Agappe Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Ring: 5 Niedziela / Sunday Razem: 33 [SIZE="3"]Sędzia: Vlado Piskay (SK) 10.00 Akita (18) PSY Klasa młodzieży - 3 1667 - 1669 ATARI-GO TSUGI Namitori ATSUDE GO Sensakura Akita u Izis (FCI) GENJI Klasa pośrednia - 2 1670 - 1671 AXEL Męska Uroda NORYOKU Co Ty Na To Klasa otwarta - 4 1672 - 1675 ISHI WARU KORI Co Ty na To KUSHI Migoto Inu FCI MUSHI Yamamoto TENKEITEKI Halne Wzgórze SUKI Klasa młodzieży - 5 1676 - 1680 ADEYAKA GO Sensakura AKASHIA GO Sensakura ANKOKU GO Sensakura Akita u Izis (FCI) GACHI YUKA Migoto Inu Klasa pośrednia - 2 1681 - 1682 NEKO Co Ty na To YASUMI Migoto Inu FCI Klasa otwarta - 1 1683 CORA Wielka Fala Klasa championów - 1 1684 ANATA Yamamoto znowu masa młodziaków.. za to znowu mało dorosłych suczek :roll: Quote
ewcik Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Agappe napisał(a):Ring: 5 Niedziela / Sunday Razem: 33 ...za to znowu mało dorosłych suczek :roll: no tak malo bo my jak zwykle przegapilysmy terminy zapisow...:angryy::angryy::angryy: a za gapowe trzeba płacić:oops::oops: co nie zmienia faktu,ze i tak wpadniemy i to pewnie z aparatem!!:multi: Quote
ohisama Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 No to do miłego zobaczenia:lol:papulki..:evil_lol: Quote
Matagi Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 ohisama napisał(a):No to do miłego zobaczenia:lol:papulki..:evil_lol: Oooooooooo,tak....już się nie mogę doczekać;):cool1: Tylko nie wiem dla kogo będzie to miłe.....:p Quote
shoo Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 buu :( mnie niestety nie będzie...:shake: ale Mushiego nie zabraknie ... :p :evil_lol: Quote
ohisama Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Matagi napisał(a):Oooooooooo,tak....już się nie mogę doczekać;):cool1: Tylko nie wiem dla kogo będzie to miłe.....:p A z czym przylatujesz dziubasku:loveu::crazyeye: Quote
Taishi Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 to ja chyba też wpadnę zobaczyć czy w końcu jakaś prawdziwa akita wygra ;) Quote
Taishi Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 ohisama napisał(a):A z czym przylatujesz dziubasku:loveu::crazyeye: czasem lepiej bez niczego niż z byle czym ... Quote
ohisama Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Taishi napisał(a):czasem lepiej bez niczego niż z byle czym ... Biedactwo....no to przyjdź...chociaż sobie popatrzysz na piękne akity:evil_lol: Quote
Asiunia02 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 a niektórzy zobaczą jak się przegrywa z akitami bez błędów dyskwalifikujących :evil_lol::evil_lol: Quote
Taishi Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 ohisama napisał(a):Biedactwo....no to przyjdź...chociaż sobie popatrzysz na piękne akity:evil_lol: no popatrzę... jak zwykle pewnie na to jak piękne japońskie akity dostają po dupie od "polskiej, podwarszawskiej" odmiany. Dlatego też przyjdę bez swojego psa, bo średnio mnie kręci wystawianie u sędziów, którym się nie chce nawet wzorca czytać. Ciekawa jestem czy znowu wyjdę z niesmakiem, czy może w końcu wygra faktycznie najlepszy pies. ohisama...a byle co..nie miało odnosić się do mojego psa...resztę sobie dopowiedz...chyba tyle potrafisz... Quote
Coyote Ugly FCI Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Koleżanka( www.canossa.prv.pl) poszukuje transportu do Warszawy (niedziela) z bardzo spokojną suczką z / KATOWIC/CHRZANOWA oczywiście dokłada sie do kosztów podróży Quote
wani Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Zrobcie jutro duuuzo zdjec! Myslalam, ze przybede z aparatem, ale niestety... Powodzenia :lol: Quote
Agappe Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 na mnie nie ma co liczyć.. jadę sama (tzn z Niunią tylko) i mam 2 psiaki do wystawienia.. do robienia zdjęć sie nie pisze Quote
Agappe Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 grrrr... chyba musze poważnie pomyśleć o zaprzestaniu wystawiania Niuni.. co wystawa to kontuzja :shake::shake: jak pech to pech.. przez ostatnie tygodnie prawie nie było żadnych problemów.. kontuzja przedniej łapki jakoś chwilowo zanikła.. ale po dzisiejszej kąpieli tylnia się posypała :shake::shake: i nie mam pojęcia dlaczego:shake::shake: potem obejrzałam łapkę dokładnie i wyglądała jakby była na niej jakaś stara rana, której jak widać woda i szampon nie posłużyły za bardzo :shake: ciekawe co będzie za 10 h... Quote
Agappe Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 [SIZE="3"]Sędzia: Vlado Piskay (SK) 10.00 Akita (18) PSY Klasa młodzieży - 3 1667 - 1669 ATARI-GO TSUGI Namitori - oc.??, lokata III ATSUDE GO Sensakura - oc.doskonała, lokata II Akita u Izis (FCI) GENJI - oc.doskonała, lokata I, Zw.Mł., NJwR Klasa pośrednia - 2 1670 - 1671 AXEL Męska Uroda - oc.??, lokata II NORYOKU Co Ty Na To - oc.doskonała, lokata I, CWC, CACIB, NDPwR, Zw.Rasy Klasa otwarta - 4 1672 - 1675 ISHI WARU KORI Co Ty na To - oc.bardzo dobra, lokata II KUSHI Migoto Inu FCI - oc.bardzo dobra, lokata IV MUSHI Yamamoto - oc.bardzo dobra:crazyeye::crazyeye:, lokata I TENKEITEKI Halne Wzgórze - oc.bardzo dobra, lokata III SUKI Klasa młodzieży - 5 1676 - 1680 ADEYAKA GO Sensakura - oc.doskonała, lokata IV AKASHIA GO Sensakura - oc.doskonała, lokata I, ?? ANKOKU GO Sensakura - oc.doskonała, lokata II Akita u Izis (FCI) GACHI - oc.bardzo dobra YUKA Migoto Inu - oc.doskonała, lokata III Klasa pośrednia - 2 1681 - 1682 NEKO Co Ty na To - nieobecna YASUMI Migoto Inu FCI - oc.doskonała, lokata I, CWC, res.CACIB Klasa otwarta - 1 1683 CORA Wielka Fala - oc.doskonała, lokata I, ?? Klasa championów - 1 1684 ANATA Yamamoto - oc.doskonała, lokata I, CWC, CACIB, NDSwR no i niestety łapka dała o sobie znać.. sędzia powiedział, że gdyby nie była kulawa Anata wygrałaby rasę.. ale i tak dziw, że dostała CACIBa nawet CWC:cool3: za to Mushi był faworytem wielu osób do wygrania BOBa.. a tu ocena bardzo dobra.. Quote
Asiunia02 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Gratuluje !!! Klasa otwarta psów tez jest dla mnie dużym zaskoczeniem, ale po tym Panu się można wszystkiego spodziewać w akitach. Quote
Agappe Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Asiunia02 napisał(a):Gratuluje !!! Klasa otwarta psów tez jest dla mnie dużym zaskoczeniem, ale po tym Panu się można wszystkiego spodziewać w akitach. to ja jeszcze dodam, że Mushi nie ma samczej głowy według pana sędziego :evil_lol: za to Anata ma piękny opis.. aż go zacytuje ;) [SIZE="1"]"kompaktowa suka/suczka/sucza, dobrze zwarta, d.proporcje, elegancka głowa, d.górna i dolna linia, d.front i kątowanie, w ruchu trochę kuleje w tyle, ale mimo to dynamiczny ruch, doskonała prezentacja" Quote
Taishi Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 psy młodzież Akita u Izis (FCI) GENJI - oc.doskonała, lokata I, Zw.Mł., NJwR ATARI-GO TSUGI Namitori ATSUDE GO Sensakura Quote
Taishi Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Klasa pośrednia AXEL Męska Uroda - oc.??, lokata II NORYOKU Co Ty Na To - oc.doskonała, lokata I, CWC, CACIB, NDPwR, Zw.Rasy Quote
Taishi Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Klasa otwarta ISHI WARU KORI Co Ty na To - oc.bardzo dobra, lokata II KUSHI Migoto Inu FCI - oc.bardzo dobra, lokata IV MUSHI Yamamoto - oc.bardzo dobra:crazyeye::crazyeye:, lokata I TENKEITEKI Halne Wzgórze - oc.bardzo dobra, lokata III Quote
Taishi Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 SUKI Klasa młodzieży ADEYAKA GO Sensakura - oc.doskonała, lokata IV AKASHIA GO Sensakura - oc.doskonała, lokata I, ?? ANKOKU GO Sensakura - oc.doskonała, lokata II Akita u Izis (FCI) GACHI - oc.bardzo dobra YUKA Migoto Inu - oc.doskonała, lokata III Quote
Taishi Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Klasa pośrednia - NEKO Co Ty na To - nieobecna YASUMI Migoto Inu FCI - oc.doskonała, lokata I, CWC, res.CACIB Klasa otwarta CORA Wielka Fala - oc.doskonała, lokata I, ?? Klasa championów ANATA Yamamoto - oc.doskonała, lokata I, CWC, CACIB, NDSwR Quote
wani Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Dziekujemy :loveu: Jedne psiaki piekne... inne piekniejsze, a Anatka - "wisienka" na torcie :) Quote
Taishi Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 ja wyszłam jak zwykle z niesmakiem...już pod koniec nie chciało mi się zdjęć robić...gdyby nie miłe towarzystwo...to aż szkoda 20zł za wejście... Quote
Recommended Posts