karolciasz28 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Przed chwilą pisałam na wątku Halika,że na szczęście nie pada śnieg...a teraz sypie jakby oszalało..:-(:shake: Quote
Becia66 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Słuchajcie, trzeba mu koniecznie na święta ogłoszenia odnowić. Nie mamy nowych wątkow, wiec zróbmy wszystko żeby te stare odświeżyć i buchnąc ogłoszeniami na wszystkie strony. Wierzę mocno że dom na Halika gdzieś czeka...... Kto zacznie ogłaszać ??? Quote
karolciasz28 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Beciu to wątek Panicza. :):eviltong::evil_lol: Quote
Becia66 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 karolciasz28 napisał(a):Beciu to wątek Panicza. :):eviltong::evil_lol: Wiem że Panicza tylko mi sie tak napisało. O Haliczku tez myślę coby go mocniej ruszyć. Paniczowy wątek założony pierwszego lipca i tylko 13 stron do tej pory :shake: .....to o czymś świadczy, po prostu cioteczki tylko i wyłącznie o naszym zaniedbaniu. Musimy to nadrobić i wszystkie te zapomniane psiaki wyciągnąc na światło dzienne. Która zna Panicza najlepiej ? Prosze o wiecej informacji bo z pierwszego postu niewiele sie można dowiedzieć.... Quote
rita60 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Paniczu z okazji Swiat zycze ci tylko jednego-kochajacego domku:santagri::tree1::santagri: Quote
rita60 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Mam nadzieje piesku,ze ten Nowy Rok przyniesie ci kochajacy domek na jaki zasługujesz...... Quote
rita60 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Szpilka dostałam maila w sprawie Panicza,to Pani z Gliwic,zreszta zobacz:roll: Ja porozmawiam z narzeczonym....Urzekłmnie ten psiak, jak czytałam co o nim napisaliście to wyłam jak dziecko. Napiszę wieczorem, albo jutro, może coś się da zrobic...Tylko tak jak mówię, mamy juz pieska jest to sznaucer miniatura, 4 letnia suczka.... Czy to by stanowiło duży problem? Co ty na to,czy byłby problem z transportem ? Quote
SZPiLKA23 Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Moze:) Dziekuje Rito za tel :) Quote
majuska Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Oj chłopie, co jak co ale Tobie się ta chałupa nalezy strasznie, Panicz to wielka poczciwina.. Pani Bogusia mówiła nam ostatnio , że Panicz z Bella wyłażą na dachy boksów ( obok leży na paletach kostka brukowa i po tym wskakują jak są na wybiegu ) i stamtąd obserwuja sobie caly schron...:) Quote
rita60 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Narazie cisza.....mam nadzieje,ze Pani przekona narzeczonego:roll: Quote
rita60 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Biedne psie,czy czeka cie dozywocie w schronie:-( Quote
rita60 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 ................nie wiem,co napisac piesku........ Quote
Aimez_moi Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Kochane bardzo przepraszam, ze sie wtrace ale moze udaloby sie nam zebrac na hotelik? To taki cudny pies. Quote
majuska Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Nie ma sensu zbierac na hotelik, w orzechowcach sa teraz takie warunki jakie miałby w hoteliku, zapewne ma się dobrze, jedzenie i woda jest, ocieplona buda i zadaszony boks tez, ma mozliwośc ganiania po wybiegu, a że jest bardzo przyjacielski i łagodny to biega duzo i z innymi psiakami, podobno ze swoją kumpelą Bellą lubią wspinać sie po stojących obok pustakach na dachy boksów i stamtąd obserwują co się w schronisku dzieje. Quote
Aimez_moi Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 To fajnie. Bardzo fajny piesek a z tego co piszesz to potrzebne sa tylko ogloszenia. Quote
Recommended Posts