Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ania z poznania napisał(a):
Ageralion, jak już będzie wiadomo czy się udało to zaraz napisz, ok?

Oczywiscie, jesli nie da rady z tym DT, wtedy dalej bedziemy szukac funduszy na hotelik.

• Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ooojjj jak ja się cieszę :multi::multi::multi:
kurde, ale akurat jutro pracuję :-( koleżanka prosiła o zamianę, no cóż jak coś to liczę na Ciebie ageralion

Posted

przepraszam za off ale sprawa jest pilna :placz:

UWAGA!!!!!
SARA I FIODOR ZAGINĘŁY!!!!!!!

Wczoraj, 7 lipca 2009 r., ok godziny 17.00 psy poszły na spacer z mężem. Sara biegała luzem po łąkach, Fiodor był na smyczy (taśmie 20 metrowej). W pewnym momencie, odgryzł smycz i pobiegł w długą, a Sara za nim. Psy zaginęły w okolicach Ustowa, Kurowa i Przecławia koło Szczecina, prawdopodobnie pobiegły za dziką zwierzyną. To teren niezamieszkały, ogromny, dziesiątki hektarów pól i łąk, one mogą być wszędzie :-(:-(:-( Szukaliśmy do północy, dzisiaj od 5 rano, ale psów ani widu ani słychu. Nie wiem, jak one przeżyły tę noc, Sara nigdy nie była poza domem, musi być przerażona :placz:
Powiadomiłam TOZ w Szczecinie, koło łowieckie i schronisko. Agaga21 zrobiła plakat, zaraz będę drukować i rozwieszać gdzie się da. Sąsiadów z osiedla już powiadomiłam.

Jestem załamana :placz::placz::placz: Błagam o pomoc, te psy są dla mnie wszystkim :placz::placz::placz:

Mój nr telefonu 600881691, niestety nie mam dostępu do internetu, teraz jestem u rodziców, aby skopiować plakat, który Agata mi wysłała na maila.

Jezu, nie przeżyję, jak coś im się stanie ... :-(

Jak pies z psem czyli co nowego u Fiodora i Sary. ;D

Posted

Dzisiaj bylysmy u chlopaka w odwiedzinach. Ale dostalam buziaka na dzien dobry :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Polatalismy troche, podjadl sobie samakolykow. A potem plakal w boksie :placz:

Posted

Kilka wczorajszych foteczek Pongusia, ze spacerku po schroniskowym terenie:

Chłopak raczej chce się bawić z kotami niż atakować, szczucie nawet nie pomaga, jakby ślepy i głuchy był "cymbałek" :evil_lol:

Myślę, że dobrze jest poczekać na jutro czy weźmie go ta dziewczyna, jeśli nie to ślemy chłopka do hotelika który proponuje ania_z_poznania

Wczoraj Pongulec dostał maślankę i jajco (źródła białka), oraz smakołyki, wcinał aż mu się uszy trzęsły :cool3:

ageralion pytała o kastrację, ale niestety po niej pies musi spędzić 3dni na odpoczynku w schronie, a dla Nas liczy się czas...:shake:

Co do dwóch zgub, to cieszę się bardzo, że się odnalazły ;)

Posted

No i mam wiesci od potencjalnego DT. Niestety nie wezma Pongo, bo boja sie o koty luzno biegajace po posesji i domu. A ze domek niewielki a asty maja szczeki moooocne, troche sie jej nie dziwie. Wiadomo psy moga inaczej reagowac w schronie, a inaczej w domu.

To ile nam brakuje na ten hotelik?

Posted

chyba 80 zł na sam hotel(+ transport +kastracja w hotelu ale to już później)

edit:
deklaracje:
aresik 25zł
anastacia 25zł
anonimowa osoba 50zł
pani grażyna n. z naszej klasy 20zł

Posted

Poczekajm na Anie_z_Poznania, ona ostatnio do mnie pisala, ze moze cos pomyslec z transportem. Przyblizone koszty tez by sie przydaly. O kastracji pomysli sie pozniej, jak slodziak bedzie poza schronem.

Posted

anastacia uaktualnij prosze tytul watku, ze szukamy kasy na hotelik i nowego domku i w pierwszym poscie wstaw kto ile zadeklarowal, bedzie latwiej podsumowac finanse jak cos.

No i kwestia, gdzie pieniazki maja byc wplacane. Na konto ani_z_poznania? Ona hotelik zalatwia i psiaka bedzie dogladala, wiec chyba tak wyjdzie. Aniuuu gdzie jestes?

oj wlasnie zauwazylam, ze w pierwszym poscie juz sa finanse:oops:, jakos mi sie ostatnio na wzrok rzuca :eviltong:

Posted

ania z poznania napisał(a):
Już jestem! Dopiero weszłam na dogo, w takim razie jutro dzwonię zaraz do mojej znajomej i załatwiam hotelik, mam nadzieję, że uda się go zabrac już w sobotę, jutro będę wszystko wiedzieć.

A kwestia transportu i konta do wplat na hotelik?