Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A więc jestem. Kajtek ma allegro ?? W ogóle ma jakieś ogłoszenia ?? Marysiu czy w razie czego mogłabyś napisać piękny tekścik dla pięknego Kajtusia ??

• Replies 453
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agata51']Marysiu, Kajtek o śliczny tekst prosi. Na cito!!!! Bo dziewczyny od ogłoszeń już w blokach startowych!
ciociu Agatko wiesz, że mam jeszcze nie skończony tekst dla Kamyka:oops::oops::oops::oops:.
Agatka, ja mam teraz taki zapierdziel w pracy, że jak przychodzę około 21 do domu to nie wiem w co najpierw ręce włożyć , a mózg to juz mam tak ugotowany że nawet nie próbuje nic pisać bo sama bym się potem za to wstydziła. Spróbuje to jakoś pogodzić bo niedługo to będę się wstydziła na wątkach psiakom w oczy spojżeć no i Wam też. Bardzo nie lubię być niesłowna:shake:

Posted

Maryśka, było się tutaj nie pokazywać! :diabloti: No dobrze, daruję ci, widzę, że Kajtek ma alegratkę z tekścikiem jak ta lala.

Dogo07, to co, wyróżniamy? Chociaż raz, bo mój TŻ ogląda rachunki za telefon z coraz większym przerażeniem.

Posted

agata51 napisał(a):
Maryśka, było się tutaj nie pokazywać! :diabloti: No dobrze, daruję ci, widzę, że Kajtek ma alegratkę z tekścikiem jak ta lala.

Dogo07, to co, wyróżniamy? Chociaż raz, bo mój TŻ ogląda rachunki za telefon z coraz większym przerażeniem.

Chyba by się przydało, co by nam Kajtuś nie zginął w tłumie.

Posted

[quote name='agata51']Marysiu, Kajtek o śliczny tekst prosi. Na cito!!!! Bo dziewczyny od ogłoszeń już w blokach startowych!
tak pisała jak prosiła :cool3:
[quote name='agata51']Maryśka, było się tutaj nie pokazywać! :diabloti: No dobrze, daruję ci, widzę, że Kajtek ma alegratkę z tekścikiem jak ta lala.
a tak napisała jak powiedziałam, że trzeba troche poczekać :roll:

niech tylko przyjdzie jakieś pw od Agatki to skasuje przed przeczytaniem :eviltong::eviltong::evil_lol:

Posted

witamy!nie bede pisac że kajtek bedzie miał dom żeby nie zapeszyć:)napiszę tak chcę wam troszke poprawic humorki napewno nie na maxsa:)bo to niestety nic pewnego:(pisałam wiele razy że jesteśmy sześcioosobową grupka która pomaga zwierzętom mamy profil na nk jestesmy również wolontaiuszami....po długim szukaniu domku dla kajtka zgłosiła sie do nas pani i napisała;tak miałabym mozliwośc zabrania kajtka teraz wyjeżdżam ale wracam pod koniec miesiąca...oczywiście wysłała nam sój nr tel który przesłalismy pani temidzie na Nk:)zobaczymy jak to wyjdzie:);)ciesze sie że coraz to więcej osób odwiedza ten wątek i pomaga kajtusiaowi:)pozdrawiam wszystkich serdecznie w imieniu całego zespołu;)PS-trzymajmy kciuki:)ale nic niestety jeszcze nie jest pewne i tu mnie boli;(