Voute Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 U nas wystąpił syndrom gumowo-plastikowy. Pewnie mój pies jest wyjątkiem, ale... Miałyśmy Trixie do nakręcania, przeciągania, szarpania. Kiedy pies już podskakiwał do frisbee, to stwierdziłam, że trzeba byłoby się przenieść na coś "latającego". Kupiłam 2 Hero Praxis 235 Freestyle i klapa. Zero zainteresowania. I pies jakoś w pysku nie mógł tego ułożyć. Nie spodobało jej się i dalej nie chce się nimi bawić. Leżą i kurza się w szufladzie. Mojemu psu przeszkadzały też krawędzie dysku, bo w Trixie ich właściwie nie było. Atom je ma, ale mniejsze i psu się podoba. Myślę, że jeżeli pies jest nakręcony, to będą ok. Quote
cockermaister Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 tak, to chyba na poczatek zamówie ten http://allegro.pl/karusek-hero-atom-185-h-frisbee-dla-malych-psow-i1442366539.html , trixie też jej się na początku nie podobał, nie chciała go wziąźć do pyska, no ale jakoś ją nakręciłam . a wiesz może czy hero atom 185 H jest bardzo twardy ? i od hero atom 185 R-S rożni się tylko twardością ? Quote
roda Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 cockermaister napisał(a): a wiesz może czy hero atom 185 H jest bardzo twardy ? i od hero atom 185 R-S rożni się tylko twardością ? Atomy różnią się tylko materiałem, z którego są zrobione. Atom R-S jest mięciutki a H jest wykonany z materiału takiego jak Hero Air. Quote
cockermaister Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 roda napisał(a):Atomy różnią się tylko materiałem, z którego są zrobione. Atom R-S jest mięciutki a H jest wykonany z materiału takiego jak Hero Air. już zamówiłam hero atom H. Quote
Voute Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Ja mam R-S i jest bardzo miękki i plastyczny, ale raczej się nie odkształca. H będzie twardszy. Quote
Recommended Posts