danusia560 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 witam, znalazłam straszne ogłoszenie na gratce.tytuł ogłoszenia to ,,litwidacja hodowli,,. jestem przerazona tam jest napisane ze sprzedadza sunie tydzien po porodzie.a na zdjeciach widac worki z chlebem.<<hodowla jest w Skierniewicach.Prosze o pomoc kogos z TOZ lub innej organizacji.nie mozna tego tak zostawic Quote
kaszmir Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 właśnie znalazłam to ogłoszenie:(( Poprostu straszne są te zdjęcia i widać że pieski miały okropne warunki i chyba jadły również byle co:crazyeye: I to ma być hodowla?????????????TRAGEDIA:mad: Przyznam ze nie jestem z zadnej organizacji i nawet nie wiem jak w takim przypadku postępować ale mam nadzieje ze ktoś doswiadczony się tym zajmie :placz: Quote
jarzyna84 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 nasłać TOZ albo straż dla zwierząt z warszawy i niech sie rozprawią z nimi :/ Quote
Bettylion Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 To powinno byc karane :shake: tragedia dla psów :( Quote
Marta4444 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Co za ludzie :angryy: hhhh! :shake: Jak najszybciej napisz e-maila do TOZ wiem że późno zareagowałam ale niedawno dopiero do forum dołączyłam (właściwie wczoraj) :confused: a tu masz adres stronki: Zwierzęta Zwierzaki obrońcy zwierząt opieka nad zwierzętami psy koty i inne zwierzęta Piszesz maila tylko... :p wiem że już pewnie jest po sprawie ale to dla informacji na przyszłość wystarczy wejść w google i wpisać TOZ ... :( Quote
marta23t Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 skontaktuj się z Weronią z dogo-ona działa w Pogotowiu i Straży dla zwierząt. zajmowali się likwidacjami pseudo. Quote
Recommended Posts