bumerang Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Piesek został pozostawiony w klinice w poczekalni a właściciel poprostu uciekł! pies przebywa w Lecznicy Wetyerynaryjnej KALINOWA w Łodzi-kontakt telefoniczny 42 255-67-67. Pies jest bardzo radosny, potrzebuje dużo ruchu. Jest łagodny, jak na swój wiek posłuszny, szybko przyswaja nowe polecenia. Najlepiej jakby trafił do domu z ogrodem, gdyż ma bardzo dużo energii i pozostawiony sam w mieszkaniu na dłuższy czas, może narobić szkód. Oczywiście wyrośnie z tego. Domaga się pieszczot, uwielbia się bawić.Potrzebuje właściciela, który poświęci mu sporo czasu. http://images37.fotosik.pl/151/136c95ada426e4c4.jpg ]http://images50.fotosik.pl/155/4876a9e162fb4572.jpg http://images37.fotosik.pl/151/4114458277914b89.jpg Quote
bumerang Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 mały łatek ma 5 m-cy, szkoda by trafił do schroniska:placz: Quote
pati-c Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 O rany,ale cudeńko :loveu: Niestety tymczas mam zajęty. Quote
bumerang Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Podnoszę małego, może ktos zajrzy:oops: Quote
bumerang Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Przypomnimy sie z ranka może ktos zauważy:shake: Quote
dzodzo Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 o Boże - ja wiem ktory to piesek, mam biuro dosłownie 3 domy dalej od lecznicy Kalinowa i widuję pracowników lecznicy z małym łaciatym dzieciaczkiem jak wyprowadzają go na skwerek na siusiu co za drań go porzucil:placz: czy potzrebne są ogłoszenia typu allegro? Quote
bumerang Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Bardzo sa potrzebne ogłoszenia by pomoc małemu znależ domek:loveu: allegratka jest juz ogłoszony! Quote
Reno2001 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Jak to się stało, że wątek małemu założyła Asia, a nie któraś z Ciotek z Łodzi :razz: ? Czy w ogóle Łódź o nim wie??? Kombinuję ... Asiu, wiesz może, ile dali mu czasu??? Quote
bumerang Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 zdjęcia i opis pieska dostałsm od Jolki Niedzielskiej z Fundacji która była w Klinice ze swoja sunią w ciaży i byla swiadkiem sytuacji, zadzwonię dzis do niej i dowiem sie do kiedy może byc u nich! a może któraś z Was ma inny pomysł? ja dzis wieczorem robie dalsze ogloszenia małego, tyle mogę :oops: nie mogę dać mu tymczasu gdyż od połowy lipca mam sunię u siebie cały m-c od znajomych, juz obiecałam, sunia jest ze wsi i trzeba ja przyzwyczaić do miasta. Mały ma allegratkę wyróżnioną! Quote
dzodzo Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 allegro się zrobiło na szybko, zaszalałam i zrobiłam wyróżnione, może ktos go wypatrzy przez weekend;) ŁACIATY, PORZUCONY MALUCH SZUKA DOMU!!! (678904676) - Aukcje internetowe Allegro ,maly jest piekny, na zdjeciach robi wrazenie sporego z mordka wręcz astka lub doga ale w rzeczywistości wydawal mi się duzo mniejszy z odległosci z ktorej go widzialam. Quote
bumerang Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 :loveu::loveu: dzieki jesteś kochana:loveu: Quote
Reno2001 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 On rzeczywiście ma coś z asta bądź doga :diabloti:. I spory to on chyba będzie. Kombinuję, co by tam podjechac i choc foty dobre pstryknąc. Ja tez go niestety nie mam jak wziąc, bo zaraz mi TZ wyjeżdża i zostaję sama z całą menażerią. Zresztą 17.07 ja sama wyjeżdżam. Mały powinien szybko dom znaleźc. Niedawno miałam na allegro podobnego szkraba, to nie mogłam się opędzic do chętnych. Quote
dzodzo Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 mi się wydawal taki niezbyt duży i raczej drobny a na fotkach to kawal szczeniora:-o Quote
Reno2001 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 dzodzo napisał(a):mi się wydawal taki niezbyt duży i raczej drobny a na fotkach to kawal szczeniora:-o Ciotka, bo Ty masz już spaczone oko po swojej suce i każdy psiak wydaje Ci się mały :diabloti: A tak na serio to foty lubią przekłamywac. Quote
dzodzo Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 co fakt, to fakt , moja lala mała nie jest;) mi się wydaje ze z niego taki mini astek wyrośnie a że w łatki to by Reno do Twoich suczydełek jak znalazł pasował, przemysl to -druga taka okazja moze sie nie trafic:megagrin: Quote
Reno2001 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 dzodzo napisał(a):co fakt, to fakt , moja lala mała nie jest;) mi się wydaje ze z niego taki mini astek wyrośnie a że w łatki to by Reno do Twoich suczydełek jak znalazł pasował, przemysl to -druga taka okazja moze sie nie trafic:megagrin: :nono: Ciotka , Ty sobie nie żartuj!!! U mnie nie ma miejsca na trzeciego psa ... Chwilowo :roflt: Zresztą, ja niestety w rasach bojowych nie siedzę. Co innego Cioteczka dzodzo :diabloti: Quote
dzodzo Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 tiaaaaaaa, z mojego killera mam własnie dywanik pod biurkiem w pracy:-P a to jest na pewno chlopiec?bo jakos sie nie moge do konca dopatrzec na fotkach ptaszka i wydaje mi sie, ze juz w zeszlym tygodniu go widzialam koło kliniki więc juz troszke tam przebywa Quote
bumerang Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Rozmawiałam z koleżanką! 1/ to jest napewno chlopiec:lol: 2/ pan dr.wet. potrzyma go jeszcze w Klinice, żal oddać do schronu gdyż to kochany i pełen życia piesek, został zaszczepiony i odrobaczony ma ks. zdrowia i jest zdrowy:multi: Potrzebuje tylko domku i swojego kochajacego pana lub pani. Quote
Tengusia Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 ale smieszny szczeniorek ... rozesle watek bo tylko tak moge pomoc :( Quote
agaga21 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 eh, te wakacje:shake: edit: ogłaszamy go jako mix astka? Quote
fioneczka Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='dzodzo']o Boże - ja wiem ktory to piesek, mam biuro dosłownie 3 domy dalej od lecznicy Kalinowa i widuję pracowników lecznicy z małym łaciatym dzieciaczkiem jak wyprowadzają go na skwerek na siusiu co za drań go porzucil:placz: czy potzrebne są ogłoszenia typu allegro? dobrze że nie przywiązał go do drzewa gdzieś w lesie biedny maluszek :-( ... jednak może to, że jest prześliczny i młodziutki pomoze mu w szybkim znalezieniu domku potrzeba mu ogłoszeń a ja nie potrafię :placz: Quote
emdziolek Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 to napewno jest mix dozia cudny szczenior. Co za debil go porzucił:angryy: Quote
Alicja Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 śliczny mixik ....z jednej str sqrczybyk tak go zostawił ...porzucił...ale z drugiej to chociaż zrobił to w takim miejscu gdzie malec nie zginął Quote
dzodzo Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 nie oglaszalam go jako mix astka, ale moge dopisac w tytule allegro, tylko nie wiem czy to zwiekszy czy zmniejszy jego szanse? Quote
Recommended Posts