Becia2222 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/makabra-zwierzat-pisdz-frp-likwiduja-pseudohodowle-mordownie-z-piekla-rodem-148404/ zobaczcie gdzie my żyjemy Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [quote name='Becia2222']http://www.dogomania.pl/forum/f28/makabra-zwierzat-pisdz-frp-likwiduja-pseudohodowle-mordownie-z-piekla-rodem-148404/ zobaczcie gdzie my żyjemy Becia ,to w naszym kraju to sie nigdy nie skonczy , nie ma zadnych kar ,a naszych poslow gow. obchodza zwierzeta :placz: Becia moze pojdzie jakis nasz piesek w najblizszym czasi to moze wzieli bysmy jakiegos bidaka z tamtad?:shake: Quote
Temida Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Pojechał do lepszego życia. Jest zestresowany, ale wszystko dobrze. Wszelkie wieści będę Wam przekazywać. Dziękujemy Panu Tomaszowi za otwarcie Kajtusiowi drzwi do lepszego świata. Wielkie Podziękowania dla Nikusia za wspaniały transport. Dziękuję też WAM wszystkim, którzy cały czas pomagaliście, szukaliście i trzymaliście kciuki i ofiarowywali serce. Quote
anado Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Dieki wielkie za te dobre wiesci,czekamy na zdjęcia z nowego domku.Ja również slę poklony dla Nikusia,a przede wszystkim dla Ciebie Temido,dzięki tobie to wszystko przeciez.Pozdrowienia dla Kajtusia i jego nowej rodzinki. Quote
Temida Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Nowa sprawa: http://www.dogomania.pl/forum/f1159/zyje-w-piekle-lagodna-sunia-pomozcie-148458/#post13121779 Quote
Nikus Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 anado napisał(a):Dieki wielkie za te dobre wiesci,czekamy na zdjęcia z nowego domku.Ja również slę poklony dla Nikusia,a przede wszystkim dla Ciebie Temido,dzięki tobie to wszystko przeciez.Pozdrowienia dla Kajtusia i jego nowej rodzinki. dokładnie tak jak piszesz..oczywiście to co dotyczy Temidy:lol: ja jestem pod wrażeniem..poznałem znowu Anioły dziś....:loveu: uwielbiam to dogo...warto cos robić mając wsparcie takich ludzi jak Pan,który dziś żegnał Kajtusia u Temidy.. Jeżeli tylko będę mógł zawsze chętnie pomogę w dowozie psiaka do lepszego zycia. Quote
milosnicy zwierzat Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [quote name='Temida']Pojechał do lepszego życia. Jest zestresowany, ale wszystko dobrze. Wszelkie wieści będę Wam przekazywać. Dziękujemy Panu Tomaszowi za otwarcie Kajtusiowi drzwi do lepszego świata. Wielkie Podziękowania dla Nikusia za wspaniały transport. Dziękuję też WAM wszystkim, którzy cały czas pomagaliście, szukaliście i trzymaliście kciuki i ofiarowywali serce. super humor mi się poprawił:eviltong: Quote
anado Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Ciebie tez to dotyczy oczywiscie,a tego pana bardzo mi szkoda.No trudno,wazne ze Kajtus w nowym domku.Dziekujemy!!!!!!!!!! Quote
Temida Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Wszyscy jesteście Aniołami. To wszytko dzięki Wam. Staraliście się z całego serca. Dziękuję Wam za zaangażowanie, rady, pomoc i dobro. Quote
Nikus Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Gorące wieści od Pana Tomasza na pytanie jak Kajtuś bo pewnie zdezorientowany tym dniem : "Już się oswoił i zaczyna brykać. Będzie dobrze...." Warto....oj warto :multi::multi::multi: Quote
madcat1981 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Ja tu cały czas zaglądam:razz: I nawet nie wiecie jak się cieszę to czytając :) Quote
Temida Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Kajtuś już się oswoił, macha ogonkiem. Spał spokojnie przez całą noc, ładnie zjadł. Dziękujemy. Quote
marysia55 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='Temida']Kajtuś już się oswoił, macha ogonkiem. Spał spokojnie przez całą noc, ładnie zjadł. Dziękujemy. a w łożeczku ze swoim panem , czy na własnym :evil_lol: Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 marysia55 napisał(a):a w łożeczku ze swoim panem , czy na własnym :evil_lol: Na wlasnym poslanku ;) Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Temida napisał(a):Kajtuś już się oswoił, macha ogonkiem. Spał spokojnie przez całą noc, ładnie zjadł. Dziękujemy. Temida ,a wczoraj z ogloszenia o kajtusia zawiozlysmy do drugiego domku naszego wspolnego z Becia poddopiecznego ,ktorego nie moglismy oglaszac ale sie udalo,panstwu sie spodobal od razu:loveu: Quote
anado Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 To wspaniale!!!I jeszcze dla drugiego pieska domkow starczylo..po prostu nie mam slow.To jak bajka ze szczesliwym zakonczeniem.DZIEKI WIELKIE Quote
Temida Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 Fajnie, że piesek już zasiedlony. Rozmawiałam z tą Panią i to naprawdę odpowiedzialna osoba, zresztą sprawdziłyście. Cieszę się, że Wasza psineczka już w domku. Quote
agata51 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Dobrze wiedzieć, że wreszcie jest ci dobrze, Kajtusiu. Buziaki. Quote
Temida Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 SZCZENIAKI 5 sztuk. Piękne szczeniaczki średniej wielskości Radomsko POTRZEBNE DOMKI POMÓŻCIE: 2 lata MIKA Grzęzną po brzuchy w błocie u alkoholiczki RADOMSKO POMÓŻCIE W OGŁOSZENIACH 4 lata SUNIA 6 lat MAKS MAKS zerwijmy łańcuch zła POTRZEBNY DOM. RADOMSKO Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 800x600.Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 800x600.Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 800x600. Żyje w piekle łagodna sunia POMÓŻCIE Quote
anado Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Troszke nie na temat,ale czy sa jakies wiesci od Kajtusia Quote
Temida Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Bardzo na temat. Kajtuś ma się dobrze. Oswoił się z nowym otoczeniem, ładnie je i jest uspokojony. Jak będą fotki to zamieszczę. Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts