Temida Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Do końca lipca na podwórku tego Pana, co go dokarmia. Quote
yuki Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Słuchajcie, jeśli nie znajdzie domu, to może zacząć zbierać na hotelik dla niego na sierpień, i może przez ten czas coś sie znajdzie??? Quote
Temida Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Kajtuś musi szybko znależć domek. Zgłosiła się pani z Tarnowa może coś z tego będzie. Quote
milosnicy zwierzat Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Temida napisał(a):Kajtuś musi szybko znależć domek. Zgłosiła się pani z Tarnowa może coś z tego będzie. oby go zechciała Quote
andzelika1952 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Na pomoc dla Kajtusia wpłynęła wpłata od P. Katarzyny Karoliny Kwiatkowskiej z Warszawy - 20,00 . Dziękujemy z całego serca. Quote
yuki Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Czy wiadomo już coś o tej Pani z Tarnowa, odezwała się?w ogóle wiadomo coś więcej niż tylko to że rozważa adopcję? Quote
kasiulek Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Nich sie jescze raz do mnie ktoś odezwie bo.....2338810...Czy nie macie zadnego kontaktu z t Pania Z tarnowa napisała do mnie dziewczyna ze jej kolega z rodzicami bardzo chca kajtusia ale niestety muszą to przemysleć poniewaz jednym jedynym problemem jest to że maja kota a mama tego chłopca jest uczulona na śierść ale przecież jeżeli nie ma duzych zaburzen:angryy: to nie powonno sie nic stać......Dokładnie maja kotka rybki...:lol: jescze na naszej kalsie napisała do nas pewna pani my nic do niej nie pisalismy tylko ona sama z siebie napisała jak i gdzie mogę zoabczyc kajtusia więc my jje odpisalismy czy chce go zaadoptowac teraz czekamy na jje odpowiedż:)I jescze może to głupio zabrzmi załozylismy na nk konto dla kajtusia z hasłem;kto mnie zechce zaadoptować?''Zaproszenie neich przyjmnie tylko ten kto mnie chce wziąść''i przyjęła nasz pewna Pani:cool3: zobaczymy równiez jej napisalismy czy chce kajtusia.......także po raz tzreci prosimy o kontakt albo odpisanie nam na dogomani bardzo porszę teraz czekamy na tych pan odpowiedż ale mmay pyatnie czy kajtek i kot to dobra decycja by była jeżeli ta Pani am uczulenie na sieć to drugie pytanie?!za wszelkie info dziekujemy jeżeli cos nam te panie napisza damy wam znać na dogomani:roll:.Serdecznie pozdrawiam i pytam jescze arz czy nie macie zadnego kontaktu z tą pania z TArnowa?!;)mam nadzije że wszystko sie uda i że kajtus nareszcie znajdzie swój domke bez żadnych przeszkód:) Quote
kasiulek Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Nich sie jescze raz do mnie ktoś odezwie bo.....2338810...Czy nie macie zadnego kontaktu z t Pania Z tarnowa napisała do mnie dziewczyna ze jej kolega z rodzicami bardzo chca kajtusia ale niestety muszą to przemysleć poniewaz jednym jedynym problemem jest to że maja kota a mama tego chłopca jest uczulona na śierść ale przecież jeżeli nie ma duzych zaburzen:angryy: to nie powonno sie nic stać......Dokładnie maja kotka rybki...:lol: jescze na naszej kalsie napisała do nas pewna pani my nic do niej nie pisalismy tylko ona sama z siebie napisała jak i gdzie mogę zoabczyc kajtusia więc my jje odpisalismy czy chce go zaadoptowac teraz czekamy na jje odpowiedż:smile:I jescze może to głupio zabrzmi załozylismy na nk konto dla kajtusia z hasłem;kto mnie zechce zaadoptować?''Zaproszenie neich przyjmnie tylko ten kto mnie chce wziąść''i przyjęła nasz pewna Pani:cool3: zobaczymy równiez jej napisalismy czy chce kajtusia.......także po raz tzreci prosimy o kontakt albo odpisanie nam na dogomani bardzo porszę teraz czekamy na tych pan odpowiedż ale mmay pyatnie czy kajtek i kot to dobra decycja by była jeżeli ta Pani am uczulenie na sieć to drugie pytanie?!za wszelkie info dziekujemy jeżeli cos nam te panie napisza damy wam znać na dogomani:roll:.Serdecznie pozdrawiam i pytam jescze arz czy nie macie zadnego kontaktu z tą pania z TArnowa?!;-)mam nadzije że wszystko sie uda i że kajtus nareszcie znajdzie swój domke bez żadnych przeszkód:smile: Quote
andzelika1952 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Przykro mi ale założycielka wątku jest w szpitalu . Niestety kontaktu z Panią z Tarnowa nie mamy, sama także nie odezwała się. Może jutro czegoś się dowiemy? Quote
milosnicy zwierzat Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 w górę Kajtuś co do kota to zależy od Kajtusia czy je akceptuje a co do sierści to nie każda uczula Quote
kasiulek Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Napisała mi pani że mogłaby dać dom tymczas dla kajtka ma 27 lat niby kocha bardzo ziwerzęta ale na zdjęciach na nk widac ze bardzo imprezuje i nieiwme czy miałaby czas zajać sie kajtusiem?czekam na odpowiedz i o porade wysłałam jje nr tel takżde sami juz ja sprawdzicie kajtuś w górę:);) Quote
andzelika1952 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 U Kajtusia nic się nie zmieniło , ciągle czeka na dom, chociaż widać że bardzo pokochał tego Pana , który mu pomaga. Quote
kasiulek Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 A ten Pan pobono wzial kajtusia na swoje podworko.Wiem to poniewaz mialam kontakt na gg z zalozycielka watku.Co z nia i podobno ten pan co dokarmia kajtka wujezdza w lipcu?I co będzie z Akjtusiam?prosze o odp:angryy: Quote
yuki Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 A nie ma szans na to , by piesek pozostał juz na stałe u tego Pana u którego jest ? Można przecież zorganizować jak coś jakąś opiekę, na czas gdy ten Pan wyjedzie, jak to wygląda, czy Pan nie może go zatrzymać z przyczyn finansowych czy z innych powodów ? Quote
Temida Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 Wczoraj byliśmy u Kajtusia. Pan wziąłby go bez problemu, ale żona jest nie ugięta. Zaproponowaliśmy pomoc w żywieniu i dostarczaniu pokarmu, ale tłumaczą, że nie jest to kwestia finansów. Pani powiedziała, że mają już dwie sunie. Jako główny powód podała, że pieski niszczą krzaki. W Polsce panuje jeszcze kult rośliny nad zwierzęciem. Quote
mari23 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Staszne, żeby jakieś krzaki były ważniejsze od życia zwierzaka... i to kobieta do tego....:shake: Ogród to od lat moja wielka pasja, mam "trochę" rzadkich i delikatnych roślin, które kosztowały sporo trudu i pieniędzy... a mam 1 sunię i ... pięciu "ogrodników" co te rośliny pracowicie ;) podlewają...( a jakie doły Misiek kopie :evil_lol:) jakoś żyją i rośliny, i ja, i psy... może ogród byłby piękniejszy, gdyby nie było tylu piesków, ale na pewno bardziej smutny.... Przecież taki mały piesio, jak Kajtuś naprawdę nie zaszkodzi roślinom, a nawet jeśli trochę, to warto, bo i piesek będzie szczęśliwy, i mąż tej pani, w końcu na pewno przykra jest dla niego ta sytuacja... mam nadzieję, że Kajtuś jednak tam zostanie, zdążył już pewnie pokochać tych ludzi... Quote
Temida Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Wszystko rozumiem, ja mam cztery psy w tym owczarki niemieckie i masą drogich roślin, ale co tam szczęście zwierzaka jest ważniejsze. Krzaka najwyżej kupię nowego, ale serce i radość zwierząt jest bezcenna. Quote
kasiulek Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Tak ja tez sie z tym zgadzam w zupełności..Chcę postawic teraz sprawę jasno...Napisała do mnie Pani że szuka ze swoja koleżanka domku dla kajtusia i najprawdopodobniej znalazły(ale to nic pewnego poniewaz ma sie do nas jutro albo pojutrze odezwac wiec napisz)drugą happy sprawą jest to że ta pani która szuka obenie kajtusiowi domku powiedziała ze jeżeli ta osoba co ,,niby''ma go zaadopotwać nie weżmie kajtka to ona go zaadopotuje....Ale i tak szuklamy mu domku bo nie chce robić wielkieho Halo bo to nic pewnego ta pani ma napewno kotke i ze zdjęć je na nk w jej profile wynika że ma psa...ALe niewiem czy to jej czy koleżanki więć napisalismy od niej i czekamy na odpowiedż(mam nadzieje że bedzie ona pozytywna:)) Oby;)Więc jeżeli zadzwoni to juz ją sami sprawdzicie to juz zostawiamy wam mi sie wydaje że bedzie dobrze Kajtuśw górę! bedzie dobrze.Ta Pani bardzo kocha ziwerzęta a tak na marginesie ma (37 lat)Ale ja niewiem jakby ktos napisał do nas na juz wcześniej adres gg 2338810 wyjaśiłabym więcej....Bo nieiwem czy to byłaby dobra opiekunka dla kajtusia sami zobaczycie napiszecie zrobicie jak uważacie ale ja najbardziej ucieszyłabym sie jakby zona tego Pana powiedziała,,kajtuś zostaje u nas w dupie mam krzaki''Wtedy bym była dopiero zadowolona i mysle że kajtus też...czekam na odpowiedż;)A ta Baba to:angryy: Quote
Recommended Posts