iskra_wroc Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/204725-ONkowaty-psiak-z-parkingu?p=16554783#post16554783 SZUKAM SWOICH LUDZI !!! Quote
martaipieski Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Kreska jest przecudna!!!! napatrzeć sie nie moge obejrzałam wszytkie fotki!!! sliczna lisiczka i momentami przypomina mi moja lisice :D na niektorych zdj. wyglada tez jakby miała w sobie cos ze szpica wiec masz racje ze kazdy widzi w niejj inna rase:) piekne macie zdjęcia az miło sie oglada:) i powiem ze to ,,dobrze" ze ktos ją wtedy porzucił, chyba nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:) dzieki temu trafiła do was!!i jest mega szczesliwa jak widać:) Quote
savahna Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Wszystkie psy powinny byc szczęśliwe, albo przynajmniej bezpieczne :roll: ...offik taki...Trzy bazarki w jednym, moze sie ktos skusi? ;) [FONT="][FONT="]MISZMASZOWY BAZAREK [/FONT][/FONT] -> [FONT=Book Antiqua]ŁACIATKI DWIE [/FONT] <-[FONT=Book Antiqua]HAND MADE KARTKI WIELKANOCNE -ZAPRASZAM[/FONT] Quote
martaipieski Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 świeta prawda!! niestety nie wszytkie porzucone bidy mają tyle szczescia:( własciwie mało jest tych co je maja :( Quote
iskra_wroc Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
iskra_wroc Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Wygłupy: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
zmierzchnica Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Piękna z niej pannica :) Strasznie mi się takie psiaki podobają ;) Quote
iskra_wroc Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Spacer wiosenny Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
iskra_wroc Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
iskra_wroc Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Z serii 'mamo ratuj!' Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Korenia Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 http://img713.imageshack.us/img713/9551/img6814y.jpg O jaka biedna Kreseczka!! Czy mama uratowała?! :P Quote
iskra_wroc Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Raczej ograniczyła się do robienia fotek ;) Taka wyrodna ze mnie matka ;) Quote
Korenia Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='iskra_wroc']Raczej ograniczyła się do robienia fotek ;) Taka wyrodna ze mnie matka ;)[/QUOTE] Tak myślałam, zdecydowanie trzeba pewne służby powiadomić o tym, dokumentacja foto już jest!! Ha! :evil_lol: Quote
iskra_wroc Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 A to jeszcze Ci powiem, że matka głodzi psa! Tak, tak! Cała rodzina to potwierdzi! Gdyby nie chodziłoby o mnie to już bym telefonowała do TOZu, Straży dla zwierząt, na policje, milicje i do Cesara Millana :D:D:D Quote
Hitoshi Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 O a z jakiego powodu głodzisz tego biednego zwierzaczka? Quote
iskra_wroc Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Bo nie może być gruba tak jak pańcia. Z naszej dwójki choć nad jej wagą mogę panować ;) Prawie jak agility :D Uploaded with ImageShack.us Quote
Hitoshi Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Gratuluję. Jak ja bym chciała, żeby Alaska tak skakała :D Quote
limonka97 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Ach, Kreska jest boska! :) Fajne agility ^^ :lol: Quote
iskra_wroc Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 Kryś znalazła sobie nowe łóżeczko :roll: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Kąpiemy się Uploaded with ImageShack.us I Maguś - mój pracodawca:D Wychodzę z nim codziennie na spacerki. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Ogólnie to Kreska przechodzi jakiś trudny okres. Jest rozkojarzona, komendy wykonuje z rozleniwieniem, niedokładnie. Nie wiem czy może mieć na to wpływ moje nastawienie, które ostatnio jest negatywne? Pies potrafi w ten sposób odreagowywać stresy właściciela?? Quote
limonka97 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 No pewnie że potrafi ;) staraj się nie rozpoczynać treningu kiedy jesteś na nią czy cokolwiek zdenerwowana, rozdrażniona. Znowu zniż trochę poziom szkolenia, ćwicz więcej w domu kiedy prawie nie ma żadnych bodźców rozpraszających :) Powodzenia! a zdjęcia przesłodkie i ta mokra Kreska - ach! :) Quote
monika15 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Urocza:loveu: My też mamy takie mini agility podwórkowe:lol: pozdrawiam:lol: Quote
Recommended Posts