Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 453
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pan próbuje na wszystkie sposoby przekonać żonę. Bardzo mi go szkoda. Kajtuś na razie ulokował się w pomieszczeniu gospodarczym i tam czeka na swojego wybawcę.

Posted

A ja nadal nie wiem gdzie ten psiak przebywa, no bo u tych ludzi na podwórku nie, bo pani się nie zgadza, więc gdzie ? Na ulicy śpi czy jak ?
A do ogłoszeń to jeszcze kilka zdjęć by się przydało.

Posted

Pani się nie zgadza na jego pobyt stały, aby u nich został.
Najwięcej czasu przebywa u tych państwa, a jak furta jest otwarta to biega do pobliskiego lasku lub do opuszczonego domku obok.

Posted

Teoretycznie może tak koczować, Pani jest nie ugięta, ale może perswazja męża i przyzwyczajenie zadziała, praktycznie w zimę to raczej nie możliwe.
Powiedzmy, że na razie wstrzymamy się od schroniska, ale jeżeli będziemy za jakiś czas zmuszeni to wiadomo. Chyba, że coś w tym czasie się znajdzie.

Posted

Oj dawno mnie tu nie było. Temido, a ten Pan miał rozmawiać ze swoją żoną i przekonać ją tak??? czy źle doczytałam . Może ją jednak jakoś przekona, taki cudak z niego , noż co to za babisko, tyle już jest u nich i nadal się nie przekonała... szkoda, no ale nie ma też co od niej wymagać , nie chce mieć i tyle...

Posted

Temida napisał(a):
Jest Pani naszym Cichym Aniołkiem, takim Kajtusiowym.

Prosze tak nie mowic bo sie czerwienie.Tak niewiele moge.Ja caly czas mam nadzieje ze ta pani przekona sie do kajtusia.Gdyby nie to na pewno nie bedzie to schronisko.I kropka

Posted

Proszę się nie czerwienić, bo to prawda. Tak mało, a jednak tak wiele. Samo to, że jest Pani z nami jest ogromnym plusem.
To właśnie takie Dobre Serduszka dodają nam skrzydeł, gdy zapominają jak się lata.