gazzy Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 A więc jestem. Kajtek ma allegro ?? W ogóle ma jakieś ogłoszenia ?? Marysiu czy w razie czego mogłabyś napisać piękny tekścik dla pięknego Kajtusia ?? Quote
bumerang Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 postaram sie porobić ogloszenia dla ślicznego pieska, może trafi mu sie szczęście:loveu: Quote
Onaa Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Kajtusiu, tyle Cioteczek się u ciebie zebrało psiaczku, napewno nie dadzą ci zginąć :). Quote
agata51 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 A co teraz dzieje się z Kajtkiem? Wciąż u tego Pana? Temida, zajrzałaś na ten wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f1168/murzynek-znalazl-nowy-dom-142789/index19.html Quote
Temida Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Zajrzałam na wątek i napisałam do jego założyciela. Może ktoś się odezwie. Quote
acha44 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Jestem, zaznaczam i podnoszę wątek. Niestety w chwili obecnej mogę tylko kibicować Kajtusiowi, i mieć nadzieję, że piesunio szybko znajdzie dom Quote
Onaa Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Uratuj ślicznego wyrzuconego Kajtusia, który prosi o dom. Quote
Onaa Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Czy na wątku są jeszcze jakieś zdjęcia psiaka, oprócz tych na 1-ej stronie ? Quote
madcat1981 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Dziękuję Wam, zaglądam, a tu same znajome, przywołane twarzyczki.... kochane moje, dzięĸuję:loveu: Quote
marysia55 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='agata51']Marysiu, Kajtek o śliczny tekst prosi. Na cito!!!! Bo dziewczyny od ogłoszeń już w blokach startowych! ciociu Agatko wiesz, że mam jeszcze nie skończony tekst dla Kamyka:oops::oops::oops::oops:. Agatka, ja mam teraz taki zapierdziel w pracy, że jak przychodzę około 21 do domu to nie wiem w co najpierw ręce włożyć , a mózg to juz mam tak ugotowany że nawet nie próbuje nic pisać bo sama bym się potem za to wstydziła. Spróbuje to jakoś pogodzić bo niedługo to będę się wstydziła na wątkach psiakom w oczy spojżeć no i Wam też. Bardzo nie lubię być niesłowna:shake: Quote
agata51 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Maryśka, było się tutaj nie pokazywać! :diabloti: No dobrze, daruję ci, widzę, że Kajtek ma alegratkę z tekścikiem jak ta lala. Dogo07, to co, wyróżniamy? Chociaż raz, bo mój TŻ ogląda rachunki za telefon z coraz większym przerażeniem. Quote
zaginiona sara Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 w gore szybko do domku znow nie moge pw zobaczyc... Quote
magda222 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Jestem na zaproszenie madcat1981.Narazie zaznaczam,ale wrócę żeby w wolnej chwili przeczytać wątek. Quote
Onaa Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 agata51 napisał(a):Maryśka, było się tutaj nie pokazywać! :diabloti: No dobrze, daruję ci, widzę, że Kajtek ma alegratkę z tekścikiem jak ta lala. Dogo07, to co, wyróżniamy? Chociaż raz, bo mój TŻ ogląda rachunki za telefon z coraz większym przerażeniem. Chyba by się przydało, co by nam Kajtuś nie zginął w tłumie. Quote
Temida Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Kajtusiu może wspólnie znajdziemy ci domek. Quote
marysia55 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='agata51']Marysiu, Kajtek o śliczny tekst prosi. Na cito!!!! Bo dziewczyny od ogłoszeń już w blokach startowych! tak pisała jak prosiła :cool3: [quote name='agata51']Maryśka, było się tutaj nie pokazywać! :diabloti: No dobrze, daruję ci, widzę, że Kajtek ma alegratkę z tekścikiem jak ta lala. a tak napisała jak powiedziałam, że trzeba troche poczekać :roll: niech tylko przyjdzie jakieś pw od Agatki to skasuje przed przeczytaniem :eviltong::eviltong::evil_lol: Quote
agata51 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 No wiesz, Marysiu! :placz: I weź tu się zlituj nad bliźnim! Nie próbuj nic kasować! I tak cię dopadnę. http://img269.imageshack.us/img269/7029/marcell4.jpg Quote
madcat1981 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 KAJTEK POTRZEBUJE DOMU - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Przedłużałam ogłoszenie i przy okazji wklepałam też Kajtusia. Tekst wzięłam z pierwszego postu, po lekkich poprawkach:oops: Quote
marysia55 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='agata51']No wiesz, Marysiu! :placz: I weź tu się zlituj nad bliźnim! to się nie nazywa litość to jest jazda 'po bandzie' :evil_lol::evil_lol: a teraz mnie tu nie rycz, nie ze mną takie numery :grins::grins: Nie próbuj nic kasować! I tak cię dopadnę. http://img269.imageshack.us/img269/7029/marcell4.jpg wiem, przeca jesteś członek dogorry :diabloti::diabloti: Quote
agata51 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 A ja, głupia, myślałam, że Marysia da się nabrać na moje krokodyle łzy! Quote
marysia55 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 zauważyłaś Agatko, że dzisiaj wszędzie buszujemy same na tych naszych wspólnych wątkach :cool3: :mad: Quote
kasiulek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 witamy!nie bede pisac że kajtek bedzie miał dom żeby nie zapeszyć:)napiszę tak chcę wam troszke poprawic humorki napewno nie na maxsa:)bo to niestety nic pewnego:(pisałam wiele razy że jesteśmy sześcioosobową grupka która pomaga zwierzętom mamy profil na nk jestesmy również wolontaiuszami....po długim szukaniu domku dla kajtka zgłosiła sie do nas pani i napisała;tak miałabym mozliwośc zabrania kajtka teraz wyjeżdżam ale wracam pod koniec miesiąca...oczywiście wysłała nam sój nr tel który przesłalismy pani temidzie na Nk:)zobaczymy jak to wyjdzie:);)ciesze sie że coraz to więcej osób odwiedza ten wątek i pomaga kajtusiaowi:)pozdrawiam wszystkich serdecznie w imieniu całego zespołu;)PS-trzymajmy kciuki:)ale nic niestety jeszcze nie jest pewne i tu mnie boli;( Quote
Recommended Posts