Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie, trzeba mu koniecznie na święta ogłoszenia odnowić. Nie mamy nowych wątkow, wiec zróbmy wszystko żeby te stare odświeżyć i buchnąc ogłoszeniami na wszystkie strony. Wierzę mocno że dom na Halika gdzieś czeka......
Kto zacznie ogłaszać ???

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Beciu to wątek Panicza. :):eviltong::evil_lol:

Wiem że Panicza tylko mi sie tak napisało. O Haliczku tez myślę coby go mocniej ruszyć. Paniczowy wątek założony pierwszego lipca i tylko 13 stron do tej pory :shake: .....to o czymś świadczy, po prostu cioteczki tylko i wyłącznie o naszym zaniedbaniu. Musimy to nadrobić i wszystkie te zapomniane psiaki wyciągnąc na światło dzienne. Która zna Panicza najlepiej ? Prosze o wiecej informacji bo z pierwszego postu niewiele sie można dowiedzieć....

• 3 weeks later...
Posted

Szpilka dostałam maila w sprawie Panicza,to Pani z Gliwic,zreszta zobacz:roll:

Ja porozmawiam z narzeczonym....Urzekłmnie ten psiak, jak czytałam co o
nim napisaliście to wyłam jak dziecko.

Napiszę wieczorem, albo jutro, może coś się da zrobic...Tylko tak jak
mówię, mamy juz pieska jest to sznaucer miniatura, 4 letnia suczka.... Czy to
by stanowiło duży problem?

Co ty na to,czy byłby problem z transportem ?

Posted

Oj chłopie, co jak co ale Tobie się ta chałupa nalezy strasznie, Panicz to wielka poczciwina..
Pani Bogusia mówiła nam ostatnio , że Panicz z Bella wyłażą na dachy boksów ( obok leży na paletach kostka brukowa i po tym wskakują jak są na wybiegu ) i stamtąd obserwuja sobie caly schron...:)

• 2 weeks later...
Posted

Nie ma sensu zbierac na hotelik, w orzechowcach sa teraz takie warunki jakie miałby w hoteliku, zapewne ma się dobrze, jedzenie i woda jest, ocieplona buda i zadaszony boks tez, ma mozliwośc ganiania po wybiegu, a że jest bardzo przyjacielski i łagodny to biega duzo i z innymi psiakami, podobno ze swoją kumpelą Bellą lubią wspinać sie po stojących obok pustakach na dachy boksów i stamtąd obserwują co się w schronisku dzieje.