malawaszka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 leni356 napisał(a):Kto mógłby mi powiedzieć jak się zmienia tytuł wątku? Głąb ze mnie :roll: najpierw wchodzisz w Edytuj w pierwszym poście, a potem w "zaawansowana edycja" i tam już masz tytuł do zmiany Quote
weszka Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Ja mogę dołożyć na hotel czy weta czy fryzjera 100 zł ale to ze sznaucerowej skarpety i będzie potrzebna faktura na AFN na to. Quote
megii1 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Szorściaczek jest juz u mnie:) Zdrowy, uśmiechniety, robi kółka wsród drzew z innymi psiakami. Wczoraj odrobaczony, dzis zaspotowany, za dwa dni bedzie szczepiony na zakaźne. Jest tylko jeden problem - nie ma zadnego imienia:) i nie wiem jak do niego wołać:) Na dniach postaram się zrobić mu fotki:) Quote
leni356 Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 weszka napisał(a):Ja mogę dołożyć na hotel czy weta czy fryzjera 100 zł ale to ze sznaucerowej skarpety i będzie potrzebna faktura na AFN na to. Bardzo dziękuję, zdobędę fakturkę Quote
leni356 Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 megii1 napisał(a):Szorściaczek jest juz u mnie:) Zdrowy, uśmiechniety, robi kółka wsród drzew z innymi psiakami. Wczoraj odrobaczony, dzis zaspotowany, za dwa dni bedzie szczepiony na zakaźne. Jest tylko jeden problem - nie ma zadnego imienia:) i nie wiem jak do niego wołać:) Na dniach postaram się zrobić mu fotki:) Wymyśliliśmy mu imię Fafi, tylko czy do niego pasuje? :) Zrobię mu bazarek też w tym tygodniu, bo na razie czasu brak. Mam też nadzieję że jakieś ciotki się dołożą jeszcze. Quote
malawaszka Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 fotki fotki jak najszybciej bo trzeba chłopaka ogłaszać i domku szukać Quote
leni356 Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 malawaszka napisał(a):fotki fotki jak najszybciej bo trzeba chłopaka ogłaszać i domku szukać chyba dopiero po środzie, bo m fryzjera :razz: Quote
malawaszka Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 aaaa chyba że tak - to czekamy, ale teraz przed fryzjerem też byłoby fajnie coś zobaczyć :cool3: bo na zdj. ze schronu nic nie widać psiaka daj nr konta Quote
leni356 Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Mam nadzieję że Megii coś porobi :) Fafi jest mixem sznaucera, ma dużo dredów, które trzeba usunąć, sierść szorstka Quote
megii1 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Zdjęcia porobię i wyślę na adres mailowy do Leni - może jutro jak mi sie uda bo dziś nie dałam juz rady:razz: Quote
__Lara Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Fafi, a mi się Fafik plącze cały czas :eviltong: Quote
megii1 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Przepraszam, dziś nie dałam rady:) Jutro napeweno zrobię żeby było widać różnice przed i po fryzjerze:) Quote
leni356 Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Super :) A ja zapraszam na bazarek dla Fafiego: http://www.dogomania.pl/forum/f99/roznosci-na-hotelik-sznaucerka-fafiego-do-18-07-a-141576/ Quote
leni356 Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Megii miała wczoraj trochę psiego nieszczęścia, więc nie zdążyła porobić fotek. A ja melduję co u psiulka: bidoczek z niego, ale grzeczniutki, chodzi przy nodze, lubi być blisko człowieka, cały czas się pilnuje. Żyje w zgodzie z innymi psami, jest wesolutki, daje się głaskać, ale jeszcze nie kładzie brzuszkiem do góry - widać nie czuje się jeszcze pewnie. Może mieć coś z jąderkami, nie daje sobie obejrzeć i nie wiadomo czy się tylko zdaje czy coś jest nie tak. Jutro będzie wet to obejrzy Megii w wolnej chwili napisze coś więcej Quote
Piromanka Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Dajcie te fotki szorściaka! Uwielbiam te psy! Quote
leni356 Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Doszło 50 zł na hotelik od Malawaszka, dziękuje :loveu: Dostałam zdjęcia od Megii, zaraz wkleję Quote
leni356 Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Ten pies jest młody, ale chyba siedział długo w schronisku, bo cieszy się na trawie jakby jej nigdy nie widział. Zaraz po fryzjerze ruszę z jego ogłoszeniami, oby szybko znalazł się domek. Fafi goni Puszka: Quote
Recommended Posts