ageralion Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 ania z poznania napisał(a):Transport własny (czyli ja) a numer konta będę podawać na pw. Transport ze zwrotem kosztow paliwa? Ile mniej wiecej kaski trzeba uskrobac? Quote
ageralion Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Ktos sie zna na ogloszeniach? Pora porozglaszac Pongo. Jak juz bedzie w hoteliku, to i allegro sie zrobi. Quote
ania z poznania Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 ageralion napisał(a):Transport ze zwrotem kosztow paliwa? Ile mniej wiecej kaski trzeba uskrobac? No coś Ty, inwestycja też własna ;). Quote
agaga21 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 ja mu oczywiście allegro zrobię, o resztę ogłoszeń musimy kogoś poprosić Quote
ageralion Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 ania z poznania napisał(a):No coś Ty, inwestycja też własna ;). Uooo matko :multi::multi: czyli zostalo dozbierac kaske na hotelik i kastracje, no i domek jak najszyciej :multi: Quote
ania z poznania Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 dziewczyny, jutro będę na necie dopiero późnym wieczorem, jak tylko coś będę wiedzieć to będę dzwonić do Agaga21 i ona napisze na wątku. Quote
ab-agnieszka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 ania z poznania napisał(a):No coś Ty, inwestycja też własna ;). Anka jestes niemozliwa.:loveu: Ciesze sie ze chlopak ma szanse Quote
anastacia Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 niemożliwa, to mało powiedziane :loveu::loveu::loveu: Kurcze "na sumieniu siedzi mi jeszcze ta cudna mała sunia..." http://www.dogomania.pl/forum/f1170/bezowa-sunia-szczecin-141795/#post12602969 i mały staffikowaty psiak, któremu też założę wątek :-( Quote
anastacia Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Ania_z_Poznania i co w końcu z Pongo?? Quote
agaga21 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 POJEDZIE ALE MUSI KILKA DNI POCZEKAĆ. od 22 jest wolne dla niego miejsce Quote
ania z poznania Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Dokładnie, wakacje, hotel pełen, 22-go wyjeżdża jakiś piesek i Pongo wskakuje na jego miejsce. Quote
Inez Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 A ja się boje że pies do tego czasu zniknie...:shake: Quote
agaga21 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Inez napisał(a):A ja się boje że pies do tego czasu zniknie...:shake: ani znajoma z tozu chyba zadzwoni don schroniska i poprosi o rezerwacje. Quote
agaga21 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 z niebieskiego forum przeklejam pytanie: Czy chlopak jest nauczony czystosci? Da sie to jakos sprawdzic? Jak sie zachowuje na spacerach i jak jego stosunek do suk? Bede wdzieczna za odpowiedz... Quote
aresik Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 poprosze konto na ktore nalezy wplacac pieniadze Quote
anastacia Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 agaga21 napisał(a):z niebieskiego forum przeklejam pytanie: Czy chlopak jest nauczony czystosci? Da sie to jakos sprawdzic? Jak sie zachowuje na spacerach i jak jego stosunek do suk? Bede wdzieczna za odpowiedz... Niestety Pongo jest wyprowadzany tylko wtedy gdy inne psy są zamknięte, nie miałyśmy go poza schronem by sprawdzić jego zachowanie. Pies był znaleziony jako wałęsający się po okolicy, więc nie było kogo wypytać :( Quote
ageralion Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 agaga21 napisał(a):ani znajoma z tozu chyba zadzwoni don schroniska i poprosi o rezerwacje. Blagam nie mieszajcie w ta sprawe TOZ-u bo znow beda komplikacje z wydaniem psa, on jest zarezerwowany na mnie i anastacie, do tego kazdy chetny na adopcje na miejscu, ma byc kierowany do nas. Quote
ageralion Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Dostalam inofrmacje, ze sa chretni na adopcje Pongo na miejscu. Mam nadzieje, ze dostane kontakt do tych osob i uda mi sie zamienic z nimi slowko :p Quote
agaga21 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 ageralion napisał(a):Dostalam inofrmacje, ze sa chretni na adopcje Pongo na miejscu. Mam nadzieje, ze dostane kontakt do tych osob i uda mi sie zamienic z nimi slowko :p a wizyta przedadopcyjna? Quote
ageralion Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 agaga21 napisał(a):a wizyta przedadopcyjna? To juz kwestia anastaci, bo ja jej tylko pomagam znalezc sie w schronisku. Nie jestem rowniez w stanie zagwarantowac, ze Pongo moze przesiedziec do 22 w schronisku jezeli sa chetni na jego adopcje na miejscu. Moge tylko poprosic o kontakt z osobami chetnymi, zeby porozmawiac itp Ja jestem ostatnia osoba do wizyt przedadopcyjnych, bo nie mam pojecia o bullowatych :shake: Quote
Inez Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Krótko mówiąc nie macie wpływu na to czy pies pojdzie do tych ludzi czy nie? Quote
ageralion Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Inez napisał(a):Krótko mówiąc nie macie wpływu na to czy pies pojdzie do tych ludzi czy nie? Jesli sprawa zostanie zaniedbana, to psiak moze pojsc do tych chetnych ludzi. Anastacia wlasnie dzwoni do schroniska... Quote
ageralion Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Ok, jutro anastacia spotyka sie z tymi ludzmi. Teraz macie moze jakies pomysly, jak namowic ich do podpisania papierka o wizycie poadopcyjnej plus kastracji? W moim przypadku i boksiow jest latwiej, bo dzialam jako fundacja, anastacia ani wolontariuszka schronu ani zadnej fundacji. Jakies pomysly? Narazie podeslalam jej wzor ankiety, ktora powinna ulatwic jej zadawanie podstawowych pytan. Quote
Recommended Posts