andzia69 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Jeśli są pieniązki na pierwszy miesiąc to myślę, że nie ma na co czekac:p Quote
Monday Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 A co jak zabraknie na kolejny ??? To jeżeli można ją wieźć, to kto chętny ją zawieźć? Acha i czy mamy już miejsce? Quote
ewab Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Ja bym była za tym, żeby nie zwlekać ze szkoleniem Sofii. Co do bazarku - nie jestem w stanie zrobić, ale dorzucę jakieś rzeczy. Co do przenoszenia, poczekajmy na reakcje Sofii. Andzia, Doddy porozmawiacie z Magdą? Monday spróbuj zorganizować jakiś transport. Quote
doddy Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Najlepiej jak z Magdą porozmawia osoba, która weźmie na siebie opiekę nad sunią. To ona powinna dogadać warunki, płatność itp. z Magdą. Quote
doddy Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Jeśli chcecie, aby Sofi trafiła do Magdy to zarezerwujcie sobie miejsce. Obecnie nie ma miejsc, ale w tym tygodniu jeden z psiaków ma wyjechać od Magdy i na jego miejsce Sofi mogła by trafić. Quote
bullterrierka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Dzwoniłam do Magdy.Miejsce będzie od 10.11.Zarezerwowałam je dla naszej pręguski.Postaram się załatwić transport. Kto zajmie się zbieraniem pieniążków i rozliczeniami z hotelem? Quote
andzia69 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Beata M']Dzwoniłam do Magdy.Miejsce będzie od 10.11.Zarezerwowałam je dla naszej pręguski.Postaram się załatwić transport. Kto zajmie się zbieraniem pieniążków i rozliczeniami z hotelem?[/QUOTE] Beatko...może ty? jesteś na miejscu, możesz do niej podjechać, bo masz blisko - co? Quote
Monday Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Dokładnie,BeataM, czy możesz na swoje konto zbierać pieniążki dla Sofii? Nadal brakuje nam deklaracji...:-( Proszę też o jakies bazarki...musimy już zbierać pieniądze, bo niewiadomo czy uda nam się zebrać deklaracje :( Quote
bullterrierka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Kochana Feigned:loveu: zrobiła nam banerek [IMG]http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/bannery/sofi.jpg[/IMG] Częstujcie się niech Sofia będzie bardziej widoczna;) Ja juz szykuje rzeczy na bazarek,kase mamy na prawie dwa miesiące(deklaracje+pieniążki Floyda),Fundacja Ast wystawi cegiełki.Myśle,że będzie dobrze niech pręguska dostanie sznse na lepsze życie. Quote
doddy Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Beata, wstawimy ją też do nas na stronkę i spróbujemy poszukać Wirtualnych Opiekunów dla suni. Może tak uda się jej też pomóc. ;) Beti, jesteś w stanie napisać jakiś zwięzły tekst na stronę do nas? O psie, potrzebach itp. Quote
andzia69 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 to co - na Beaty konto będziemy zbierać? Doddy - dzięki:loveu: Quote
doddy Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Przecie nie zostawimy Beaty z sunią na głowie. ;) Musimy się skupić na zebraniu funduszy na lalkę. Quote
bullterrierka Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Doddy:loveu: A konto oczywiście,ze Sofi udostępnie.Czy mam je podać na wątku czy wysyłać na PW? Quote
andzia69 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Beata M']Doddy:loveu: A konto oczywiście,ze Sofi udostępnie.Czy mam je podać na wątku czy wysyłać na PW?[/QUOTE] lepiej na pw - coby się ktoś nie czepił;) Quote
doddy Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Lepiej pw, bo jeszcze ktoś donos do skarbowego zrobi, jak na nas. :evil_lol: Quote
Monday Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Beata M, do mnie wyślij numer konta...przekażę Floydzikowe pieniądze. Niektóre osoby zostawiły swoje deklaracje z Floyda na Sofię, trzeba będzie im PW wysłać, że zmienia się numer konta, to może ja to zrobię, żeby wiedziały że ja wiem, że już nie na moje konto będzie wpływać kasa. Oby Sofii się udało :) I jakie plany w sprawie zawiezienia suni? Czy w klatce będzie wieziona? Ja mogę użyczyć swojego auta (kombi jakby miało to jakieś znaczenie) i siebie jako kierowcy:razz: Gdyby była taka potrzeba... Quote
andzia69 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 No to mamy już 2 chetne do odwiedzania suni u Magdy w hoteliku:p Quote
bullterrierka Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Monday']Beata M, do mnie wyślij numer konta...przekażę Floydzikowe pieniądze. Niektóre osoby zostawiły swoje deklaracje z Floyda na Sofię, trzeba będzie im PW wysłać, że zmienia się numer konta, to może ja to zrobię, żeby wiedziały że ja wiem, że już nie na moje konto będzie wpływać kasa. Oby Sofii się udało :) I jakie plany w sprawie zawiezienia suni? Czy w klatce będzie wieziona? Ja mogę użyczyć swojego auta (kombi jakby miało to jakieś znaczenie) i siebie jako kierowcy:razz: Gdyby była taka potrzeba...[/QUOTE] Mondey moze Ty nadal pełnij funkcje skarbnika:razz:-świetnie sobie z Tym radzisz i nie będzie zamieszania ze zmianą konta.Ja nigdy tego nie robiłam i szczerze powiem boje sie,że moge sobie nie poradzić. A co do transportu to jesteś po prostu WIELKA:loveu: jeśli się zgodzisz to pojedziemy razem ja jako pasażer:multi: Quote
ewab Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Uff, już widać światełko w tunelu. To ja poproszę o konto na pw. Quote
Monday Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Myślę że 10 listopada możemy jechać, ja mam wolne :) Mogę zbierać pieniądze na Sofię (też przed Floydem nigdy tego nie robiłam;))- później powysyłam numer konta...albo jutro dopiero:cool1: BeataM, ale musisz coś wymyślić jak zabrać Sofię. Najlepsza byłaby klatka, żeby dziewczyna sobie w niej spokojnie siedziała. Chyba że masz chęć zmieścić się z nią na tylne siedzenie:cool3: I prośba o te bazarki, aukcje cegiełkowe...bo lepiej mieć wcześniej uzbierane pieniądze - gdyby nowe deklaracje się nie pojawiły, lub co gorsze...gdyby ktoś wycofał swoje Quote
bullterrierka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Monday']Myślę że 10 listopada możemy jechać, ja mam wolne :) Mogę zbierać pieniądze na Sofię (też przed Floydem nigdy tego nie robiłam;))- później powysyłam numer konta...albo jutro dopiero:cool1: BeataM, ale musisz coś wymyślić jak zabrać Sofię. Najlepsza byłaby klatka, żeby dziewczyna sobie w niej spokojnie siedziała. Chyba że masz chęć zmieścić się z nią na tylne siedzenie:cool3: I prośba o te bazarki, aukcje cegiełkowe...bo lepiej mieć wcześniej uzbierane pieniądze - gdyby nowe deklaracje się nie pojawiły, lub co gorsze...gdyby ktoś wycofał swoje[/QUOTE] Czyli jedziemy razem:multi: 10.11.Ja mam klatke oczywiście ją wezme ale jak będzie potrzeba to z tyłu na siedzeniu też się zmieszcze aż taka gruba nie jestem:eviltong: A teraz skacze z radości,ze wszystko sie tak pięknie układa:multi: Sofi jeszcze tylko kilka dni ;) Quote
malibo57 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Monday']Myślę że 10 listopada możemy jechać, ja mam wolne :) Mogę zbierać pieniądze na Sofię (też przed Floydem nigdy tego nie robiłam;))- później powysyłam numer konta...albo jutro dopiero:cool1: BeataM, ale musisz coś wymyślić jak zabrać Sofię. Najlepsza byłaby klatka, żeby dziewczyna sobie w niej spokojnie siedziała. Chyba że masz chęć zmieścić się z nią na tylne siedzenie:cool3: I prośba o te bazarki, aukcje cegiełkowe...bo lepiej mieć wcześniej uzbierane pieniądze - gdyby nowe deklaracje się nie pojawiły, lub co gorsze...gdyby ktoś wycofał swoje[/QUOTE] Monday, listopadową wpłatę na Sofię wysłałam z rozpędu na twoje konto. Nie przeszkadza? Można prosić o rozliczenie wpłat w pierwszym poście? Chciałabym wiedzieć, jaki jest aktualny stan finansów Sofii. Dziękuję:) Quote
Monday Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 malibo, nie przeszkadza...bo chyba pieniądze Sofii będą jednak na moim koncie. Rozliczenie będzie...jak ewab go wpisze:evil_lol:, ja wkleję tutaj w kolejnym wątku, a w miarę bieżących wpłat i wydatków raz w miesiącu będzie rozliczenie, które ewab będzie podmieniać w pierwszym poście. BeataM, nie chodziło mi o sam fizyczny fakt zmieszczenia się z Sofią na tylnym siedzeniu:evil_lol:, tylko raczej o wpakowanie się tam z nią...co byłoby wynikiem twojej ogromnej odwagi i poradności w stosunku do okiełznania i dogadania się z potencjalnie groźnym psem:razz: Mam nadzieję, że Sofia okaże się pieskiem przytulaskiem;) Quote
Monday Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Ciekawa jestem, czy Sofia to rodowity amstaff czy mieszaniec Quote
malibo57 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 One wszystkie są mieszańcami - z rodowodem, czy bez;) Quote
Recommended Posts