Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ania z poznania napisał(a):
No coś Ty, inwestycja też własna ;).

Uooo matko :multi::multi: czyli zostalo dozbierac kaske na hotelik i kastracje, no i domek jak najszyciej :multi:

Posted

z niebieskiego forum przeklejam pytanie:

Czy chlopak jest nauczony czystosci? Da sie to jakos sprawdzic? Jak sie zachowuje na spacerach i jak jego stosunek do suk? Bede wdzieczna za odpowiedz...

Posted

agaga21 napisał(a):
z niebieskiego forum przeklejam pytanie:

Czy chlopak jest nauczony czystosci? Da sie to jakos sprawdzic? Jak sie zachowuje na spacerach i jak jego stosunek do suk? Bede wdzieczna za odpowiedz...

Niestety Pongo jest wyprowadzany tylko wtedy gdy inne psy są zamknięte, nie miałyśmy go poza schronem by sprawdzić jego zachowanie.
Pies był znaleziony jako wałęsający się po okolicy, więc nie było kogo wypytać :(

Posted

agaga21 napisał(a):
ani znajoma z tozu chyba zadzwoni don schroniska i poprosi o rezerwacje.

Blagam nie mieszajcie w ta sprawe TOZ-u bo znow beda komplikacje z wydaniem psa, on jest zarezerwowany na mnie i anastacie, do tego kazdy chetny na adopcje na miejscu, ma byc kierowany do nas.

Posted

ageralion napisał(a):
Dostalam inofrmacje, ze sa chretni na adopcje Pongo na miejscu. Mam nadzieje, ze dostane kontakt do tych osob i uda mi sie zamienic z nimi slowko :p

a wizyta przedadopcyjna?

Posted

agaga21 napisał(a):
a wizyta przedadopcyjna?

To juz kwestia anastaci, bo ja jej tylko pomagam znalezc sie w schronisku. Nie jestem rowniez w stanie zagwarantowac, ze Pongo moze przesiedziec do 22 w schronisku jezeli sa chetni na jego adopcje na miejscu. Moge tylko poprosic o kontakt z osobami chetnymi, zeby porozmawiac itp Ja jestem ostatnia osoba do wizyt przedadopcyjnych, bo nie mam pojecia o bullowatych :shake:

Posted

Inez napisał(a):
Krótko mówiąc nie macie wpływu na to czy pies pojdzie do tych ludzi czy nie?

Jesli sprawa zostanie zaniedbana, to psiak moze pojsc do tych chetnych ludzi. Anastacia wlasnie dzwoni do schroniska...

Posted

Ok, jutro anastacia spotyka sie z tymi ludzmi. Teraz macie moze jakies pomysly, jak namowic ich do podpisania papierka o wizycie poadopcyjnej plus kastracji? W moim przypadku i boksiow jest latwiej, bo dzialam jako fundacja, anastacia ani wolontariuszka schronu ani zadnej fundacji. Jakies pomysly? Narazie podeslalam jej wzor ankiety, ktora powinna ulatwic jej zadawanie podstawowych pytan.