nika28 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Czekamy na zdjęcia w nowej fryzurze. Ciekawe jak wygląda :razz: Quote
malawaszka Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 ojejku nie dramatyzujmy - większość małych terierków nie lubi innych samców, spokojnie może mieszkać z suczką czy to dużą czy małą - oczywiście po wyjaśnieniu tajemnicy zaginionych jajek :lol: Quote
weszka Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Proszę nie pchać rąk między gryzące się psy ;) A przyjacielem psów być nie musi - to jest akurat do przeżycia. Quote
megii1 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Najpierw strzyżenie - Pan fryzjer przyjechał do nas do domu:) Jak juz pisałam - lekko nie było:diabloti: Quote
leni356 Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Dzięki Megii :loveu: To zabieram się do ogłoszeń, tylko wieczorem, bo dziś robota mnie kijem wali Fafi śliczny. Jajka mu koniecznie ciachnę A pudelki u Ciebie nie widziałam, ależ cudo :) Quote
weszka Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Hmmm wygląda prześmiesznie. Tylko ten ogon... mam alergię na takie ogonowe fryzury ;) Był aż tak skołtuniony że trzeba było go do skóry ogolić??? Oby szybko odrastał ;) Quote
megii1 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Niestety były kołtuny i dredy :( ale szybko odrosną :lol: Quote
nika28 Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Ale Fafi fajnie wygląda :loveu: Teraz trzeba mu dużo ogłoszeń porobić, musi szybko domek znaleść :loveu: Quote
leni356 Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Dogo działa tak że :grab: Fafi zachowuj się grzecznie :) Pani robi ogłoszenia, może zdążę dzisiaj. Ja znowu w Krk, wracam dzisiaj Quote
megii1 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Z Fafim to jest tak że nie dość, że dogaduje się z suczkami to lubi go też Kaukaz Misza i Verter - jakoś sie do siebie przyzwyczaili:) Jedynie od okowatego Nero musi być izolowany bo się biją:angryy: Quote
__Lara Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 megii1 napisał(a):Z Fafim to jest tak że nie dość, że dogaduje się z suczkami to lubi go też Kaukaz Misza i Verter - jakoś sie do siebie przyzwyczaili:) Jedynie od okowatego Nero musi być izolowany bo się biją:angryy: Koledzy z Verterem :loveu: Quote
leni356 Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Fafi ma pogrubione i wyróżnione allegro: Mix terierka-sznaucerka Fafi czeka na nowy DOM (696004933) - Aukcje internetowe Allegro Quote
leni356 Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Dobrze że on się jednak dogaduje z psami :multi: Tylko z ONkami nie może trafić, z reszta piesków chyba w normie :) Quote
megii1 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Dziś u moich psiaków po urlopie trafiła w końcu Pani weterynarz. Myślałam, że zaszczepi dziś przystojniaka na choroby zakaźne ale okazalo sie ze nie można tego zrobić bo mały ma kenelowe zapalenia gardła czyli zapalenie górnych dróg oddechowych. Rzeczywiście od jakiegoś czasu pokasływał czasem ale przypuszczaliśmy, ze to moze od wyrywania się ze smyczy na spacerach :shake: Generalnie nie jest to groźne schorzenie ale przed szczepieniem trzeba je wyleczyc. Przyczynę ciężko ustalić ale nasza Pani weterynarz podała je nawet trzy: mógł to złapać już w schronisku a teraz się rozwinęło, moze mieć zapadającą się tchawicę i przez to skłonności do tego typu stanów a może po prostu fryzura jest za krótka:( ( ale z fryzurą inaczej się nie dało bo było za dużo kołtunów. W każdym razie dziś dostał antybiotyk, i będą jeszcze dwa. Potem ma byc zdrowy. W kwestii jajek to najprawdopodobniej jest wnętrem i do czwartego roku życia można to operować. Nie jest to ponoć dla psiaka zdrowe bo moze być podłozem rakotwórczym, A na koniec zdjęcie przystojniaka z dzisiejszego dnia: Quote
leni356 Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 megii1 napisał(a):Dziś u moich psiaków po urlopie trafiła w końcu Pani weterynarz. Myślałam, że zaszczepi dziś przystojniaka na choroby zakaźne ale okazalo sie ze nie można tego zrobić bo mały ma kenelowe zapalenia gardła czyli zapalenie górnych dróg oddechowych. Rzeczywiście od jakiegoś czasu pokasływał czasem ale przypuszczaliśmy, ze to moze od wyrywania się ze smyczy na spacerach :shake: Generalnie nie jest to groźne schorzenie ale przed szczepieniem trzeba je wyleczyc. Przyczynę ciężko ustalić ale nasza Pani weterynarz podała je nawet trzy: mógł to złapać już w schronisku a teraz się rozwinęło, moze mieć zapadającą się tchawicę i przez to skłonności do tego typu stanów a może po prostu fryzura jest za krótka:( ( ale z fryzurą inaczej się nie dało bo było za dużo kołtunów. W każdym razie dziś dostał antybiotyk, i będą jeszcze dwa. Potem ma byc zdrowy. W kwestii jajek to najprawdopodobniej jest wnętrem i do czwartego roku życia można to operować. Nie jest to ponoć dla psiaka zdrowe bo moze być podłozem rakotwórczym, A na koniec zdjęcie przystojniaka z dzisiejszego dnia: Oj bidoku :-( Mam nadzieję że szybciutko wyzdrowieje, on jest młody to organizm powinien się szybko zregenerować. Zdjęcie fajne :lol: Quote
Recommended Posts