Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fafi zamieszkał w Nowym Dworze Mazowieckim

Sznaucerek ze schroniska w Sosnowcu już długo czeka na domek.
Teraz przebywa w hoteliku pod Warszawą

Proszę o wsparcie - stałe deklaracje na pobyt, bazarek, ogłoszenia

Potrzebne deklaracje stałe i jednorazowe

Fafi jest mixem sznaucerka, został wyciągnięty ze schroniska i obecnie przebywa w hoteliku pod Warszawą. Znajda, drobniutki, milutki piesek w typie kanapowego przytulaka, który z pewnością nada się do większości domów głównie ze względu na niewielkie gabaryty i spokojny, przemiły charakter. W schronisku piesek dramatycznie domagał się kontaktu i rozczulająco wciskał mordkę przez kraty, bardzo cieszył się na widok odwiedzających – jakby świadom że to potencjalni nowi właściciele.
Fafi będzie potrzebował dobrego domu, gdzie będzie mógł do woli oddawać się radosnym zabawom - coś co sznaucery bardzo lubią. Fafi toleruje inne psy (o ile nie wchodzą mu na głowę), w stosunku do ludzi jest spokojny, lubi dzieci. Jest młodziutki i niewielki- ma ok. 35 cm w kłębie, sierść ma czarną, podpalaną, szorstkowłosą.

Fafi jest odrobaczony i zaszczepiony, posiada aktualną książeczkę zdrowia. Czeka na nowy domek.

Kontakt w sprawie adopcji:

Tel: 794 553 817
Email: milenm@poczta.fm lub: adopcje@psydoadopcji.pl

Ogłoszenia Fafiego:

allegro
ale.gratka.pl/ogloszenie/2058093
KupiePsa.pl
http://warszawa.gumtree.pl
cafeanimal.pl
PrzygarnijZwierzaka.pl
Psydoadopcji.pl

Alegratka
e-zwierzak
katowiczak.pl
ojej.pl
gumtree.katowice
hiperogłoszenia
nasipupile
szerlok.katowice
olx.pl
nalepka.pl
1001ogłoszeń.pl
ćwirek.pl
petsy.pl

W hoteliku:

W nowej fryzurze :)

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Znalazłam nicki osób z Mapy dogo, które dysponują autem/ mogą pojechać pociągiem w okolicach Sosnowca, leni, napisz do nich Pw:

wandul66, mosii, Truskawa144, Jotka, wiosna, Agnieszka103, Ambra, Lucy*, Fifek_Miśki, Polarna Legenda, ewkabz, Formica, apple, panienkabubu, pati_zabrze, NadziejaA, Mysia_, diabelkowa, Reyes, kama_i_ja, AlaNowak, Patikujek, AguśSosnowiec, Tengusia, haarfa.

Posted

[quote name='__Lara']Znalazłam nicki osób z Mapy dogo, które dysponują autem/ mogą pojechać pociągiem w okolicach Sosnowca, leni, napisz do nich Pw:

wandul66, mosii, Truskawa144, Jotka, wiosna, Agnieszka103, Ambra, Lucy*, Fifek_Miśki, Polarna Legenda, ewkabz, Formica, apple, panienkabubu, pati_zabrze, NadziejaA, Mysia_, diabelkowa, Reyes, kama_i_ja, AlaNowak, Patikujek, AguśSosnowiec, Tengusia, haarfa.

dzięki, już wysyłam, przynajmniej do połowy, czy ktoś mógłby mi pomóc z drugą połową?

Posted

[quote name='__Lara']Znalazłam nicki osób z Mapy dogo, które dysponują autem/ mogą pojechać pociągiem w okolicach Sosnowca, leni, napisz do nich Pw:

panienkabubu, pati_zabrze, NadziejaA, Mysia_, diabelkowa, Reyes, kama_i_ja, AlaNowak, Patikujek, AguśSosnowiec, Tengusia, haarfa.

do tych dasz radę?

Posted

leni356 napisał(a):
dzięki, już wysyłam, przynajmniej do połowy, czy ktoś mógłby mi pomóc z drugą połową?

Ok, to wyślę, od którego nicku? ;)

Posted

W najbliższą sobotę jadę z Jastrzębia Zdroju (przez Katowice) w okolice Warszawy (konkretnie do Brwinowa - to jest około 20 km od Warszawy).

Gdzie on ma trafić w tej Warszawie? Jaka dzielnica Warszawy?

Posted

bazyla napisał(a):
W najbliższą sobotę jadę z Jastrzębia Zdroju (przez Katowice) w okolice Warszawy (konkretnie do Brwinowa - to jest około 20 km od Warszawy).

Gdzie on ma trafić w tej Warszawie? Jaka dzielnica Warszawy?

Dzięki za pomoc. Mogłabym go odebrać w Brwinowie. Ma trafić za Warszawę - do Serocka, to jednak kawał drogi.
Czyli ewentualnie ktoś by musiał go wyciągnąć ze schroniska? bo on jest w Sosnowcu

Posted

Są dwie opcje:
sobota- Bazyla
niedziela - SzczepoN, tylko nie wiadomo czy zbierze więcej psiaków, z jednym się nie opłaca, ale wtedy odebrałby sznaucerka ze schronu i dowiózł do hoteliku
http://www.dogomania.pl/forum/f521/oferta-transportu-zwierzakow-okolice-katowic-cala-polska-za-zwrot-kosztow-paliwa-136862/

Będę informować co i jak. Nie wiem tez jeszcze co z dalmatyńczykiem z Rudy Śl. czy jedzie z nami czy nie

Posted

i jeszcze trzecia opcja: Pati-c (Koszt transportu na tej trasie to 250zł, więc tez trzeba by może połączyć z przewozem innego psiaka, bo tyle to nie mam)

Posted

Pati jedzie jutro rano po sznaucerka. Rozumiem że psy do adopcji są wydawane w godzinach 8-17?

Aha, i jak zmienić tytuł? bo nie potrafię :mad: może ktoś chciałby jeszcze jakiegoś zwierzaka dokoptować

No i zbieram deklaracje pomocy - na hotelik, transport i fryzjera bo on zakołtuniony :(

Kochana Malawaszka obiecała 50 zł - podtrzymujesz?

dzięki za pomoc