Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 480
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kreska jest przecudna!!!! napatrzeć sie nie moge obejrzałam wszytkie fotki!!! sliczna lisiczka i momentami przypomina mi moja lisice :D na niektorych zdj. wyglada tez jakby miała w sobie cos ze szpica wiec masz racje ze kazdy widzi w niejj inna rase:)
piekne macie zdjęcia az miło sie oglada:)
i powiem ze to ,,dobrze" ze ktos ją wtedy porzucił, chyba nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:) dzieki temu trafiła do was!!i jest mega szczesliwa jak widać:)

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='iskra_wroc']Raczej ograniczyła się do robienia fotek ;)
Taka wyrodna ze mnie matka ;)[/QUOTE]

Tak myślałam, zdecydowanie trzeba pewne służby powiadomić o tym, dokumentacja foto już jest!! Ha! :evil_lol:

Posted

A to jeszcze Ci powiem, że matka głodzi psa!
Tak, tak!
Cała rodzina to potwierdzi!

Gdyby nie chodziłoby o mnie to już bym telefonowała do TOZu, Straży dla zwierząt, na policje, milicje i do Cesara Millana :D:D:D

Posted

Kryś znalazła sobie nowe łóżeczko :roll:

Uploaded with ImageShack.us

Kąpiemy się

I Maguś - mój pracodawca:D Wychodzę z nim codziennie na spacerki.

Ogólnie to Kreska przechodzi jakiś trudny okres. Jest rozkojarzona, komendy wykonuje z rozleniwieniem, niedokładnie. Nie wiem czy może mieć na to wpływ moje nastawienie, które ostatnio jest negatywne? Pies potrafi w ten sposób odreagowywać stresy właściciela??

Posted

No pewnie że potrafi ;) staraj się nie rozpoczynać treningu kiedy jesteś na nią czy cokolwiek zdenerwowana, rozdrażniona. Znowu zniż trochę poziom szkolenia, ćwicz więcej w domu kiedy prawie nie ma żadnych bodźców rozpraszających :) Powodzenia!
a zdjęcia przesłodkie i ta mokra Kreska - ach! :)