Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 453
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki. Co do wpłaty to pieniążki dla Kajtka potrzebne są głównie na karmę, bo wszelkie czynności weterynaryjne zostały już wykonane.

Można wpłacać na tamto konto tylko proszę zaznaczyć dopisek NA KAJTKA.

Odzewu żadnego, nawet pół telefonu nie było. Nikt go nie chce, a ja tego nie rozumiem.

Posted

Na tych zdjęciach on jest taki uśmiechnięty, tyle pozytywu jest w tym psiaku, takie żywe sreberko :loveu: i nikt go cos nie może wypatrzeć......

Posted

Z TAKĄ kampanią ogłoszeniową zazwyczaj wiele można zdziałać. Nie wiem w czym tkwi problem. Tak sobie myślę, że może wpis, że nie może być z innym psem i kotem powoduje tą nutę niepewności.
Chociaż dla mnie to nie zrozumiałe, bo nie każdy pies akceptuje koty i nie każdy samiec drugiego samca.
Do suni jest aniołeczkiem i do ludzi też, więc nie wiem, co wywołuje taką niepewność.

Posted

Temida a on jest na sto % polujący na koty, czy po prostu tylko gania , a krzywdy nie chce zrobić , bo znam takie psy. I jakoś mieszkają razem pod jednym dachem :) . Jeśli gdzieś jest to już omówione na wątku to przepraszam , ale jestem w pracy i nie mam czasu przeszukać :oops:

Posted

Pan twierdzi, że tylko gania jak są na spacerze w lesie. Ale to przecież normalne. Jak psiak coś widzi to biegnie za obiektem swojego zainteresowania. Żadnego kota nie pogryzł, nawet nie zaatakował. Myślę, że wszystko jet do wypracowania. Potrzeba czasu, aby zwierzaki się oswoiły, ale to wykonalne.

Posted

Kurcze, to może być ryzykowne, by zmienić w ogłoszeniach , że jest "możliwość" dogadania się z kotem. Szkoda , że nie da się dokładnie sprawdzić, wziąć go do czyjegoś domu i spradzić reakcję. Z drugiej strony jest tyle domów bez kotów :shake:

Posted

Jest tyle milionów domów, ale mury tworzą ludzie. Gdyby znalazł się człowiek, który da Kajtusiowi szansę. Coraz zimniej, będziemy musieli podjąć decyzję, a jak zareaguje Kajtuś to nawet nie chcę myśleć.

Posted

Kasiulek ta pani się przestała odzywać, miała napisać maila i doooopa za przeproszeniem , znajdziemy Kajtkowi coś lepszego , coś na co zasługuje każdy pies!!!!

Posted

Ta Pani miała się do nas odezwać, napisać meila i nic. Prosiła, żeby jej szukać transportu znalazł się dzisiaj, ale już nie ma dla kogo.
Brak odpowiedzialności to najgorsza cecha właściciela psa.

Posted

Proszę zobaczyć ile już szukamy. Na samym początku poszukiwań padła już propozycja hoteliku. Zobaczcie jakie byłyby już koszty i bez widoku na adopcję. Schronisko jest coraz bliżej, ale wierzę, że jest jeszcze szansa, chyba.

Posted

dziewczyny my mamy wolne miejsce w hoteliku w brzezinach u natalii na jutro jest tez transport psiakow..ale potrzebne sa pieniadze na utrzymanie kajtka tam...czy da rade jakos zebrac zeby maly byl bezpieczny?

Posted

dziewczyny?czy jest jakas realna szansa na deklaracje dla kajtusia?czy tkos pomoze je zebrac?do tego trzeba wysylac duzo pw ale sie uda.i kajtus moglby pojechac w tygodniu do hotelu juz