Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeśli Dela miałaby być odebrana w Poznaniu to musiałabym ją zabrać już w piątek ze schroniska bo w piątek jadę do Poznania pociągiem i będę tam do niedzieli.
To może niech ksenka albo jej sąsiadka zadzwonią do schroniska i obgadają co i jak, bo nie ma to jak rozmowa bezpośrednio z kimś doinformowanym.
Ja wybieram się też do schronu w czwartek.

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mogę zadzwonić, tylko o czym mam rozmawiać? Umowę adopcyjną niech dadzą razem z psem do podpisania i odeślemy.
No w sumie musze podać dane adoptującej.
Oki, rano zadzwonię.
Zaraz postaram się skontaktować Ciebie Malwi z osobą która zadeklarowała transport. Dogadacie szczegóły przekazania suni.

Posted

Jeszcze nie dzwoniłam, bo laska która oferował transport nie odzywa się . Wysłała mi info(przedwczoraj po 22) na PW że jedzie, od razu opdpisałam, poprosiłam o nr kontaktowy i d..a, zero odzewu :/

Moze nie miala/ nie ma dostępu do netu.
Poczekam do jutra rana a w tym czasie szukam dalej transportu.
Jutro kolega jedzie z koniem do nas ze Służewca, chyba z nim zagadam.

Posted

Ksenka to dzwoń jutro, a o transport będziemy się martwić. Ja już mówiłam, że w piątek wieczorem mogę ją zabrać do poznania i tam ona może zostać do niedzieli.

Posted

Słuchajcie. Mogę teraz zadzwonić do kolegi który bedzie wiózł konia, tylko Ostrów napewno mu nie po drodze :/

Czy któraś z Was mogłaby dowieść psa do Poznania?

Posted

Jeśli chodzi o ten transport koński to nie, bo oni jadą jutro rano do Wawy, pakują konia i od razu wracają.
Napisałam meila do tej osoby proponującej transport.
Dziewczyny na miau twierdzą, ze osoba wiarygodna, więc moze to jednak wypali.

Posted

Paulina87 napisał(a):
I jak się sprawy mają? Mi dzisiaj nie udało się dotrzeć do schroniska.

Czesc.
Niestety osoba która zadeklarowała transport jest niepoważna. Nie odpowiada na PW, meile, oraz nie odbiera tel.
Szukamy innego transportu.

Do schroniska oczywiscie dzwiniłam, szczegóły dogadałam z przemiłym Panem :)
Paulina lub Malwina odbiorą psice kiedy bedzie transport :D

Lecę szukać ;)

Posted

Odebrać ze schroniska to pewnie by się dało - gorzej z dowiezieniem jej do Poznania.

P.S. Byłam w schronisku jak dzwoniłaś :) a tel odebrał jeden z pracowników - Łukasz.

Posted

Dobra, w takim razie jeszcze jedna opcja (zamiast siedzieć z dzieckiem ślęczę przed kompem:cool3:). Przechodzimy na gg. Jak będą konkrety - napiszemy :)

Posted

Teraz to siedzisz z psem który zaatakował konduktora:evil_lol:

Informuję że Paulina już zabrała psinę ze schroniska , do niedzieli/poniedziałku będzie u niej, potem na 2-3 dni w DT w Poznaniu, a potem jedzie do DS :multi:

Posted

Dela - morderca konduktorów właśnie katuje moją współlokatorkę w kuchni o coś do jedzenia.

Jest wykąpana i zakropiona przeciw pchłom.
Sierść to ma tak lichą, że jej gołą skórę gdzieniegdzie widać, ale przy dobrym żarełku to będzie gąszcz.

Posted

Pan ruszał chyba za dużo rękami.

W pociągu przez jednego pana została też wzięta za kota jak ją niosłam - "O jaki ładny kotek"

No i jak na złość dostała cieczkę.

Ogólnie fajna sunia, cicha, spokojna... chodzi za wszystkimi krok w krok.
Tylko na spacerach momentami ciągnie więc chyba musiałaby nosić szelki.