agaga21 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 czy możecie powiedzieć coś o jej zachowaniu, charakterze?cokolwiek? Quote
agaga21 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 cicho i smutno...nikt się sunią nie interesuje:-( Quote
hajaa Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Cichutko u Sofii .... :-( Ktoś w schronie do niej zagląda ? Quote
bebcik Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 A moze cos nowego u suni? Cos nowego i dobrego? Quote
andzia69 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 no cicho.....na pdległosć ciężko jest pomagać...z tymi zdjęciami to nawet cieżko ją ogłaszać:shake: Quote
Ada_ Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 sunieczka jest piekna i strasznie zapadla mi w pamiec.. nie mozna wziasc jej na spacer i powiedziec cos wiecej? zrobic nowych zdjec? sprawdzic w kagancu jak reaguje na inne psy? strasznie mi jej szkoda.. Quote
ewab Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Sofia nie toleruje innych zwierząt. W schronisku nie można dobrać jej żadnego psiaka do towarzystwa. Niestety pobyt w odosobnieniu jest dla niej coraz bardziej zabójczy. Zaczyna być niegrzeczna także w stosunku do kobiet. Jeśli suka zostanie adoptowana przez osobę z Radomia lub okolic może nieodpłatnie uczestniczyć wraz z opiekunem w szkoleniu dla psów sprawiających problemy. Biała młoda astka wróciła do domu (podobno bardzo przyzwoity). Pobyt suczki w schronisku okazał się być nieporozumieniem, a każda z interweniujących służb dołożyła swoje trzy grosze do opisu zdarzenia:mad:. Quote
tula Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Poprosiłam Wlodiego żeby Sofii zrobił kilka fotek, może bedzie w schronisku w przyszłym tygodniu to na pewno zrobi. Quote
hajaa Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Chociaż podniosę dziewczynkę, może ktoś wypatrzy ... :-( Quote
Monday Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Ją też trzeba jakoś z tego schronu wyciągnąć. Skoro "dziczeje" sama to nic dobrego to nie wróży, a potencjalny domek musi być doświadczony z psiakami. Quote
wlodi Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Mam nowe fotki: To piękne zwierzę ale jest szalenie nieprzystępna. Musiałem bardzo uważać, bo chciała mnie capnąć :( Quote
tula Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 agaga21 napisał(a):strasznie smutno się na nią patrzy....:-( Tym bardziej że nie wiadomo co dalej robić, bo jak ją ogłaszać skoro jest agresywna. Biedna.. Quote
ab-agnieszka Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Napewno ma depresje schroniskowa potrzebuje wiekszej uwagi czlowieka i poswiecenia jej czasu. Quote
ewab Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Wlodi dzięki za zdjęcia. Czy jest szansa, aby Sofia wychodziła na spacery? Quote
andzia69 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Piękna jest...tylko upasiona jak Maja:shake: Kurde....Aga - czy ewentualnie...gdyby....to mozna by ją było zabrać do p. Marka i Łukasza???? jak myślisz???? Quote
ewab Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Jak Zośka zostanie w schronisku to zdziczeje do reszty:placz:. Quote
agaga21 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 andzia69 napisał(a):Piękna jest...tylko upasiona jak Maja:shake: Kurde....Aga - czy ewentualnie...gdyby....to mozna by ją było zabrać do p. Marka i Łukasza???? jak myślisz???? andzia, myślisz że gdyby miejsce się znalazło to deklaracje finansowe by też się znalazły..............:shake:? edit. zapomniałam że masz banana:oops: Quote
tula Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Ja jak Maja znajdzie domek to moge co miesiąc te moje 20 zł wpłacać na innego psiaka, np. na Sofię, tylko że 20 zł to jest nic w porównaniu z potrzebami. Quote
agaga21 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 kurcze, tyle tych psiaków w potrzebie:-( w pierwszej kolejności ambo ma obiecany już od dawna wyjazd, musimy się skupić by go jakoś przetransportować....a potem to ja nie wiem, tyle tych psiaków, nie wiadomo któremu najpierw trzeba pomóc, który w największych tarapatach.. Quote
Recommended Posts