agata51 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Temida, wyróżnię allegro. Konto z 6 postu? Ile przesłać? Quote
yuki Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 I jak Temida był jakiś odzew, mail, telefon w sprawie Kajtka ??? tyle ogłoszeń ma :p taki cudak i domku znaleźć nie może :shake: Quote
Temida Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Dzięki. Co do wpłaty to pieniążki dla Kajtka potrzebne są głównie na karmę, bo wszelkie czynności weterynaryjne zostały już wykonane. Można wpłacać na tamto konto tylko proszę zaznaczyć dopisek NA KAJTKA. Odzewu żadnego, nawet pół telefonu nie było. Nikt go nie chce, a ja tego nie rozumiem. Quote
yuki Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Na tych zdjęciach on jest taki uśmiechnięty, tyle pozytywu jest w tym psiaku, takie żywe sreberko :loveu: i nikt go cos nie może wypatrzeć...... Quote
Temida Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Z TAKĄ kampanią ogłoszeniową zazwyczaj wiele można zdziałać. Nie wiem w czym tkwi problem. Tak sobie myślę, że może wpis, że nie może być z innym psem i kotem powoduje tą nutę niepewności. Chociaż dla mnie to nie zrozumiałe, bo nie każdy pies akceptuje koty i nie każdy samiec drugiego samca. Do suni jest aniołeczkiem i do ludzi też, więc nie wiem, co wywołuje taką niepewność. Quote
yuki Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Temida a on jest na sto % polujący na koty, czy po prostu tylko gania , a krzywdy nie chce zrobić , bo znam takie psy. I jakoś mieszkają razem pod jednym dachem :) . Jeśli gdzieś jest to już omówione na wątku to przepraszam , ale jestem w pracy i nie mam czasu przeszukać :oops: Quote
Temida Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Pan twierdzi, że tylko gania jak są na spacerze w lesie. Ale to przecież normalne. Jak psiak coś widzi to biegnie za obiektem swojego zainteresowania. Żadnego kota nie pogryzł, nawet nie zaatakował. Myślę, że wszystko jet do wypracowania. Potrzeba czasu, aby zwierzaki się oswoiły, ale to wykonalne. Quote
yuki Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Kurcze, to może być ryzykowne, by zmienić w ogłoszeniach , że jest "możliwość" dogadania się z kotem. Szkoda , że nie da się dokładnie sprawdzić, wziąć go do czyjegoś domu i spradzić reakcję. Z drugiej strony jest tyle domów bez kotów :shake: Quote
Temida Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Jest tyle milionów domów, ale mury tworzą ludzie. Gdyby znalazł się człowiek, który da Kajtusiowi szansę. Coraz zimniej, będziemy musieli podjąć decyzję, a jak zareaguje Kajtuś to nawet nie chcę myśleć. Quote
kasiulek Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 a jak z pania która sie do nas zgłosiła?kontaktowała sie z Wami?:)jeżlei nie to..:(kurde Quote
yuki Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Kasiulek ta pani się przestała odzywać, miała napisać maila i doooopa za przeproszeniem , znajdziemy Kajtkowi coś lepszego , coś na co zasługuje każdy pies!!!! Quote
Temida Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Ta Pani miała się do nas odezwać, napisać meila i nic. Prosiła, żeby jej szukać transportu znalazł się dzisiaj, ale już nie ma dla kogo. Brak odpowiedzialności to najgorsza cecha właściciela psa. Quote
kasiulek Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Rozumiem.......wiem wiem:(i co teraz schronisko.....bo pewnie nadal brak funduszy na hotelik..:(zbliża sie jesień potem zima...:(a kajtuś.. Quote
Temida Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Proszę zobaczyć ile już szukamy. Na samym początku poszukiwań padła już propozycja hoteliku. Zobaczcie jakie byłyby już koszty i bez widoku na adopcję. Schronisko jest coraz bliżej, ale wierzę, że jest jeszcze szansa, chyba. Quote
tamb Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Zbliża się jego kolejka w Dzienniku Polskim. Powinno się udać w przyszłym tygodniu. Quote
Temida Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 No niestety cisza. Robi się tak zimno, aż mi serce ściska, że nikt GO nie chce. Quote
milosnicy zwierzat Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 jejku czemu nikt nie chce Kajtusia a gdzie on teraz jest Quote
Temida Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Tam jest gdzie był. Dalej u tego Pana, tylko, że jestem bombardowana telefonami, aby go zabierać. Quote
clo Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 dziewczyny nie ma co trzeba go brac do hoteliku...robmy zbiorke prosze..ja miejsce mu zalatwie... Quote
fizia Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Biedactwo malutkie... Taki uśmiechnięty... Koniecznie trzeba Mu pomóc! Quote
clo Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 dziewczyny my mamy wolne miejsce w hoteliku w brzezinach u natalii na jutro jest tez transport psiakow..ale potrzebne sa pieniadze na utrzymanie kajtka tam...czy da rade jakos zebrac zeby maly byl bezpieczny? Quote
clo Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 dziewczyny?czy jest jakas realna szansa na deklaracje dla kajtusia?czy tkos pomoze je zebrac?do tego trzeba wysylac duzo pw ale sie uda.i kajtus moglby pojechac w tygodniu do hotelu juz Quote
Recommended Posts