Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piesek został pozostawiony w klinice w poczekalni a właściciel poprostu uciekł!
pies przebywa w Lecznicy Wetyerynaryjnej KALINOWA w Łodzi-kontakt telefoniczny 42 255-67-67. Pies jest bardzo radosny, potrzebuje dużo ruchu. Jest łagodny, jak na swój wiek posłuszny, szybko przyswaja nowe polecenia. Najlepiej jakby trafił do domu z ogrodem, gdyż ma bardzo dużo energii i pozostawiony sam w mieszkaniu na dłuższy czas, może narobić szkód. Oczywiście wyrośnie z tego. Domaga się pieszczot, uwielbia się bawić.Potrzebuje właściciela, który poświęci mu sporo czasu.

http://images37.fotosik.pl/151/136c95ada426e4c4.jpg
]http://images50.fotosik.pl/155/4876a9e162fb4572.jpg
http://images37.fotosik.pl/151/4114458277914b89.jpg

Posted

o Boże - ja wiem ktory to piesek, mam biuro dosłownie 3 domy dalej od lecznicy Kalinowa i widuję pracowników lecznicy z małym łaciatym dzieciaczkiem jak wyprowadzają go na skwerek na siusiu

co za drań go porzucil:placz:

czy potzrebne są ogłoszenia typu allegro?

Posted

Jak to się stało, że wątek małemu założyła Asia, a nie któraś z Ciotek z Łodzi :razz: ? Czy w ogóle Łódź o nim wie???

Kombinuję ...

Asiu, wiesz może, ile dali mu czasu???

Posted

zdjęcia i opis pieska dostałsm od Jolki Niedzielskiej z Fundacji która była w Klinice ze swoja sunią w ciaży i byla swiadkiem sytuacji, zadzwonię dzis do niej i dowiem sie do kiedy może byc u nich! a może któraś z Was ma inny
pomysł? ja dzis wieczorem robie dalsze ogloszenia małego, tyle mogę :oops:
nie mogę dać mu tymczasu gdyż od połowy lipca mam sunię u siebie cały m-c
od znajomych, juz obiecałam, sunia jest ze wsi i trzeba ja przyzwyczaić do miasta.
Mały ma allegratkę wyróżnioną!

Posted

On rzeczywiście ma coś z asta bądź doga :diabloti:. I spory to on chyba będzie. Kombinuję, co by tam podjechac i choc foty dobre pstryknąc.
Ja tez go niestety nie mam jak wziąc, bo zaraz mi TZ wyjeżdża i zostaję sama z całą menażerią. Zresztą 17.07 ja sama wyjeżdżam.
Mały powinien szybko dom znaleźc. Niedawno miałam na allegro podobnego szkraba, to nie mogłam się opędzic do chętnych.

Posted

dzodzo napisał(a):
mi się wydawal taki niezbyt duży i raczej drobny a na fotkach to kawal szczeniora:-o

Ciotka, bo Ty masz już spaczone oko po swojej suce i każdy psiak wydaje Ci się mały :diabloti:

A tak na serio to foty lubią przekłamywac.

Posted

co fakt, to fakt , moja lala mała nie jest;)

mi się wydaje ze z niego taki mini astek wyrośnie a że w łatki to by Reno do Twoich suczydełek jak znalazł pasował, przemysl to -druga taka okazja moze sie nie trafic:megagrin:

Posted

dzodzo napisał(a):
co fakt, to fakt , moja lala mała nie jest;)

mi się wydaje ze z niego taki mini astek wyrośnie a że w łatki to by Reno do Twoich suczydełek jak znalazł pasował, przemysl to -druga taka okazja moze sie nie trafic:megagrin:

:nono: Ciotka , Ty sobie nie żartuj!!!
U mnie nie ma miejsca na trzeciego psa ... Chwilowo :roflt:
Zresztą, ja niestety w rasach bojowych nie siedzę. Co innego Cioteczka dzodzo :diabloti:

Posted

tiaaaaaaa, z mojego killera mam własnie dywanik pod biurkiem w pracy:-P

a to jest na pewno chlopiec?bo jakos sie nie moge do konca dopatrzec na fotkach ptaszka

i wydaje mi sie, ze juz w zeszlym tygodniu go widzialam koło kliniki więc juz troszke tam przebywa

Posted

Rozmawiałam z koleżanką!
1/ to jest napewno chlopiec:lol:
2/ pan dr.wet. potrzyma go jeszcze w Klinice, żal oddać do schronu gdyż to
kochany i pełen życia piesek,
został zaszczepiony i odrobaczony ma ks. zdrowia i jest zdrowy:multi:
Potrzebuje tylko domku i swojego kochajacego pana lub pani.

Posted

[quote name='dzodzo']o Boże - ja wiem ktory to piesek, mam biuro dosłownie 3 domy dalej od lecznicy Kalinowa i widuję pracowników lecznicy z małym łaciatym dzieciaczkiem jak wyprowadzają go na skwerek na siusiu

co za drań go porzucil:placz:

czy potzrebne są ogłoszenia typu allegro?

dobrze że nie przywiązał go do drzewa gdzieś w lesie
biedny maluszek :-( ... jednak może to, że jest prześliczny i młodziutki pomoze mu w szybkim znalezieniu domku

potrzeba mu ogłoszeń a ja nie potrafię :placz: