Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 453
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Becia2222']http://www.dogomania.pl/forum/f28/makabra-zwierzat-pisdz-frp-likwiduja-pseudohodowle-mordownie-z-piekla-rodem-148404/
zobaczcie gdzie my żyjemy

Becia ,to w naszym kraju to sie nigdy nie skonczy , nie ma zadnych kar ,a naszych poslow gow. obchodza zwierzeta :placz:
Becia moze pojdzie jakis nasz piesek w najblizszym czasi to moze wzieli bysmy jakiegos bidaka z tamtad?:shake:

Posted

Pojechał do lepszego życia. Jest zestresowany, ale wszystko dobrze. Wszelkie wieści będę Wam przekazywać.

Dziękujemy Panu Tomaszowi za otwarcie Kajtusiowi drzwi do lepszego świata.

Wielkie Podziękowania dla Nikusia za wspaniały transport.

Dziękuję też WAM wszystkim, którzy cały czas pomagaliście, szukaliście i trzymaliście kciuki i ofiarowywali serce.

Posted

Dieki wielkie za te dobre wiesci,czekamy na zdjęcia z nowego domku.Ja również slę poklony dla Nikusia,a przede wszystkim dla Ciebie Temido,dzięki tobie to wszystko przeciez.Pozdrowienia dla Kajtusia i jego nowej rodzinki.

Posted

anado napisał(a):
Dieki wielkie za te dobre wiesci,czekamy na zdjęcia z nowego domku.Ja również slę poklony dla Nikusia,a przede wszystkim dla Ciebie Temido,dzięki tobie to wszystko przeciez.Pozdrowienia dla Kajtusia i jego nowej rodzinki.

dokładnie tak jak piszesz..oczywiście to co dotyczy Temidy:lol: ja jestem pod wrażeniem..poznałem znowu Anioły dziś....:loveu: uwielbiam to dogo...warto cos robić mając wsparcie takich ludzi jak Pan,który dziś żegnał Kajtusia u Temidy..
Jeżeli tylko będę mógł zawsze chętnie pomogę w dowozie psiaka do lepszego zycia.

Posted

[quote name='Temida']Pojechał do lepszego życia. Jest zestresowany, ale wszystko dobrze. Wszelkie wieści będę Wam przekazywać.

Dziękujemy Panu Tomaszowi za otwarcie Kajtusiowi drzwi do lepszego świata.

Wielkie Podziękowania dla Nikusia za wspaniały transport.

Dziękuję też WAM wszystkim, którzy cały czas pomagaliście, szukaliście i trzymaliście kciuki i ofiarowywali serce.
super humor mi się poprawił:eviltong:

Posted

Gorące wieści od Pana Tomasza na pytanie jak Kajtuś bo pewnie zdezorientowany tym dniem : "Już się oswoił i zaczyna brykać. Będzie dobrze...." Warto....oj warto :multi::multi::multi:

Posted

Temida napisał(a):
Kajtuś już się oswoił, macha ogonkiem. Spał spokojnie przez całą noc, ładnie zjadł. Dziękujemy.

Temida ,a wczoraj z ogloszenia o kajtusia zawiozlysmy do drugiego domku naszego wspolnego z Becia poddopiecznego ,ktorego nie moglismy oglaszac ale sie udalo,panstwu sie spodobal od razu:loveu:

Posted

Fajnie, że piesek już zasiedlony. Rozmawiałam z tą Panią i to naprawdę odpowiedzialna osoba, zresztą sprawdziłyście. Cieszę się, że Wasza psineczka już w domku.

Posted

SZCZENIAKI 5 sztuk.
Piękne szczeniaczki średniej wielskości Radomsko

POTRZEBNE DOMKI POMÓŻCIE:

2 lata MIKA

Grzęzną po brzuchy w błocie u alkoholiczki RADOMSKO POMÓŻCIE W OGŁOSZENIACH

4 lata SUNIA

6 lat MAKS
MAKS zerwijmy łańcuch zła POTRZEBNY DOM. RADOMSKO

Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 800x600.Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 800x600.Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 800x600.

Żyje w piekle łagodna sunia POMÓŻCIE