Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 667
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja bym była za tym, żeby nie zwlekać ze szkoleniem Sofii. Co do bazarku - nie jestem w stanie zrobić, ale dorzucę jakieś rzeczy. Co do przenoszenia, poczekajmy na reakcje Sofii. Andzia, Doddy porozmawiacie z Magdą? Monday spróbuj zorganizować jakiś transport.

Posted

Jeśli chcecie, aby Sofi trafiła do Magdy to zarezerwujcie sobie miejsce. Obecnie nie ma miejsc, ale w tym tygodniu jeden z psiaków ma wyjechać od Magdy i na jego miejsce Sofi mogła by trafić.

Posted

[quote name='Beata M']Dzwoniłam do Magdy.Miejsce będzie od 10.11.Zarezerwowałam je dla naszej pręguski.Postaram się załatwić transport.
Kto zajmie się zbieraniem pieniążków i rozliczeniami z hotelem?[/QUOTE]

Beatko...może ty? jesteś na miejscu, możesz do niej podjechać, bo masz blisko - co?

Posted

Dokładnie,BeataM, czy możesz na swoje konto zbierać pieniążki dla Sofii?
Nadal brakuje nam deklaracji...:-(
Proszę też o jakies bazarki...musimy już zbierać pieniądze, bo niewiadomo czy uda nam się zebrać deklaracje :(

Posted

Kochana Feigned:loveu: zrobiła nam banerek
[IMG]http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/bannery/sofi.jpg[/IMG]
Częstujcie się niech Sofia będzie bardziej widoczna;)
Ja juz szykuje rzeczy na bazarek,kase mamy na prawie dwa miesiące(deklaracje+pieniążki Floyda),Fundacja Ast wystawi cegiełki.Myśle,że będzie dobrze niech pręguska dostanie sznse na lepsze życie.

Posted

Beata, wstawimy ją też do nas na stronkę i spróbujemy poszukać Wirtualnych Opiekunów dla suni. Może tak uda się jej też pomóc. ;)

Beti, jesteś w stanie napisać jakiś zwięzły tekst na stronę do nas? O psie, potrzebach itp.

Posted

Beata M, do mnie wyślij numer konta...przekażę Floydzikowe pieniądze.
Niektóre osoby zostawiły swoje deklaracje z Floyda na Sofię, trzeba będzie im PW wysłać, że zmienia się numer konta, to może ja to zrobię, żeby wiedziały że ja wiem, że już nie na moje konto będzie wpływać kasa.

Oby Sofii się udało :)
I jakie plany w sprawie zawiezienia suni?
Czy w klatce będzie wieziona?
Ja mogę użyczyć swojego auta (kombi jakby miało to jakieś znaczenie) i siebie jako kierowcy:razz:
Gdyby była taka potrzeba...

Posted

[quote name='Monday']Beata M, do mnie wyślij numer konta...przekażę Floydzikowe pieniądze.
Niektóre osoby zostawiły swoje deklaracje z Floyda na Sofię, trzeba będzie im PW wysłać, że zmienia się numer konta, to może ja to zrobię, żeby wiedziały że ja wiem, że już nie na moje konto będzie wpływać kasa.

Oby Sofii się udało :)
I jakie plany w sprawie zawiezienia suni?
Czy w klatce będzie wieziona?
Ja mogę użyczyć swojego auta (kombi jakby miało to jakieś znaczenie) i siebie jako kierowcy:razz:
Gdyby była taka potrzeba...[/QUOTE]

Mondey moze Ty nadal pełnij funkcje skarbnika:razz:-świetnie sobie z Tym radzisz i nie będzie zamieszania ze zmianą konta.Ja nigdy tego nie robiłam i szczerze powiem boje sie,że moge sobie nie poradzić.
A co do transportu to jesteś po prostu WIELKA:loveu: jeśli się zgodzisz to pojedziemy razem ja jako pasażer:multi:

Posted

Myślę że 10 listopada możemy jechać, ja mam wolne :)
Mogę zbierać pieniądze na Sofię (też przed Floydem nigdy tego nie robiłam;))- później powysyłam numer konta...albo jutro dopiero:cool1:
BeataM, ale musisz coś wymyślić jak zabrać Sofię. Najlepsza byłaby klatka, żeby dziewczyna sobie w niej spokojnie siedziała. Chyba że masz chęć zmieścić się z nią na tylne siedzenie:cool3:

I prośba o te bazarki, aukcje cegiełkowe...bo lepiej mieć wcześniej uzbierane pieniądze - gdyby nowe deklaracje się nie pojawiły, lub co gorsze...gdyby ktoś wycofał swoje

Posted

[quote name='Monday']Myślę że 10 listopada możemy jechać, ja mam wolne :)
Mogę zbierać pieniądze na Sofię (też przed Floydem nigdy tego nie robiłam;))- później powysyłam numer konta...albo jutro dopiero:cool1:
BeataM, ale musisz coś wymyślić jak zabrać Sofię. Najlepsza byłaby klatka, żeby dziewczyna sobie w niej spokojnie siedziała. Chyba że masz chęć zmieścić się z nią na tylne siedzenie:cool3:

I prośba o te bazarki, aukcje cegiełkowe...bo lepiej mieć wcześniej uzbierane pieniądze - gdyby nowe deklaracje się nie pojawiły, lub co gorsze...gdyby ktoś wycofał swoje[/QUOTE]

Czyli jedziemy razem:multi: 10.11.Ja mam klatke oczywiście ją wezme ale jak będzie potrzeba to z tyłu na siedzeniu też się zmieszcze aż taka gruba nie jestem:eviltong:

A teraz skacze z radości,ze wszystko sie tak pięknie układa:multi:
Sofi jeszcze tylko kilka dni ;)

Posted

[quote name='Monday']Myślę że 10 listopada możemy jechać, ja mam wolne :)

I prośba o te bazarki, aukcje cegiełkowe...bo lepiej mieć wcześniej uzbierane pieniądze - gdyby nowe deklaracje się nie pojawiły, lub co gorsze...gdyby ktoś wycofał swoje[/QUOTE]
Monday, listopadową wpłatę na Sofię wysłałam z rozpędu na twoje konto. Nie przeszkadza?
Można prosić o rozliczenie wpłat w pierwszym poście?
Chciałabym wiedzieć, jaki jest aktualny stan finansów Sofii.
Dziękuję:)

Posted

malibo, nie przeszkadza...bo chyba pieniądze Sofii będą jednak na moim koncie.
Rozliczenie będzie...jak ewab go wpisze:evil_lol:, ja wkleję tutaj w kolejnym wątku, a w miarę bieżących wpłat i wydatków raz w miesiącu będzie rozliczenie, które ewab będzie podmieniać w pierwszym poście.

BeataM, nie chodziło mi o sam fizyczny fakt zmieszczenia się z Sofią na tylnym siedzeniu:evil_lol:, tylko raczej o wpakowanie się tam z nią...co byłoby wynikiem twojej ogromnej odwagi i poradności w stosunku do okiełznania i dogadania się z potencjalnie groźnym psem:razz:
Mam nadzieję, że Sofia okaże się pieskiem przytulaskiem;)