leni356 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Fafi zamieszkał w Nowym Dworze Mazowieckim ************************************** Sznaucerek ze schroniska w Sosnowcu już długo czeka na domek. Teraz przebywa w hoteliku pod Warszawą Proszę o wsparcie - stałe deklaracje na pobyt, bazarek, ogłoszenia Potrzebne deklaracje stałe i jednorazowe Fafi jest mixem sznaucerka, został wyciągnięty ze schroniska i obecnie przebywa w hoteliku pod Warszawą. Znajda, drobniutki, milutki piesek w typie kanapowego przytulaka, który z pewnością nada się do większości domów głównie ze względu na niewielkie gabaryty i spokojny, przemiły charakter. W schronisku piesek dramatycznie domagał się kontaktu i rozczulająco wciskał mordkę przez kraty, bardzo cieszył się na widok odwiedzających – jakby świadom że to potencjalni nowi właściciele. Fafi będzie potrzebował dobrego domu, gdzie będzie mógł do woli oddawać się radosnym zabawom - coś co sznaucery bardzo lubią. Fafi toleruje inne psy (o ile nie wchodzą mu na głowę), w stosunku do ludzi jest spokojny, lubi dzieci. Jest młodziutki i niewielki- ma ok. 35 cm w kłębie, sierść ma czarną, podpalaną, szorstkowłosą. Fafi jest odrobaczony i zaszczepiony, posiada aktualną książeczkę zdrowia. Czeka na nowy domek. Kontakt w sprawie adopcji: Tel: 794 553 817 Email: milenm@poczta.fm lub: adopcje@psydoadopcji.pl Ogłoszenia Fafiego: allegro ale.gratka.pl/ogloszenie/2058093 KupiePsa.pl http://warszawa.gumtree.pl cafeanimal.pl PrzygarnijZwierzaka.pl Psydoadopcji.pl Alegratka e-zwierzak katowiczak.pl ojej.pl gumtree.katowice hiperogłoszenia nasipupile szerlok.katowice olx.pl nalepka.pl 1001ogłoszeń.pl ćwirek.pl petsy.pl W hoteliku: W nowej fryzurze :) Quote
malawaszka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 przejrzyj wątek transportowy i wpisz tam prośbę o transport Quote
__Lara Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Znalazłam nicki osób z Mapy dogo, które dysponują autem/ mogą pojechać pociągiem w okolicach Sosnowca, leni, napisz do nich Pw: wandul66, mosii, Truskawa144, Jotka, wiosna, Agnieszka103, Ambra, Lucy*, Fifek_Miśki, Polarna Legenda, ewkabz, Formica, apple, panienkabubu, pati_zabrze, NadziejaA, Mysia_, diabelkowa, Reyes, kama_i_ja, AlaNowak, Patikujek, AguśSosnowiec, Tengusia, haarfa. Quote
leni356 Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 [quote name='__Lara']Znalazłam nicki osób z Mapy dogo, które dysponują autem/ mogą pojechać pociągiem w okolicach Sosnowca, leni, napisz do nich Pw: wandul66, mosii, Truskawa144, Jotka, wiosna, Agnieszka103, Ambra, Lucy*, Fifek_Miśki, Polarna Legenda, ewkabz, Formica, apple, panienkabubu, pati_zabrze, NadziejaA, Mysia_, diabelkowa, Reyes, kama_i_ja, AlaNowak, Patikujek, AguśSosnowiec, Tengusia, haarfa. dzięki, już wysyłam, przynajmniej do połowy, czy ktoś mógłby mi pomóc z drugą połową? Quote
leni356 Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 [quote name='__Lara']Znalazłam nicki osób z Mapy dogo, które dysponują autem/ mogą pojechać pociągiem w okolicach Sosnowca, leni, napisz do nich Pw: panienkabubu, pati_zabrze, NadziejaA, Mysia_, diabelkowa, Reyes, kama_i_ja, AlaNowak, Patikujek, AguśSosnowiec, Tengusia, haarfa. do tych dasz radę? Quote
__Lara Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 leni356 napisał(a):dzięki, już wysyłam, przynajmniej do połowy, czy ktoś mógłby mi pomóc z drugą połową? Ok, to wyślę, od którego nicku? ;) Quote
__Lara Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 leni356 napisał(a):do tych dasz radę? Ok, już wysyłam :) Quote
malawaszka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 a to widziałas? http://www.dogomania.pl/forum/12526836-post85.html Quote
bazyla Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 W najbliższą sobotę jadę z Jastrzębia Zdroju (przez Katowice) w okolice Warszawy (konkretnie do Brwinowa - to jest około 20 km od Warszawy). Gdzie on ma trafić w tej Warszawie? Jaka dzielnica Warszawy? Quote
leni356 Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 bazyla napisał(a):W najbliższą sobotę jadę z Jastrzębia Zdroju (przez Katowice) w okolice Warszawy (konkretnie do Brwinowa - to jest około 20 km od Warszawy). Gdzie on ma trafić w tej Warszawie? Jaka dzielnica Warszawy? Dzięki za pomoc. Mogłabym go odebrać w Brwinowie. Ma trafić za Warszawę - do Serocka, to jednak kawał drogi. Czyli ewentualnie ktoś by musiał go wyciągnąć ze schroniska? bo on jest w Sosnowcu Quote
leni356 Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Są dwie opcje: sobota- Bazyla niedziela - SzczepoN, tylko nie wiadomo czy zbierze więcej psiaków, z jednym się nie opłaca, ale wtedy odebrałby sznaucerka ze schronu i dowiózł do hoteliku http://www.dogomania.pl/forum/f521/oferta-transportu-zwierzakow-okolice-katowic-cala-polska-za-zwrot-kosztow-paliwa-136862/ Będę informować co i jak. Nie wiem tez jeszcze co z dalmatyńczykiem z Rudy Śl. czy jedzie z nami czy nie Quote
leni356 Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 i jeszcze trzecia opcja: Pati-c (Koszt transportu na tej trasie to 250zł, więc tez trzeba by może połączyć z przewozem innego psiaka, bo tyle to nie mam) Quote
__Lara Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Dobrze, że są jakieś alternatywy, najpierw nic nie było ;) Quote
weszka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Niestety z transportem nie pomogę. Trzymam kciuki żeby się jak najlepiej wszystko udało! Quote
leni356 Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Pati jedzie jutro rano po sznaucerka. Rozumiem że psy do adopcji są wydawane w godzinach 8-17? Aha, i jak zmienić tytuł? bo nie potrafię :mad: może ktoś chciałby jeszcze jakiegoś zwierzaka dokoptować No i zbieram deklaracje pomocy - na hotelik, transport i fryzjera bo on zakołtuniony :( Kochana Malawaszka obiecała 50 zł - podtrzymujesz? dzięki za pomoc Quote
malawaszka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 tak oczywiście - niestety tylko tyle póki co Quote
leni356 Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 To w takim razie mamy: Jednorazowe deklaracje: Malawaszka - 50 zł dzięki :loveu: Kto jeszcze mógłby pomóc? Quote
leni356 Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Kto mógłby mi powiedzieć jak się zmienia tytuł wątku? Głąb ze mnie :roll: Quote
Recommended Posts