Temida Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Kajtuś ma jeszcze cafeanimal.pl - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl Quote
Temida Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Pan próbuje na wszystkie sposoby przekonać żonę. Bardzo mi go szkoda. Kajtuś na razie ulokował się w pomieszczeniu gospodarczym i tam czeka na swojego wybawcę. Quote
Onaa Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 A ja nadal nie wiem gdzie ten psiak przebywa, no bo u tych ludzi na podwórku nie, bo pani się nie zgadza, więc gdzie ? Na ulicy śpi czy jak ? A do ogłoszeń to jeszcze kilka zdjęć by się przydało. Quote
Temida Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Pani się nie zgadza na jego pobyt stały, aby u nich został. Najwięcej czasu przebywa u tych państwa, a jak furta jest otwarta to biega do pobliskiego lasku lub do opuszczonego domku obok. Quote
milosnicy zwierzat Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Temida napisał(a):Pani się nie zgadza na jego pobyt stały, aby u nich został. Najwięcej czasu przebywa u tych państwa, a jak furta jest otwarta to biega do pobliskiego lasku lub do opuszczonego domku obok. do kiedy Kajtuś ma czas Quote
Temida Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Teoretycznie może tak koczować, Pani jest nie ugięta, ale może perswazja męża i przyzwyczajenie zadziała, praktycznie w zimę to raczej nie możliwe. Powiedzmy, że na razie wstrzymamy się od schroniska, ale jeżeli będziemy za jakiś czas zmuszeni to wiadomo. Chyba, że coś w tym czasie się znajdzie. Quote
yuki Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Oj dawno mnie tu nie było. Temido, a ten Pan miał rozmawiać ze swoją żoną i przekonać ją tak??? czy źle doczytałam . Może ją jednak jakoś przekona, taki cudak z niego , noż co to za babisko, tyle już jest u nich i nadal się nie przekonała... szkoda, no ale nie ma też co od niej wymagać , nie chce mieć i tyle... Quote
Temida Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Dobrze yuki doczytałaś. Pan był u mnie wczoraj. Powiedział, że będzie się starał przekonać tą żonę, ale nic nie obiecuję. Quote
yuki Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 A kiedy ma dać jakąś odpowiedź ? bo jak coś to może mu zacząć warto ogłoszenia poodświeżać :) Quote
Temida Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Odpowiedz nie wiem. To jest na zasadzie kamień drąży skałę. Ogłoszenia bardzo warto odświeżyć. Quote
anado Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Witam wszystkich.Po dlugich zmaganiach udalo mi sie zarejestrowac.Pani Temido wczoraj rozmawialysmy o Kajtusiu a dzis udalo mi sie i moge byc z wami :lol: Quote
Temida Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Bardzo się cieszę, że Pani do nas dołączyła i do Kajtusia przede wszystkim. Quote
anado Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Dziekuje za mile przyjecie,pozdrawiam serdecznie Quote
kasiulek Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Witam i ja;)bardzo sie cieszę chociaz na tyle dobrych wiadomości:)Pani Temida ma 100%rację ogłoszenia warto odświeżyc my tez to zrobimy również na Nk:) Quote
Temida Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Zawsze warto walczyć do końca. Quote
anado Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Ja rowniez polecam i mowie o kajtulku gdzie tylko sie da.Juz pewnie niektorzy maja mnie dosc,ale nie zniechecam sie. Quote
Temida Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Jest Pani naszym Cichym Aniołkiem, takim Kajtusiowym. Quote
anado Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Temida napisał(a):Jest Pani naszym Cichym Aniołkiem, takim Kajtusiowym. Prosze tak nie mowic bo sie czerwienie.Tak niewiele moge.Ja caly czas mam nadzieje ze ta pani przekona sie do kajtusia.Gdyby nie to na pewno nie bedzie to schronisko.I kropka Quote
Temida Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Proszę się nie czerwienić, bo to prawda. Tak mało, a jednak tak wiele. Samo to, że jest Pani z nami jest ogromnym plusem. To właśnie takie Dobre Serduszka dodają nam skrzydeł, gdy zapominają jak się lata. Quote
clo Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 schronisko nie moze wejsc w gre.. trzeba malego najwyzej jak bylo tu mowione ratowac hotelem prosze.. Quote
Temida Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Schronisko jest ostatecznością. Jesteśmy w fazie negocjacji. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Quote
anado Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Kajtusia kocha pol kraju a ona nie szkoda Quote
Temida Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Tak. Tylko, że domek Kajtusia jest w sercach wielu, a on potrzebuje domku widzialnego. Quote
Recommended Posts