Jump to content
Dogomania

Uważasz, że potrzebny jest moderator dla pekinów?  

10 members have voted

1. 1. Uważasz, że potrzebny jest moderator dla pekinów?

• Tak
    • Nie
    • Nie mam zdania
      0

Recommended Posts

Posted

Witajcie!
Czy waszym zdaniem w dziale pekińczyków potrzebny jest odrębny mod? Pewnie zapoznaliście się z nowym pomysłem "Rasowi moderatorzy". Głosujcie! Jeżeli tak to kogo proponujecie?

Posted

Nie 'siedzę' w pekinkach, ale mod by się przydał, choćby po to, żeby bardziej rozruszał towarzystwo, bo widać, że ludzie są, ale mało piszą jednak, tam mi się wydaje ;)

Posted

Bewarka napisał(a):
Nie 'siedzę' w pekinkach, ale mod by się przydał, choćby po to, żeby bardziej rozruszał towarzystwo, bo widać, że ludzie są, ale mało piszą jednak, tam mi się wydaje ;)

Dzięki za opinię ;)

A kogo proponujecie? Kryteria:

1. Wiedza o pekinach
  2. Zamiłowanie do nich
  3. Wiedza o moderacji
  4. Uczciwość
  5. Inne ważne rzeczy o których tu nie wspomniałam...

Posted

Taaak..
Na pewno Okta rozruszała by towarzystwo - ale z przyczyn oczywistych modem zostać nie może...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Osa napisał(a):
Taaak..
Na pewno Okta rozruszała by towarzystwo - ale z przyczyn oczywistych modem zostać nie może...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No niestety...
Kurna, dlaczego dostała tego bana:placz:
Toć to strumień wiedzy o psach, a szczególnie pekinach...:diabloti::loveu:
A Lotty?

• 2 weeks later...
Guest Lotty
Posted

Dziękuję za zgłoszenie mojej kandydatury,ale nie mogę być moderatorką,bo zupełnie nie znam się na moderacji. Też uważam,że najlepszą moderatorką byłaby Oktawia.

Posted

Lotty napisał(a):
Dziękuję za zgłoszenie mojej kandydatury,ale nie mogę być moderatorką,bo zupełnie nie znam się na moderacji. Też uważam,że najlepszą moderatorką byłaby Oktawia.

To tak jak ja:evil_lol:
Szkoda, że ma bana:-(

• 1 year later...
Posted

Szkoda, że ma bana:-([/QUOTE]

Ban już się skończył więc zgłaszam kandydaturę Oktawii na pekinowego moda.

Posted

Rzeczywiście mogłaby profesjonalnie poprowadzić dział o pekinach ale...
Mnie nie tylko o to chodziło że ma bana...
Okta nie koniecznie potrafi bez zbędnych emocji, rzeczowo wyrazić swoje opinie to po pierwsze no a poza tym mocno naraziła się MODOM i nie tylko.

Posted

Osa napisał(a):
Rzeczywiście mogłaby profesjonalnie poprowadzić dział o pekinach ale...
Mnie nie tylko o to chodziło że ma bana...
Okta nie koniecznie potrafi bez zbędnych emocji, rzeczowo wyrazić swoje opinie to po pierwsze no a poza tym mocno naraziła się MODOM i nie tylko.

Mimo wszystko uważam,że Oktawia nadaje się do tego najlepiej, bo ma ogromną wiedzę na temat "plaskaczy" i pekinów w szczególności. Najważniejsze jest przecież zamiłowanie do rasy i wiedza na jej temat a nie sympatie i antypatie między moderatorami a użytkownikami. Takie jest moje zdanie.

Posted

Tak zgadza się ale jak sama wiesz swoje racje trzeba przedstawiać bez nerwów,rzeczowo - nie obrażając nikogo.
Tym bardziej wymagane jest to od MODA
Okta ma dużą wiedzę i doświadczenie - oby tylko umiała jeszcze zmienić sposób wyrażania swoich emocji.
Mam wątpliwości czy sama Okta zechciałaby zostać MODEM.

Posted

Osa napisał(a):

Mam wątpliwości czy sama Okta zechciałaby zostać MODEM.

Nie wiem, najlepiej będzie jeśli ona się na ten temat wypowie.

Posted

Dzięki Lotty.

C&B ban się już skończył.

Tak chciałabym tylko nie wiem czy nim zostanę.

To co zrobiłam dla psów i Pekinów robiłam to dla nich nie dla ludzi i ich uznania dla mnie.Gdybym chciała pomagac ludziom współpracowałabym z Ochojską lub Dymną lub jako wolontariusz innej fundacji na rzecz ludzi.

Obecnie żyję na polskiej wsi-zrezygnowałam dla moich psów z życia w Warszawie by miały swobodę jakiej w bloku miec nie mogły.
życie jest tu inne, ludzie twardzi i zimni okrutnie i bez pardonu traktujący psy z czym spotykam się na codzień.
Ostatnim psem któremu pomogłam był Shih z mojej prymitywnej wioski.

pozdr.

Posted

Cześć Oktawio .
Cieszę się że Cię znowu tu widzę .
Spóźnilam się bo sonda zamknięta . Jestem na tak , wprawdzie nigdy nie mialam pod opieką pekina . Doświadczenie mam z persami . Wiem o ile trudniej leczy się i doprowadza do normalności niż koty długonose . A dzięki moim kotom poczułam słabość do wszystkich plaskatych .