Jump to content
Dogomania

Klubowa Wystawa Terierów - Nowy Dwór Mazowiecki, 17 IV 2005

Recommended Posts

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alojzyna - nie zalamuj mnie, naprawde na dworze? :( Zaraz postaram sie dowiedziec na 100% - przeciez tak nie moze byc :cry: Ja ten obrazek rozszyfrowalam jako jakas boczna salke czy cos...

Posted

o ile mnie pamiec nie myli to mniej wiecej w tym miejscu co teraz będą bullowate to na krajowce ostatniej byly miejsca parkingowe.
mozliwe ze po prostu zle czytam plan ringow...

Ja w sumie nie narzekam, pogoda jest ładna a wydaje mi sie ze psy bedą sie lepiej czuly na dworzu niz w hali.

Posted

Ja chcialam na hali zadebiutowac, zeby mlody sie oswoil - ale w sumie na dworze jak nasika sedziemu na buty to ni ebedzie az takiej tragedii ;) Bo ze nasika sedziemu na buty to mam jak w banku.

Posted

Nasika, nasika :evilbat: Przedstawie lancuszek zaleznosci:
Idzie czlowiek - ciesze sie - czlowiek podchodzi, zeby mnie poglaskac - ciesze sie tak bardzo, ze sikam ze szczescia. :-?
W ten sposob zalatwil juz buty paru osobom, ktore podeszly za blisko, winde raz (pancia sie prawie do pracy spoznila, no ale trzeba bylo sie przywitac z ludzmi w windzie, ktorzy z samego rana glaszcza morderce). A z kolei chyba bym musiala go do pralki na wirowanie wrzucic, zeby wycisnac ostatnia kropelke z niego - on ma zawsze jakies zapasy :-?

Zaczynam miec stres przedwystawowy.
Zrobcie mi jakas liste tego, co powinnam wziac. Mam nadzieje, ze psa nie zapomne - jahu, pamietaj o tym, ze Bigos ma jechac z nami :lol:

Posted

my na wystawy jak jechalismy z Gorem to zabieraliśmy:
1.psa :D
2.miskę +wodę dla niego
3. szczotke żeby dziada wyczesać
4.klatke (Goro czuł się wtedy spokojniej że ma swój domek)
5. przyjecie zgłoszenia na wystawę
6. książeczkę zdrowia+zaświadczenie o szczepieniu na wściekliznę (psa oczywiście)
7. smakołyki dla psa (na to się wystawiał)
8. ringówkę
więcej nie pamiętam, dawno to było :)

Posted

Ufff - listy rzeczy potrzebnych sa zbiezne z moja :D Ja jeszcze troche karmy wezme, zeby po wystawie mlody cos zjadl, bo bedziemy raczej na czczo jechac, bo kupy na ringu juz bym nie zniosla.
A klatke wczoraj mlodemu kupilam taka, ze sie w naszym kombiaku zlozona ledwo miesci :lol: Moze w niej biegac 8)

Posted

Skoczyl na glówkę z odlegolości dwóch metrów, wylądowal glową na ogrodzeniu i ma skręconą nóżkę - a traktor mu nic nie zrobil! Wszystko dlatego, że jakiś pies śmial tamtędy iść. Glowa nie uszkodzona.

Posted

Oj ,biedny Misiek :( .Ucałuj mu łapke od nas .
A z łepkiem to tak wszystko OK/?/ , no bo żeby tak z 2 metrów naskakiwac :wink:
Ozzy po odbiciu od siatki to juz ostrożniej podbiega do płotu jak idziemy na spacer .

Posted

Mam nadzieję że łapa go nie boli i szybko dojdzie do siebie, a swoją droga to widzę że Misiek podobnie jak Goro mimo że już senior zachowuje szczenięce fazy szaleństwa. Ach te bule nawet na starość im wariactwa w głowie :wink: :D

Posted

Byliśmy na wystawie. Widzieliśmy Bigosa i Drago. Oba rudzielce dobrze sie spisały.O sukcesach niech napiszą szcześliwe posiadaczki ww. bulków. Może ktoś wrzuci fotki, bo my niestety robiliśmy tylko aparatem tel. i jakośc zdjęc jest podła.

Posted

Gratuluję tufi. Nie ma to jak porządny i udany debiut!!Czekam aż go zaczniesz w młodzieży pokazywać. :B-fly:
Dawajcie wszystkie wyniki i fotki, fotki i jeszcze raz fotki!!!

Posted

A ja tam byłem i to wszystko widziałem! I dementuję ! Bigos wcale nie poszedł tragicznie.Nerwowy troszke był bo pierwszy raz go jakis Pan z rosyjskim akcentem po jajuszkach macał i tyle ...heheh :lol: Bigosik to piękny i słodki psiak co w końcu zaczyna udowadniać ;)