Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nika28 napisał(a):
Jakieś wieści ? :roll:

Nic na razie, bo pana nie było. Dzwonię do niego co jakiś czas, ale ma wył. telefon. Zobaczymy, może to nie ten domek, choć panu się bardzo Fafi spodobał.

Posted

Jasza napisał(a):
I co tam u Fafulca?
Leni jest w tym tygodniu na Dogo z doskoku, ale może Fafi już do domku pojechał?

Nie :shake: Pan ma cały czas wyłączony telefon, nie wiem o co chodzi :-( Na domowym nie odbiera nikt

Posted

A ja byłam dziś z Fafin na mega długim spacerku:) tylko ja i on i wiecie że on jest super grzeczny:multi: Przez pierwsze minuty troszkę ciagnął ale potem był tak szcześliwy z indywidualnego spacerku, że szedł grzecznie koło mnie i merdał wkoło ogonem. On się cieszył, że jest w końcu sam bo to troszkę zazdrośnik jest:loveu:

Posted

__Lara napisał(a):
:loveu::loveu::loveu: Fafi, Ty potrzebujesz na już człowieka na wyłączność!

No właśnie :p Szukamy domeczku. A czy ktoś wie może jak dać ogłoszenie do gazety? bo już wiem jak do metra, to dzisiaj to zrobię

Posted

leni356 napisał(a):
No właśnie :p Szukamy domeczku. A czy ktoś wie może jak dać ogłoszenie do gazety? bo już wiem jak do metra, to dzisiaj to zrobię

A w Gazecie Wyborczej nie ma działu dla zwierząt? chyba jest.

Posted

leni356 napisał(a):
Dzięki za nowe zdjęcia :multi: Dodam do ogłoszeń. I wybieram się do Fafiego, dam znać wcześniej żeby Wam pasowało :lol:

Zapraszamy:lol:

Posted

leni356 napisał(a):
Na razie nie zdradzamy szczegółów, ale nowe zdjęcia chyba nie będą potrzebne :thumbs:

Trzymam kciuki w takim razie. ;)