marysia55 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 to ja poproszę tutaj na wątku linka do NK :p do waszego profilu :lol: Quote
agata51 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 A ja sobie do końca miesiąca kciuki potrzymam! Quote
Nadziejka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 :Cool!::calus::painting:Kajtulu i ja za ciebie calym serduchem :loveu::thumbs: Quote
Nadziejka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 :thumbs::thumbs::calus::painting:sciskamyyyyy Quote
yuki Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 No to ja też potrzymam, trzymających kciuków nigdy nie za wiele :multi: Quote
Temida Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Kajtuś o mało nie zginął pod kołami auta. Pan, który się nim zajmuje wyszedł z domu, a żona wypuściła Kajtusia na ulicę. Na szczęście nic poważnego się nie stało. Proszę szukajmy mu domku, bo on tam zginie. Będziemy rozmawiać jeszcze z tą Panią, co będzie pod koniec miesiąca, ale to nic pewnego. Taki piesek, a nikt nie ofiaruje mu serca. Będziemy musięli zabrać go do schroniska. Quote
madcat1981 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Kajtku jutro w pracy laba, zrobię ci ogłoszenia biedaku... uwazaj na siebie... Quote
milosnicy zwierzat Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Temida napisał(a):Kajtuś o mało nie zginął pod kołami auta. Pan, który się nim zajmuje wyszedł z domu, a żona wypuściła Kajtusia na ulicę. Na szczęście nic poważnego się nie stało. Proszę szukajmy mu domku, bo on tam zginie. Będziemy rozmawiać jeszcze z tą Panią, co będzie pod koniec miesiąca, ale to nic pewnego. Taki piesek, a nikt nie ofiaruje mu serca. Będziemy musięli zabrać go do schroniska. o boże:-( dobrze że nic mu się nie stało Quote
kasiulek Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 prosze to nasz link (profil)na nk-http://nasza-klasa.pl/profile/24776288 zerknijcie....pani temido jak z kajtkiem?!zadzwnicie do taj Pani?wcale sie pani znowu nie odzywa..:(:-( Quote
Temida Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Do Pani zadzwonimy, ale powiem szczerze, że niepokoi mnie, że nikt się do tej pory z nami nie skontaktował. Ktoś kto chce adoptować psa nawet wyjeżdzając dowiaduje się o niego i wykazuje choćby minimum zainteresowania. Quote
Temida Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Biedny Kajtuś nikt go nie chce. Taki fajny piesek. Quote
mari23 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Temida napisał(a):Do Pani zadzwonimy, ale powiem szczerze, że niepokoi mnie, że nikt się do tej pory z nami nie skontaktował. Ktoś kto chce adoptować psa nawet wyjeżdzając dowiaduje się o niego i wykazuje choćby minimum zainteresowania. Też prowadzę profil pomagający zwierzęmom na "naszej- klasie", wiele razy udało się, ale ostatnio.... Na naszej klasie sporo jest osób piszących "wezmę cię" albo podobnie, człowiek się angażuje, kontaktuje, prosi o maila, wysyła nr telefonu, dodatkowe zdjęcia, pisze, cieszy się.... cisza.....:shake: a potem pod wieloma innymi zdjęciami psów znajduje takie same komentarze tej samej osoby... :angryy: Nie mam pretensji, że nie bierze psa, ale po co zawracać głowę komuś, kto ma naprawdę mało czasu???:angryy: Po co pisać,że chce psa?????:angryy: Czasem mam ochotę zlikwidować ten profil, ale żal mi choćby najmniejszej szansy dla pieskow:-( A Kajtusiowi też szukam domu.... za dużo mam już przygarniętych piesków, bo najchętniej sama przygarnęłabym biedaka:-( Quote
madcat1981 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Kajtusiu, dziś cię poogłaszam skarbie, nie ma dłuzej ociągania. Quote
madcat1981 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Aż wstyd się przyznać, ale zdążyłam tylko tyle:oops: Z OBAWY O ŻYCIE KAJTUSIA PROSIMY O POMOC oddam psa - Do adopcji śliczna sunia, wielorasowa o imieniu S Z OBAWY O ŻYCIE KAJTUSIA PROSIMY O POMOC. / Psy > Pozostałe - Radomsko Quote
Temida Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Dziękujemy za ogłoszenia. My też już trochę mamy. Quote
Temida Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Porzucona sunia owczarek niemiecki i jej pięć narodzonych dzieci szuka domu. Zapraszam na wątek. http://www.dogomania.pl/forum/f28/porzucona-onka-pilnie-szuka-domu-radomsko-144968/ Quote
marysia55 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Kajtuś zaglądam do ciebie prawie nocna porą, ale tu żadnych nowych, dobrych wiadomości:shake:. No może jedynie to, że cioteczki o tobie nie zapominają :loveu: Quote
Temida Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 O Kajtusiowych oczach nie da się zapomnieć. Dzwoniliśmy do tej Pani. Na razie nikt nie odbiera. Nagraliśmy wiadomość i czekamy na kontakt. Czas ucieka nieubłaganie, a wszędzie cisza. Quote
mari23 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 ja też ciągle zaglądam, choć nie piszę, bo i pomóc nie mogę...:shake: zaglądam z nadzieją, i...:-( taki słodki, kochany...biedny Kajtulek!:loveu: Quote
Temida Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Rozmawiałam z Panią i wygląda na to, że Kajtuś ma dom. Pani bardzo zależy na jego adopcji. Potrzebny jest transport do Krakowa na już. Może być z Radomska lub z Częstochowy, gdzie mogę go dowieść. Pomyślcie proszę. Quote
Recommended Posts