koncie. Rozliczenie będzie...jak ewab go wpisze:evil_lol:, ja wkleję tutaj w kolejnym wątku, a w miarę bieżących wpłat i wydatków raz w miesiącu będzie rozliczenie, które ewab będzie podmieniać w pierwszym poście. BeataM, nie chodziło mi o sam fizyczny fakt zmieszczenia się z Sofią na tylnym siedzeniu:evil_lol:, tylko raczej o wpakowanie się tam z nią...co byłoby wynikiem twojej ogromnej odwagi i poradności w stosunku do okiełznania i dogadania się z potencjalnie groźnym psem:razz: Mam nadzieję, że Sofia okaże się pieskiem przytulaskiem;)[/QUOTE] Mam nadzieje,ze mnie nie zje:diabloti: w razie czego kierowca będzie mnie ratował:eviltong: Quote
lilith27 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Beata M']Czyli jedziemy razem:multi: 10.11.Ja mam klatke oczywiście ją wezme ale jak będzie potrzeba to z tyłu na siedzeniu też się zmieszcze aż taka gruba nie jestem:eviltong: A teraz skacze z radości,ze wszystko sie tak pięknie układa:multi: Sofi jeszcze tylko kilka dni ;)[/QUOTE] no pięknie Ty masz klatkę, a ja dopiero się dowiaduje........ 10 listopad.....??????? co to za dzień??????? Quote
bullterrierka Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='lilith27']no pięknie Ty masz klatkę, a ja dopiero się dowiaduje........ 10 listopad.....??????? co to za dzień???????[/QUOTE] wtorek -już wiem kto jeszcze z nami pojedzie:razz: Quote
lilith27 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 przechodziłam dziś z lady obok boksów sofii nie było widać chyba duupkę grzała w środku budynku Quote
Monday Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 A ja to rozliczenie podaję: Pieniądze po Floydzie - 944zł Wpłaty miesięczne za listopad: malibo57 - 50zł Razem 994zł Deklaracje miesięczne: malibo57 - 50zł andzia69 - 50zł ewab - 100zł BeataM - 30zł Tula - 30zł a.piurek - 30zł bumerang - 30zł zebrazebra - 10zł razem 330zł Quote
lilith27 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 zapraszam bardzo gorąco do odrostków za kratami szczeniaki starszaki z radomskiego schronu - Dogomania Forum Quote
Monday Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 BeataM, a czy rozmawiałaś z kierowniczką w schronie o Sofii? Musimy to wszystko poważnie zrobić, musimy mieć pewność, że Sofia będzie miała odnawiane ogłoszenia, musi być odpowiednia osoba do kontaktów...musimy mieć pieniądze na kolejne miesiące na hotel. Chciałabym bardzo, żeby fundacja zajmująca się astkami zajęła się Sofią. Boję się, że same możemy niezbyt dobrze dopilnować wszystko:cool1: Co z cegiełkami? Da radę? I jakiś bazarek???? Quote
doddy Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Jak Sofi będzie już u Magdy, to wtedy wstawimy aukcję cegiełkową na allegro. Nadal prosiłabym o napisanie tekstu o Sofi, chcielibyśmy ją wrzucić na stronę Fundacji i szukać jej Wirtualnych Opiekunów. Quote
lilith27 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 a czy moja Lady też mogłaby trafić na stronkę? Quote
Monday Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 doddy, czyli zajmiecie się Sofią ???:multi: Nie zostawicie nas samych ??? Cieszę się. BeataM, albo ewab może coś wymyślą na tekst. Zdjęcia do ogłoszeń myślę, że z hoteliku będą lepsze niż te ze schronu. Ja tymczasem zapraszam na bazarek dla Sofii. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13421376#post13421376 Quote
bullterrierka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Monday wspaniałe wzruszające teksty do ogłoszeń pisze majqa. Quote
lilith27 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Beata M']Monday wspaniałe wzruszające teksty do ogłoszeń pisze majqa. najpiękniejsze teksty pisze majqa Quote
Monday Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 To błagam, napiszcie do majqi... ja mam dzisiaj wolne i myślałam, że posiedzę przy kompie - ale niestety urwanie głowy:shake: Quote
ewab Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Umieściłam rozliczenie w pierwszym poście. Zmieniłam też trochę tytuł wątku. Jak coś nie tak to podpowiadajcie. Tekstu nie napiszę, bo ze mnie marny pisarz no i moje spotkanie z Sofią trwało tylko chwilę. Pieniążki za listopad poszły. Quote
Monday Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Beata M czy w schronie już było zgłaszane że zabieramy Sofię? Kto będzie teraz jej "opiekunem" ? No i co z pieniędzmi dla niej? Mamy prawie 1000zł i deklaracji na 330... Quote
andzia69 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Dziewczyny - któraś z was, na miejscu musi wyadoptować sukę ze schronu na siebie... Jedna z was musi też wziąść na siebie kontakty z hotelikiem, ew. wizyty. Fundacja nie bierze suki na siebie, a tylko wspomoże w ogłaszaniu i ew. zbiórce pieniędzy oraz jak będzie Doddy w hoteliku to przy okazji moze jej tez zrobić sesje foto... i zróbcie to jak najszybciej, bo u mnie jest -6 na 9 pietrze a zapowiadaja coraz zimniej...:-( Quote
Monday Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Beata M możesz wziąć Sofię pod swoją opiekę? Ja nie mogę tego zrobić:shake:, pomogę przy ogłaszaniu i zbieraniu pieniędzy...no i przy transporcie też pomogę. Quote
lilith27 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 nie chce się za beatkę wypowiadać ale ona ma 3 swoje psy i właśnie na dt przyjęła bullkę z pseudo może wspólnymi siłami trzba to zrobić w kupie siła Quote
ewab Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='lilith27'] może wspólnymi siłami trzba to zrobić w kupie siła[/QUOTE] Wyadoptować można tylko jednoosobowo. Quote
lilith27 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [RIGHT]ewab nie rozumiesz mnie [/RIGHT] próbuje powiedzieć, że Beatka nie jest w stanie sama wszystkiego ogarnąć i dobrze by było ją odciązyć Quote
andzia69 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='lilith27'][RIGHT]ewab nie rozumiesz mnie [/RIGHT] próbuje powiedzieć, że Beatka nie jest w stanie sama wszystkiego ogarnąć i dobrze by było ją odciązyć[/QUOTE] a z czego odciażyć? z podpisania papierka, porozmawiania z Magdą o terminie i zawiezienia suni do hotelu? znaczy się, ze ktoś z poza Radomia ma jechać, wziasc na siebie sukę i zawieźć do hotelu, pilotowac wpłaty, kontaktować sie z hotelem, jeździć do hotelu i robic ew. zdjęcia???? czy dobrze zrozumiałam???? Lilith - większość z nas ma po kilka psów pod opieką - swoich, niczyich, mamy pracę i rodziny (co niektórzy).... my mozemy pomóc, wpłacając na jej utrzymanie, robic ogłoszenia - i to wg mnie było od początku pisane...więc ja już nie wiem czego wy oczekujecie...:shake: Doddy od początku tez pisała co może zrobić a czego nie - na pewno nigdzie nie pisała, że "zapisze" sukę na fundację....no chyba, ze ja cos przeoczyłam...Od wczoraj "zdobyła" 2 psy - w czym 1 w ciaży i z problemami w chodzeniu, dzisiaj jedzie z cieżko chorą astką ze Swarzędza...nie weźmie wszystkich psów bullowatych, bo po prostu nie da rady wszystkimi się zająć osobiście... Czekam na konkretne ruchy a nie na oglądanie się na innych.... Quote
lilith27 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 czy ja napisałam, że coś Wy macie zrobić? absolutnie Czy ja napisałam, że ktoś nie zamieszkały w Radomiu na odwiedzać suczkę? absolutnie nie rozumiem o co kaman na wątku pojawiła się sugestia, że jedna z dziewczyn musi wziąć na siebie opiekę nad suczką, kontakty z hotelikiem, ew. wizyty. ja napisłam, że dziewczyna ma dużo na głowie tyle że prawdopodobnie będzie jej ciężko moj post bardziej się tyczył do postu Magdy skąd w ogóle takie rozważania? [quote name='andzia69'] Lilith - większość z nas ma po kilka psów pod opieką - swoich, niczyich, mamy pracę i rodziny (co niektórzy).... [/QUOTE] bardzo dobrze to rozumiem, dlatego też mówię, że nie tylko Beatka powinna się zając suńką Quote
andzia69 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='lilith27'] skąd w ogóle takie rozważania?[/QUOTE] Lilith - to do kogo kierowałaś ten post, ze dobrze by było odciażyć Beatkę??? bo oprócz paru osbób odwiedzających ten watek - w tym większosć z poza Radomia - nikogo więcej nie ma....więc kto ma odciążyć? napisz jaśniej kogo masz na myśli.... Quote
Recommended Posts