Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 667
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sunieczka jest piekna i strasznie zapadla mi w pamiec..
nie mozna wziasc jej na spacer i powiedziec cos wiecej? zrobic nowych zdjec? sprawdzic w kagancu jak reaguje na inne psy? strasznie mi jej szkoda..

Posted

Sofia nie toleruje innych zwierząt. W schronisku nie można dobrać jej żadnego psiaka do towarzystwa. Niestety pobyt w odosobnieniu jest dla niej coraz bardziej zabójczy. Zaczyna być niegrzeczna także w stosunku do kobiet. Jeśli suka zostanie adoptowana przez osobę z Radomia lub okolic może nieodpłatnie uczestniczyć wraz z opiekunem w szkoleniu dla psów sprawiających problemy.

Biała młoda astka wróciła do domu (podobno bardzo przyzwoity). Pobyt suczki w schronisku okazał się być nieporozumieniem, a każda z interweniujących służb dołożyła swoje trzy grosze do opisu zdarzenia:mad:.

Posted

Ją też trzeba jakoś z tego schronu wyciągnąć. Skoro "dziczeje" sama to nic dobrego to nie wróży, a potencjalny domek musi być doświadczony z psiakami.

Posted

agaga21 napisał(a):
strasznie smutno się na nią patrzy....:-(

Tym bardziej że nie wiadomo co dalej robić, bo jak ją ogłaszać skoro jest agresywna. Biedna..

• 2 weeks later...
Posted

andzia69 napisał(a):
Piękna jest...tylko upasiona jak Maja:shake:

Kurde....Aga - czy ewentualnie...gdyby....to mozna by ją było zabrać do p. Marka i Łukasza???? jak myślisz????

andzia, myślisz że gdyby miejsce się znalazło to deklaracje finansowe by też się znalazły..............:shake:?

edit.
zapomniałam że masz banana:oops:

Posted

Ja jak Maja znajdzie domek to moge co miesiąc te moje 20 zł wpłacać na innego psiaka, np. na Sofię, tylko że 20 zł to jest nic w porównaniu z potrzebami.

Posted

kurcze, tyle tych psiaków w potrzebie:-( w pierwszej kolejności ambo ma obiecany już od dawna wyjazd, musimy się skupić by go jakoś przetransportować....a potem to ja nie wiem, tyle tych psiaków, nie wiadomo któremu najpierw trzeba pomóc, który w największych tarapatach..