Elitesse Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 u naszych poludniowych sasiadow bardzo czesto widuje smycze parciane z nazwami hodowli czy jakas firma w polsce zajmuje sie robieniem czegos takiego ?? Quote
Mokka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Na pewno robią na "ludzkich" smyczach. Jeśli technologia podobna, to może i na grubszej taśmie by zrobili... BASSAI# MDI Studio - artykuły reklamowe, breloki reklamowe, odzież reklamowa. Nadruki na koszulkach, kubkach, znaczki reklamowe, kopiowanie i drukowanie, nadruki na koszulki piłkarskie - ORFI - Warszawa. Gadżety reklamowe z nadrukiem - wyróżniają nas ceny. Quote
Elitesse Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 ale to wlasnie nie chodzi o nadruk napis jest jakby elementem smyczy :roll: jak np tutaj lapki : Quote
Mokka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 To trzeba dotrzeć do producentów taśm. Mam wrażenie, jakby mi się coś kiedyś o uszy obiło. Muszę pomyśleć, może mi się przypomni. Quote
Karilka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Obroze pitbullowe robią z np. imieniem, więc smycz tez zrobią. Na allegro poszukaj. Quote
Recommended Posts