Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 453
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kajtuś o mało nie zginął pod kołami auta. Pan, który się nim zajmuje wyszedł z domu, a żona wypuściła Kajtusia na ulicę. Na szczęście nic poważnego się nie stało. Proszę szukajmy mu domku, bo on tam zginie. Będziemy rozmawiać jeszcze z tą Panią, co będzie pod koniec miesiąca, ale to nic pewnego. Taki piesek, a nikt nie ofiaruje mu serca. Będziemy musięli zabrać go do schroniska.

Posted

Temida napisał(a):
Kajtuś o mało nie zginął pod kołami auta. Pan, który się nim zajmuje wyszedł z domu, a żona wypuściła Kajtusia na ulicę. Na szczęście nic poważnego się nie stało. Proszę szukajmy mu domku, bo on tam zginie. Będziemy rozmawiać jeszcze z tą Panią, co będzie pod koniec miesiąca, ale to nic pewnego. Taki piesek, a nikt nie ofiaruje mu serca. Będziemy musięli zabrać go do schroniska.

o boże:-( dobrze że nic mu się nie stało

Posted

prosze to nasz link (profil)na nk-http://nasza-klasa.pl/profile/24776288 zerknijcie....pani temido jak z kajtkiem?!zadzwnicie do taj Pani?wcale sie pani znowu nie odzywa..:(:-(

Posted

Do Pani zadzwonimy, ale powiem szczerze, że niepokoi mnie, że nikt się do tej pory z nami nie skontaktował. Ktoś kto chce adoptować psa nawet wyjeżdzając dowiaduje się o niego i wykazuje choćby minimum zainteresowania.

Posted

Temida napisał(a):
Do Pani zadzwonimy, ale powiem szczerze, że niepokoi mnie, że nikt się do tej pory z nami nie skontaktował. Ktoś kto chce adoptować psa nawet wyjeżdzając dowiaduje się o niego i wykazuje choćby minimum zainteresowania.

Też prowadzę profil pomagający zwierzęmom na "naszej- klasie", wiele razy udało się, ale ostatnio....
Na naszej klasie sporo jest osób piszących "wezmę cię" albo podobnie, człowiek się angażuje, kontaktuje, prosi o maila, wysyła nr telefonu, dodatkowe zdjęcia, pisze, cieszy się.... cisza.....:shake:
a potem pod wieloma innymi zdjęciami psów znajduje takie same komentarze tej samej osoby... :angryy:
Nie mam pretensji, że nie bierze psa, ale po co zawracać głowę komuś, kto ma naprawdę mało czasu???:angryy: Po co pisać,że chce psa?????:angryy:
Czasem mam ochotę zlikwidować ten profil, ale żal mi choćby najmniejszej szansy dla pieskow:-(

A Kajtusiowi też szukam domu.... za dużo mam już przygarniętych piesków, bo najchętniej sama przygarnęłabym biedaka:-(

Posted

O Kajtusiowych oczach nie da się zapomnieć.
Dzwoniliśmy do tej Pani. Na razie nikt nie odbiera. Nagraliśmy wiadomość i czekamy na kontakt.
Czas ucieka nieubłaganie, a wszędzie cisza.

Posted

ja też ciągle zaglądam, choć nie piszę, bo i pomóc nie mogę...:shake:
zaglądam z nadzieją, i...:-(
taki słodki, kochany...biedny Kajtulek!:loveu:

Posted

Rozmawiałam z Panią i wygląda na to, że Kajtuś ma dom.
Pani bardzo zależy na jego adopcji. Potrzebny jest transport do Krakowa na już. Może być z Radomska lub z Częstochowy, gdzie mogę go dowieść.
Pomyślcie proszę.